Broccolistok med røget laks og dildspidser (Stop Madspildsopskrift)
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 1
Ingredienser:
200 gram røget laks
150 gram broccolistok
1 terning grøntsagsbouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
1 skvæt citronsaft
1 tsk dildspidser eller en dusk frisk dild
½ tsk peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
Skræl, snit eller riv broccolistokken i din foodprocessor.
Kom den snittede broccolistok i en gryde og tilføj bouillon. Lad den snittede broccolistok tilberede i 10 min ved middel varme. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server den røgede laks med dildspidser, salt og peber på en bund af fintrevet broccolistok.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roeget-laks-paa-bund-af-broccolistok/