
Nyd sprødstegt kylling med nemme grøntsager
Prøv en let og lækker opskrift på sprødstegte kyllingeoverlår med friske asparges og let bær-spinatsalat » En nem hverdagsfavorit
Vi har alle sammen dage ind i mellem, hvor køkkentjansen ikke er det fedeste i verden. På netop de dage, er det virkeligt skønt at have nogle simple og sunde opskrifter i baghånden.
Skal der noget let og lækkert mad på bordet, selv når du ikke ønsker at bruge ret meget tid i køkkenet, så er dagens opskrift blandt mine favoritter.
SE OGSÅ: Alle mine MAX 15 MIN opskrifter, der hjælper dig i en travl hverdag
Hvis tiden på madlavning i hverdagen (helst) skal minimeres mest muligt, så prioriter tid på madlavning i weekenderne (eller på dage med mere overskud). Fyld fryseren godt op med velsammensatte, sunde og mættende livretter evt. portionsanrettet.
Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1,5 kg kyllingeoverlår
- 1 tsk salt
- 500 gram friske grønne asparges
- 250 gram friske spinatblade
- 1 rød peber
- 100 gram blåbær
- 2 spsk græskarkerner
- evt. urtedressing (vælg light/let for færre kalorier)
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingeoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
- Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
- Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
- Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargesene. Hvis aspargesene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
- Når vandet koger, lægges aspargesene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
- Skyl spinatbladene og pres vandet ud af dem. Snit spinatbladene groft, og anret dem på et serveringsfad eller i en skål.
- Skyl og snit peberfrugten i tern. Fordel peberfrugten ovenpå den snittede spinat.
- Skyl dine blåbær, og fordel dem over salaten. Top salaten af med græskarkerner.
- Server evt. salaten med en let og lækker urtedressing.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –