fbpx

Start Onlineforløb

I onlineforløb hos mig, får du INGEN strikse, besværlige og uoverskuelige kostplaner og træningsprogrammer, for metoden giver sjældent resultater der holder resten af livet!

Du kan i stedet forvente et motiverende, engagerende og inspirerende coachingforløb, hvor jeg hjælper, støtter og guider dig til at nå dine mål i livet, skabe sunde, succesfulde vaneændringer og tage styringen (tilbage) i dit eget liv – et skridt ad gangen!

Jeg hjælper dig at få overblik over dit liv, skifte kurs og gør det meget nemmere for dig at lykkes med at opnå de forandringer, du ønsker i dit liv, mens du nyder processen.

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kom i bedre form og få styr på vægten – én gang for alle!

Onlineforløb pr. måned

FØR 1999,95 – 25%
LIGE NU 1499,95

…eller udfyld formularen og få en GRATIS og snak med mig

  irene eriksen
  irene eriksen
  03/03/2021
  Jeg har haft et forløb hos Johnny. Igennem mange år har jeg haft en enten eller mentalitet. Johnny har formået, at ændre den kultur hos mig, så jeg nu har balance i stedet for alt eller intet, som på ingen måde har gavnet mig. Jeg har som sagt fået balance i mine valg af mad, jeg kan spise det jeg vil, men med måde. Han har formået at give mig troen på det gode liv også imens jeg er i gang med en forandring af mig selv. Jeg syntes Johnny har rigtig mange gode værktøjer han giver en med, noget brugbart som jeg vil kunne bruge fremover. Jeg har tabt mig over 10 kg i mit 2 måneders forløb og har fået nyt job. Begge dele havde jeg opgivet, men med troen på, at det nytter at gøre noget godt for mig selv, er det lykkedes. Det er jeg taknemmelig over.
  Majken
  Majken
  14/02/2021
  Så fed en feedback, peptalks og i det hele taget oplysning. Der er noget man kan bruge hver gang. Hurtig respons når man skriver og man blir bare så meget bedre til at kende en selv når man hører alle de gode peptalks.
  tina vingaard
  tina vingaard
  10/02/2021
  Jeg har spist lev bedre mad opskrifter i ca et halv år de sidste 3 mdr har jeg smidt 8 kg 💪🏻❤️. Elsker hans opskrifter. Kan kun anbefale dem.
  Majbrit
  Majbrit
  21/01/2021
  Jeg blev inspireret af nogle af de mange peptalks, som Johnny deler på LEVBEDRE og tog kontakt til ham mhp et forløb, idet jeg synes mine resultater udeblev på trods af fokus på kost og motion. Jeg har en stresssygemelding bag mig og en af følgerne deraf er et sløvt stofskifte. Johnny var hurtig til at pege på, at succes ikke skulle måles i badevægtens display, men derimod i det billede man møder, når man kigger sig selv i spejlet. Hurtigt kunne jeg konstatere, at min træning faktisk virkede, idet mit spejlbillede har forandret sig positivt gennem det seneste år. Johnny stilede herefter en lang række spørgsmål og vi kunne hurtig konstatere, at jeg var i en kaloriemæssig ligevægt og dermed skulle der egentlig ikke så meget til for at opnå et kalorieunderskud og dermed et vægttab. Johnny gik vanerne efter i sømmene og fandt nogle steder, hvor jeg kunne forbedre mig. Et vægttab er sjældent en linær proces på vej mod målet og her synes jeg virkelig Johnny har fat i noget essentielt, idet hans fokus ikke udelukkende er på kost, motion og kalorieunderskud. Hans fokus stikker langt dybere, idet han søger efter det gode liv. Et liv i balance, hvor der træffes gode valg, men der samtidig er plads til at leve. Han inspirerer til at få mere bevægelse ind i hverdagen på sjove måder. Jeg har trænet med kettlebells, MTB og løb i flere år, men Johnny åbnede øjnene for eksempelvis sjipping også var et