Bananpandekager med chokolade » Nem, let og lækker opskrift!
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 3 bananer (gerne de modne, du ikke har fået spist)
  • 3 æg
  • 3-5 spsk kokosmel eller pofiber (afhængigt af størrelsen på bananerne)
  • 1 tsk bagepulver
  • 20 gram smør til stegning (brug fx slip-let pande og spar på smørret)
  • 25 gram chokolade
Sådan gør du:
  1. Blend bananer, æg, kokosmel eller pofiber og bagepulver sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Lad pandekagemassen trække i 2-3 minutter, hvorefter pandekagedejen blendes igennem igen.
  3. Smelt smørret på en stor pande ved middel varme.
  4. Fordel pandekagedejen på panden i 6 små pandekager ad gangen. Læg låg eller et stykke stanniol over panden, så bananpandekagerne bages en smule, mens de steger.
  5. Hold øje! Efter cirka 2-3 minutter bør bananpandekagerne været stegt sprøde på den ene side, så de kan vendes og steges i yderligere 2-3 minutter.
  6. Riv mørk chokolade ud over de varme bananpandekager, lad det smelte og server.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/banan-pandekager-moerkt-chokolade/