Din sundhed, din trivsel og dit liv, er dit ansvar!

Din sundhed, din trivsel og dit liv, er dit eget ansvar!
Din sundhed, din trivsel og dit liv, er dit eget ansvar!

De informationer, ideer, råd og anbefalinger og forslag indeholdt i sundhedsuniverset på LEVBEDRE.DK har ikke til hensigt at erstatte lægelig eller anden professionel behandling.

Fordi hver person og helbredstilstand er unik, bør du konsultere din egen læge og få svar på personlige  spørgsmål, samt for klarlagt evt. symptomer, du måtte have, eller for at få anvisninger til anden relevant behandling.

Forfatteren har bestræbt sig på at gøre alle informationerne på LEVBEDRE.DK så præcise og opdaterede som muligt, men sundhedsuniverset kan ikke desto mindre indeholder fejl, udeladelser eller materiale, som er utidssvarende, når du læser og ser med.

Hverken forfatteren, samarbejdspartnere eller andre aktører har noget juridisk ansvar  eller nogen erstatningspligt for fejl, udeladelser, utidssvarende materiale, tab eller skader overfor læserens/seerens anvendelse af indholdet på LEVBEDRE.DK.

Du, som læser af denne hjemmeside, er alene 100% helt og fuldstændigt ansvarlig for din egen sundhed, trivsel og livsstil, samt anvendelsen af indholdet fra LEVBEDRE.DK.

Nu hvor det juridiske er banket på plads, så…

Velkommen, jeg håber du får glæde af LEVBEDRE.DK

Lad dig inspirere af mine over 400 nemme, sunde og lækre madopskrifter, over 300 motiverende peptalks, over 200 lærerige artikler med værktøjer og mere end 100 videoguides til træningsøvelser – HELT GRATIS!

 

[mailmunch-form id="617934"]