Luksus flødeomelet med frisk spinat, tomat og sprød bacon

2 Personer

Hands-on tid:  5min – Total tid:  20min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Luksusomelet på rekordtid… 

Du kender det sikkert? Travle dage hvor tiden er knap, og maden helst skal på bordet i en rasende fart. Her kan det være let at lade sig friste af junkfood, take away og forarbejdede færdigretter, for sulten skal klares, og gerne prompte, MEN… 

Gør dig selv og din familie tjenesten, at lave noget bedre mad selv i stedet. På blot 15-20 minutter kan du fx lave denne lækre luksusomelet, som mætter dejligt og smager skønt.

Ideel som både morgen-, middags- eller aftensmad! 

Pssst… Helt ærligt, hvor meget tid sparer du ved at vælge usundt? Iøvrigt ved du jo ofte godt på forhånd, hvilke dage det kommer til at knibe med tid og lyst til at lave mad, ikke sandt? – Lad ikke dårlig planlægning, give dig dårlige madvaner!

Tænk fremad, vær proaktiv og klargør nemme og sunde retter på forhånd. Du kan fx snildt lave denne omelet klar på forhånd. Så handler det blot om at tage omeletten ud af køleskabet. Nyd den kold eller giv omeletten et skud varme inden servering.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luksus flødeomelet med spinat og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1 dl fløde (kan udelades for færre kalorier)
  • 125 gram bacon i tern eller strimler skåret i mindre stykker
  • 1 tomat
  • 2 håndfulde frisk spinat / 4 kugler spinatblade fra frostpose
  • 1 lille dusk frisk snittet estragon eller 1 tsk tørret estragon (kan udelades)
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Grib en stor pande på 28 eller 30 centimeter, og steg baconen sprød.
  2. Mens baconen steges, slås æggene ud i en skål, og piskes sammen med fløde, salt, peber og estragon.
  3. Skyl og kog den friske (eller den frosne) spinat i en gryde med 0,5L vand. Når spinaten har kogt i 2-3 minutter hældes vandet fra og alt overskynde vand presses ud af spinaten med en grydeske.
  4. Når baconen er sprød, tages det forsigtig af panden og lægges til side. Sørg for at lade baconfedtet blive på panden.
  5. Hæld æggeblandingen på panden. Fordel de drænede spinatblade i æggeblandingen på panden.
  6. Top omeletten af med tomatskiver, og giv panden middel varme i 5-10 minutter under låg eller dækket af med stanniol.
  7. Når al æggemassen har sat sig, tages omeletten af varmen og serveres med sprød bacon.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here