Andebryst, grøntsagsrösti med sauterede bønner » Opskrift på and
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Grøntsagsrösti
  • 700 - 1000 g Grøntsagsblanding (broccoliblanding fra frost blev anvendt)
  • 3-4 æg
  • 1 dl kokosmel eller pofiber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 25 gram flødeost (fx pikantost som ekstra smagsgiver til röstiene)
Andebryst og grønt.
  • 600 gram andebryst (2 x 300 grams eller 3 x 200 grams)
  • 400 gram haricots verts bønner
  • 1 håndfuld snack tomater
  • 1 klat smør (15 gram)
Sådan gør du:
Sådan laver du grøntsagsrösti
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Find din foodprocessor. Sæt kniven i, tilføj æg og grøntsagsblandingen. Purér æg og grøntsager.
  3. Når massen er pureret, tilsættes kokosmel eller pofiber. Lad din foodprocessor arbejde alle ingredienserne godt sammen i nogle minutter.
  4. Brug hænderne til at forme rösti af grøntsagsmassen, og læg dem på en bageplade. Dine rösti skal være cirka 1-2 cm høje. Sæt dine grøntsagsrösti i ovnen, og bag dem i cirka 30-40 minutter.
Sådan laver du andebryst
  1. Rids skindet på andebrysterne på kryds og tværs. Salt skindet med en groft salt.
  2. Steg andebrysterne på en pande med høj varme i ca. 12 minutter med skindsiden ned ad. Herefter skrues panden ned til lav varme, og andebrysterne vendes med kødsiden ned ad og steges i yderligere 8 minutter.
  3. Snit snack tomater og peberfrugt, og sauter begge dele i noget af andefedtet på panden i cirka 5 minutter ved middel til høj varme, mens andebrysterne trækker inden de skære ud.
  4. Kog eller damp haricots verts i 3 - 5 min, hæld vandet fra, tilsæt en smørklat og et drys salt.
  5. Server dit andebryst med grøntsagsrösti, haricots verts, sauterede tomater og peberfrugt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/andebryst-med-groentsagsrosti-og-boenner/