Blomkålsris på 4 nemme og lækre måder til dine hverdagsopskrifter
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8
Ingredienser:
  • 1 blomkål
  • 1-1,5 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Skyl og del dit blomkål i grove stykker, så det kan komme gennem mundingen på din foodprocessor eller anden rivejerns-køkkenmaskine. Alternativt kan blomkål rives i hånden.
  2. Kør blomkålsstykkerne igennem det mellemste rivejern i foodprocessoren.
  3. Uanset valg af tilberedningsmetode, smages risene afslutningsvist til med salt, peber osv.
Sådan koger du blomkålsris
  1. Hæld dine blomkålsris i en gryde. Dæk risene med vand, og lad dem koge i 7-10 minutter.
Sådan ovntilbereder du blomkålsris
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (eller cirka der omkring, hvis du tilbereder andet i forvejen).
  2. Hæld dine blomkålsris i et ildfast fad (egnet til ovnen), og ovnbag blomkålsrisene i 15 minutter.
Sådan pandesteger du blomkålsris
  1. Giv en pande høj varme. Lad evt. en klat smør (15-20 gram) til panden.
  2. Hæld dine blomkålsris på panden, og steg dem gennem 5-7 minutter under jævnlig omrøring.
Sådan laver du blomkålsris i mikroovnen
  1. Hæld de snittede blomkålsris i en mikroovnsegnet fad. Tildæk gerne blomkålsrisene med mikroovnsegnet plast med huller, vita wrap, husholdningsfilm eller lignende.
  2. Giv dine blomkålsris 3-4 minutter ved fuld effekt i mikroovnen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/blomkaalsris-opskrifter-4-nemme-og-laekre-maader-at-tilberede-blomkaalsris/