Sådan spiser jeg på flyet og holder styr på vægten på all inclusive ferier

FERIEREJSER LAMMET AF CORONAVIRUS

Jeg ville egentligt have udgivet denne videoserie op til sommerferien sidste år. Men hele verden var som bekendt lamslået af Coronavirus, og timingen for at rejser sydpå til all inclusive ferier var mildest talt ringe.

Derfor udgiver jeg først videoserien her i 2021 fra vores lækre LEFKASTUR på ALL INCLUSIVE ferie. Så du skal ikke undre dig over de manglende spritdispensere, mundbind og pandemålinger 😉

Turen er en familietur, men optagelserne er mest lagt an på at dele mine bedste tanker, tips og ideer til at holde fornuftigt styr på spisningen, formen og vægten, hvis du oplever det svært på ALL INCLUSIVE FERIER.

Se også gerne med, hvis du bare gerne vil se, høre og opleve, hvordan jeg holder styr på formen, vægten og et stærkt mindset på charterferien.

Jeg håber videoserien fra LEFKAS (som er en Græsk ø), vil inspirere og hjælpe dig til at tænke, planlægge og navigere efter nogle (måske) bedre strategier på ALL INCLUSIVE ferien i forhold til, hvad du tidligere har gjort.

VIGTIGT! Jeg påstår ikke, det jeg gør er “RIGTIGT” eller “DET BEDSTE” for dig. Målet er blot at inspirere dig til at finde din egen “BEDSTE” vej i livet.

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

Please enter your comment!
Please enter your name here