Bananpandekager med chokolade » Nem, let og lækker opskrift!
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
3 bananer (gerne de modne, du ikke har fået spist)
3 æg
3-5 spsk kokosmel eller pofiber (afhængigt af størrelsen på bananerne)
1 tsk bagepulver
20 gram smør til stegning (brug fx slip-let pande og spar på smørret)
25 gram chokolade
Sådan gør du:
Blend bananer, æg, kokosmel eller pofiber og bagepulver sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.
Lad pandekagemassen trække i 2-3 minutter, hvorefter pandekagedejen blendes igennem igen.
Smelt smørret på en stor pande ved middel varme.
Fordel pandekagedejen på panden i 6 små pandekager ad gangen. Læg låg eller et stykke stanniol over panden, så bananpandekagerne bages en smule, mens de steger.
Hold øje! Efter cirka 2-3 minutter bør bananpandekagerne været stegt sprøde på den ene side, så de kan vendes og steges i yderligere 2-3 minutter.
Riv mørk chokolade ud over de varme bananpandekager, lad det smelte og server.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/banan-pandekager-moerkt-chokolade/