1 : 1 ONLINE COACHING

Hvad er 1 : 1 Online Coaching?

Jeg tilbyder personlig, professionel og praktisk Online Coaching via telefon, FaceTime eller i et online møderum. Jeg kan derfor tilbyde dig hjælp, sparring og coaching, uanset hvor du befinder dig i verden.

Du får IKKE udleveret strikse planer og programmer, for metoden giver sjældent varige resultater! Forvent i stedet motiverende, engagerende og inspirerende coaching, hvor jeg hjælper, støtter og guider dig til at tage styringen i dit liv – et skridt ad gangen!

Dit onlineforløb hos mig tilpasses 100% til dig, dit liv og din hverdag. Jeg hjælper dig at få overblik over dit liv, skifte kurs og lykkes, hvad end du ønsker at nå mål i livet, få styr på vægten en gang for alle eller ønsker sparring på andre livsområder.

Jeg er klar til at spille dig bedre…

» Er du klar?

Johnny Christensen » Din Coach
Johnny Christensen » Din Coach

Jeg glæder mig til at være din coach!

Så nemt er vi i gang

Læs mere om vilkår og betingelser her…

Har du spørgsmål?

Book en GRATIS snak via nedenstående formular eller send mig en privat besked via Facebook eller Instagram, så tager vi en GRATIS og uforpligtende snak.