Sprødstegt kylling med friske asparges og let bær-spinatsalat

Sprødstegt kylling med friske asparges og let bær-spinatsalat
Sprødstegt kylling med friske asparges og let bær-spinatsalat

Nyd sprødstegt kylling med nemme grøntsager

Prøv en let og lækker opskrift på sprødstegte kyllingeoverlår med friske asparges og let bær-spinatsalat » En nem hverdagsfavorit

Vi har alle sammen dage ind i mellem, hvor køkkentjansen ikke er det fedeste i verden. På netop de dage, er det virkeligt skønt at have nogle simple og sunde opskrifter i baghånden.

Skal der noget let og lækkert mad på bordet, selv når du ikke ønsker at bruge ret meget tid i køkkenet, så er dagens opskrift blandt mine favoritter.

SE OGSÅ: Alle mine MAX 15 MIN opskrifter, der hjælper dig i en travl hverdag

Hvis tiden på madlavning i hverdagen (helst) skal minimeres mest muligt, så prioriter tid på madlavning i weekenderne (eller på dage med mere overskud). Fyld fryseren godt op med velsammensatte, sunde og mættende livretter evt. portionsanrettet.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegt kylling med friske asparges og let bær-spinatsalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Sprødstegte kyllingeoverlår
  • 1,5 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk salt
Dampede friske asparges
  • 500 gram friske grønne asparges
Bær-spinatsalat
  • 250 gram friske spinatblade
  • 1 rød peber
  • 100 gram blåbær
  • 2 spsk græskarkerner
  • evt. urtedressing (vælg light/let for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du bedst sprødstegte kyllingeoverlår
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingeoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
  3. Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
Sådan tilbereder du aspargesene
  1. Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargesene. Hvis aspargesene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
  3. Når vandet koger, lægges aspargesene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
Sådan laver du en let og lækker bær-spinatsalat
  1. Skyl spinatbladene og pres vandet ud af dem. Snit spinatbladene groft, og anret dem på et serveringsfad eller i en skål.
  2. Skyl og snit peberfrugten i tern. Fordel peberfrugten ovenpå den snittede spinat.
  3. Skyl dine blåbær, og fordel dem over salaten. Top salaten af med græskarkerner.
  4. Server evt. salaten med en let og lækker urtedressing.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here