Lad dig gerne inspirere af andre, men sammenlign kun dig selv med dig selv

Sammenligner du dig selv med dig selv, eller sammenligner du dig med andre? 

Hvis du er typen, der sammenligner dig selv med alle andre, så vil det ofte kunne få dig til at føle dig utilstrækkelig og negativ omkring dine egne præstationer og formåen. Hånden på hjertet vil der næsten altid være mennesker, som er bedre end dig til det, du måler på.

Vend istedet snuden og opmærksomheden mod dig selv, dine egne tidligere præstationer og oplev din egen udvikling som det positive fremskridt det i virkeligheden er for dig.

Misforstå mig ikke her, for det er bestemt okay at lade sig inspirere af andre menneskers formåen, kunnen og gøren. Så længe du formår at vende inspirationen til en motivation hos dig selv. Motivation er nemlig det brændstof, som vi mennesker kører allerbedst på!

Forestil dig lige… at du er ude at løbe en tur. Du synes, dit tempo er tilpas, din puls banker derud af, og svedperlerne danser på din pande. Du har en fantastisk følelse i krop og sind!

Forestil dig nu… at du bliver overhalet af en anden løber. Ofte frembringes mere markante følelser i kroppen, hvis du kan associere dig tæt med din sammenligning (den anden løber), så lad os antage, at køn, alder og din bedømmelse af løberen minder meget om dig selv.

Eller endnu værre… den anden løber (din sammenligning) vurderer du til at være næsten dobbelt så gammel som dig, og nu suser vedkommende forbi dig i en overhaling.

Hvad føler du indeni, når andre er bedre end dig og overhaler dig?  

  • Føler du dig inspireret, positiv og glad på andres vegne?
    …så vil du frigive en positiv energi, som vil hjælpe og inspirere dig til mere positive resultater i dit eget liv.
  • Føler du irritation, afmagt, utilstrækkelighed eller måske had?
    …så skyldes det formentlig, at du sammenligner din egen formåen med andres bedre formåen og på bagrund af forskellen vælger at reagere negativt og måske destruktivt.
  • Føler du ingen påvirkning fra andres overhalinger?
    …så misser du den opløftende og inspirerende følelse af et skud positiv energi over glæden fra andre menneskers præstationer og formåen. Men du slipper trods alt afsted med at forblive følelsesmæssigt neutral, hvilket naturligvis er bedre end negativ energi 🙂

Vær helt ærlig overfor dig selv, for det er kun dig selv, du snyder, hvis du lyver 🙂

Rigtig god fornøjelse med dine egne personlige præstationer her i livet.

Ha’ det fantastisk – og husk at måle dig selv med dig selv, ikke alle andre!

/Johnny Christensen – UPGRADED.DK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here