Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Skøn favorit

Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF

10 Æggemuffins med spinat

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nemt og lækkert måltid og genial madpakkeide…

Min liste over mad jeg er total fan af, er faktisk ved at være tæmmelig lang, og den synes kun at blive længere dag for dag. Her får du opskriften på nogle lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat, og de har også helt naturligt indfundet sig på min fanliste 😉

De skønne æggemuffins smager fantastisk både varme, lune og kolde, og det gør dem ideelle som anvendelse til både morgen-, middags- og aftensmad, samt madpakkeide. Du kan forvente god mæthed og spinaten sikrer dig, at du får noget grønt i farten 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og spinat - Low-Carb / LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 1 dl piskefløde (kan undlades for færre kalorier)
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 lille løg
  • 3 klumper frossen spinat, som er optøet
  • 2 spsk loppefrøskaller(Psyllium husk) - kan undlades
  • 1 strøgen tsk hav- eller stensalt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Smør eller kokosolie til opsmørring af forme
  • + 10 stk Muffinsforme i papir + muffinsbageplade eller faste stanniolforme
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
  2. Blend eller pisk æg, piskefløde, mozzarelleost, loppefrøskaller, salt og peber sammen til en ægge-dej.
  3. Smør alle papirsmuffinsformene med kokosolie eller smør og placer dem i de faste forme af stanniol eller i muffinsbagepladen.
  4. Hæld ca 1 cm ægge-dej i bunden af papirmuffinsformene, og fordel en passende mængde spinat i dejen.
  5. Fyld nu yderligere ægge-dej i papirmuffinsformene, indtil de er fyld til ca 1cm fra kanten af formene. Fylder du for meget ægge-dej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  6. Top af med lidt mere spinat og bag dine æggemuffins i ovnen i ca 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

6 KOMMENTARER

    • Wauw Kikki, Super dejligt at høre 😀

      Jeg har ikke beregnet den mængden af kalorier per muffin, men jeg kan anbefale dig at smide ingredienser og mængder ind i MyFitnessPal eller Lifesum, så får du kalorieangivelserne, du ønsker.

      Begge beregninger kan laves via deres respektive apps eller på internettet.

      Tusinde tak for feedback

  1. Kan man ikke nøjes med blot papirforme? Har ikke bageforme til muffins
    Savner også beregninger,da d er svært nøjagtigt at få de eksisterende apps til at beregne dem nøjagtigt,synes jeg
    Mvh Charlotte

    • Hej Charlotte,

      Det kommer an på vores robuste papirformene er – prøv det af og fyld evt. mindre i formene, så ikke de folder sig ud 😉

      Dine apps er ligeså nøjagtige eller unøjagtige som mine – beregningerne vil altid være vejledende – ikke præcise 🙂

      Som udgangspunkt lægger jeg op til, at vi alle (følger og mine klienter) selv beregner de tal, vi selv må finde anvendeligt og nøjagtig for at lykkes 🙂

      Håber du lykkes med formene og beregningerne.

      Tak fordi du følger med – Ha’ en skøn dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here