Sprød kylling med friske asparges og sprød blandet sommersalat

Sprød kylling med friske asparges og sprød blandet sommersalat
Sprød kylling med friske asparges og sprød blandet sommersalat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 60min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Let og lækker anretning…

Vi har allesammen dage ind i mellem, hvor køkkentjansen ikke er det fedeste i verden. På netop de dage, er det virkeligt skønt at have nogle simple og sunde opskrifter i baghånden.

Skal der noget let og lækkert mad på bordet, selv når du ikke ønsker at bruge ret meget tid i køkkenet, så er dagens opskrift blandt mine favoritter.

Tip! Hvis tiden på madlavningen skal minimeres mest muligt, så handler det om at have fyldt fryseren godt op med velsammensatte, sunde og mættende livretter.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød kylling med friske asparges og sprød blandet sommersalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1,5 kg kyllingoverlår
  • 250 gram friske spinatblade
  • 1 rød peber
  • 100 gram blåbær
  • 2 spsk græskarkerner
  • 500 gram friske grønne asparges
  • Olivenolie
  • Havsalt
Tilberedning
Sådan tilbereder du kyllingoverlår
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
  3. Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
Sådan tilbereder du aspargsene
  1. Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargsene. Hvis aspargsene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
  3. Når vandet koger, lægges aspargsene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
Sådan laves den blandede sommersalat
  1. Skyl spinatbladene og pres vandet ud af dem. Snit spinatbladene groft, og anret dem på et serveringsfad eller i en skål.
  2. Skyl og snit peberfrugten i tern. Fordel peberfrugten ovenpå den snittede spinat.
  3. Skyl blåbærene og fordel dem over salaten. Top salaten af med græskarkerner og havsalt.
  4. Server salaten med ekstra jomfru olivenolie,

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here