Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Skøn favorit

Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF

10 Æggemuffins med spinat

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nemt og lækkert måltid og genial madpakkeide…

Min liste over mad jeg er total fan af, er faktisk ved at være tæmmelig lang, og den synes kun at blive længere dag for dag. Her får du opskriften på nogle lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat, og de har også helt naturligt indfundet sig på min fanliste 😉

De skønne æggemuffins smager fantastisk både varme, lune og kolde, og det gør dem ideelle som anvendelse til både morgen-, middags- og aftensmad, samt madpakkeide. Du kan forvente god mæthed og spinaten sikrer dig, at du får noget grønt i farten 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10
 
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 100 gram revet mozzarella
  • 1 lille løg
  • 3 klumper frossen spinat, som er optøet
  • 2 spsk loppefrøskaller(Psyllium husk)
  • 1 strøgen tsk hav- eller stensalt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Smør eller kokosolie til opsmørring af forme
  • + 10 stk Muffinsforme i papir + muffinsbageplade eller faste stanniolforme
Tilberedning
  1. Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
  2. Blend eller pisk æg, piskefløde, mozzarelleost, loppefrøskaller, salt og peber sammen til en ægge-dej.
  3. Smør alle papirsmuffinsformene med kokosolie eller smør og placer dem i de faste forme af stanniol eller i muffinsbagepladen.
  4. Hæld ca 1 cm ægge-dej i bunden af papirmuffinsformene, og fordel en passende mængde spinat i dejen.
  5. Fyld nu yderligere ægge-dej i papirmuffinsformene, indtil de er fyld til ca 1cm fra kanten af formene. Fylder du for meget ægge-dej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  6. Top af med lidt mere spinat og bag dine æggemuffins i ovnen i ca 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here