Ostefrikadeller på en bund af squashpasta og purløgs-persillecreme

Ostefrikadeller med squashpasta og purløgs-, persillecreme fraiche
Ostefrikadeller med squashpasta og purløgs-, persillecreme fraiche

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  25min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Små smagfulde ostefrikadeller…

Ja, og jeg lover dig for at de små lækkerbiskener smager himmelsk, så du bliver nok nødt til at prøve opskriften hjemme hos dig selv 😉. Her i opskriften serveres de lækre ostefrikadeller med en skøn purløgs-persillecreme og squashpasta.

Tip! Køb dig et juliennejern/strimmeljern/spiralizer – Kært barn har mange navne. Det er et køkkenredskab jeg synes er et absolut ‘MUST’ at have i køkkensortimentet. Du kan med et juliennejern hurtigt og nemt fremtrylle trimler af squash, gulerod, kinaradise osv.

Grøntsagsstrimler giver de fleste retter et frisk, kreativt pift de kan anvendes vidt og bredt. Grøntsagsstrimlerne gør sig særdeles godt i blandede salater, som tilbehør til gryderetter og som i opskriften her, til at servere squashen på en spændende kunstnerisk måde.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Ostefrikadeller på en bund af squashpasta og purløgs-, persillecreme
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket svine- og kalvefars (ikke er ren svinefars)
  • 2 æg
  • 100 gram revet ost fx cheddar eller mozzarella
  • 1 stort løg
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt (4-5 gram)
  • Smør (til stegning)
Squash "pasta" og purløgs- persillecreme
  • 2 stk squash
  • 4 dl creme fraiche
  • et godt bundt friskt purløg
  • en smule frisk persille
  • saft og skal fra en halv økologisk citron
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Rens og snit løget fint. Den revne ost må gerne gives en tur med kniven, så osten skæres i mindre stykker.
  2. Grib nu en passende skål til farsen. Rør / bland alle ingredienserne til farsen godt sammen. Frikadellefars har godt af at stå og trække i køleskabet i en halv times tid, men har du fart på, så kan frikadellerne til nød steges direkte efter omrøring.
  3. Smelt smøret på en eller to passende pander og form og steg frikadellerne til de er gyldne.
Squash "pasta" og purløgs- persillecreme
  1. Rens og snit purløg og persille i små stykker og bland det med creme fraiche, salt og peber, samt saft og skal fra en halv økologisk citron.
  2. Tag din juliennejern/spiralizer/strimmeljern og riv flotte pastalignende strimler af de to squash.
  3. Server de gyldne ostefrikadeller på en bund af squashpasta og purløgs-, persillecreme

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

  1. Nam, nam! En skøn inspiration til dagens aftensmad! Man må jo erstatte, hvis man ikke lige har det hjemme; jeg brugte en halv avocado og mosede den med lidt tyrkisk yoghurt, hakkede persille og hoppeløg fint og kom det i. Som vegetar spiser jeg hellere quorn, så det blandede jeg med revet ost og røget paprika, og jeg lynstegte min squashetti i ghee.

Please enter your comment!
Please enter your name here