Luksusomelet med fløde, frisk spinat, tomatskiver og sprødstegt bacon

Mundvandsprovokerende luksusomelet med sprød bacon

Hvad siger du til luksusomelet med fløde, frisk spinat, tomatskiver og sprødstegt bacon? Prøv den enkle, nemme og lækre madopskrift

Du kender det sikkert? Travle dage hvor tiden er knap, og maden helst skal på bordet i en rasende fart. Her kan det være let at lade sig friste af junkfood, take away og færdigretter, for sulten skal klares, og gerne prompte, MEN… 

Hvis du er begyndt at falde (lidt) for meget i de nemme madfælder, så gør dig selv og din familie tjenesten. Øv dig på at lave noget bedre mad flere af ugens dage. Start i det små og byg gradvist på. Afsæt fx blot 15 minutter til denne lækre luksusomelet.

Ideel som både morgen-, middags- eller aftensmad

Pssst… Hånden på hjertet, hvor meget tid sparer du så egentligt ved at vælge junkfood?

Typisk ved vi jo godt på forhånd, hvilke dage det kommer til at knibe med tid og lyst til at lave mad, ikke sandt? Nemlig! Tag styringen og planlæg sundere madvaner.

Tænk fremad og klargør nemme og sunde retter på forhånd. Du kan fx snildt lave denne omelet klar på forhånd. Så det blot handler om at tage omeletten ud af køleskabet, og give den en varmer i mikroovnen eller nyde den kold.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luksusomelet med fløde, frisk spinat, tomatskiver og sprødstegt bacon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • ½ dl fløde (kan udelades for færre kalorier)
  • 125 gram bacon i tern eller strimler skåret i mindre stykker
  • 1 tomat
  • 2 håndfulde frisk spinat / 4 kugler spinatblade fra frostpose
  • 1 lille dusk frisk snittet estragon eller 1 tsk tørret estragon (kan udelades)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande på 28 eller 30 centimeter, og steg baconen sprød.
  2. Mens baconen steges, slås æggene ud i en skål, og piskes sammen med fløde, salt, peber og estragon.
  3. Skyl og kog den friske (eller den frosne) spinat i en gryde med 0,5L vand. Når spinaten har kogt i 2-3 minutter hældes vandet fra og alt overskynde vand presses ud af spinaten med en grydeske.
  4. Når baconen er sprød, tages det forsigtig af panden og lægges til side. Hæld det meste af det overskydende baconfedt af panden, og fyld æggeblandingen på panden. Fordel de drænede spinatblade i æggeblandingen på panden.
  5. Top omeletten af med tomatskiver, og giv panden middel varme i 5-10 minutter under låg eller dækket af med stanniol.
  6. Når al æggemassen har sat sig, tages omeletten af varmen og serveres med sprød bacon.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here