Broccolistok med røget laks og dildspidser (Stop Madspildsopskrift)
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 200 gram røget laks
  • 150 gram broccolistok
  • 1 terning grøntsagsbouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 1 skvæt citronsaft
  • 1 tsk dildspidser eller en dusk frisk dild
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Skræl, snit eller riv broccolistokken i din foodprocessor.
  2. Kom den snittede broccolistok i en gryde og tilføj bouillon. Lad den snittede broccolistok tilberede i 10 min ved middel varme. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Server den røgede laks med dildspidser, salt og peber på en bund af fintrevet broccolistok.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roeget-laks-paa-bund-af-broccolistok/