sjovt og kalorieforbrændende element, som alternativ til træningsrutinen og som samtidig var noget jeg kunne gøre sammen med min datter. Han er klar over, at ens overskud kan variere og i stedet for at ægre sig over man ikke har energi til den lange løbetur, så er Johnnys mantra "at få noget gjort fremfor ingenting" og alternativet kunne således være en gåtur i stedet den pågældende dag, hvor overskudet manglede. Det gør faktisk en stor forskel på de trængte dage. Han leder en til det rette mindsæt og fokus er muligheder fremfor begrænsninger jævnfør ovenstående eksempel. Det gode liv omhandler i den grad også den mentale sundhed, hvilket Johnny har stor fokus på og man når ikke i mål, hvis ikke man har det godt med sig selv. Johnny ser således det hele menneske og støtter og vejleder med sine refleksive spørgsmål, der sætter tingene i perspektiv og dermed opnår man større handkekraft. Jeg mærkede især Johnnys nærvær, da jeg midt i mit forløb kom i en familiemæssig krise, idet vi oplevede kritisk sygdom og dødsfald i den nærmeste familie. En krise, der krævede så meget af mit mentale overskud, at jeg har måttet sætte egne behov på pause, for at varetage mere kritiske behov. Her stod Johnny parat med den støtte og opbakning jeg havde brug for og selvom jeg måtte sætte mit forløb i bero, så holdte han mig i hånden i den svære tid. Jeg har netop genoptaget mit forløb med Johnny og allerede efter første samtale, så føler jeg mig bedre klædt på til at arbejde videre. Han er god til at pege i retning af de ting man kan gøre noget ved og holde fokus der fremfor at fokusere på de ting, der er vilkår i livet. Johnny har bidraget til at udfordre livssynet og i den forbindelse at få åbnet øjnene for nye muligheder. Jeg kan ud fra egen erfaring med mit forløb hos Johnny kun give ham mine varmeste anbefalinger
  vivi sørensen
  vivi sørensen
  20/01/2021
  Der er sikkert mange der gerne vil tabe sig, og det kan lade sig gøre! Jeg er personen der ikke tror meget på mig selv og at jeg vil kunne klare et vægttab alene. Jeg begyndte at følge Levbedre på Instagram, for et stykke tid siden, og efter jeg er begyndt på mit vægttab er han virkelig blevet guld værd for mig. Hans små videoer han ligger op på hans side, hjælper mig meget, han har fået flyttet mig så meget mentalt og bare fordi man få gange falder i de dårlige vaner, er det hele ikke spildt. Jeg er også begyndt og tænke meget over den mad jeg spiser, og det er noget jeg er begyndt at gå op i, efter jeg er begyndt at følge Levbedre, fordi han er god til at få det lagt op, så alle har en chance for at forstå hvad det er det handler om. 🙂 Så vil du også i gang med et vægttab og også er lidt usikker så følg ham det virkelig det værd 🙂
  Kaj
  Kaj
  30/12/2020
  Jeg har egentligt været i god form størstedelen af mit liv, men som 70 årig måtte jeg sande at formen og mit helbred var skredet en smule fra mig. Jeg vejede 8-10 kg for meget, havde forhøjet blodtryk, daglige smerter i min skulder, og savnede energi og overskud i livet. I forbindelse med mit forhøjede blodtryk og mine skulderskavanker, besøgte jeg flere af lægerne i mit lægehus. Jeg fik forskellige diagnoser og nye recepter med derfra hver gang, hvilket gjorde, at jeg følge mig som deres prøvekanin. Frustrationsfølelsen over at være prøvekanin, fik mig til at søge andre veje, og jeg startede op i coaching hos Johnny. Her blev jeg stille og roligt guidet til at forbedre mine mad-, motions- og livstilsvaner, og min tid som lægernes prøvekanin var slut. Jeg fik gennem forløbet hos Johnny, den hjælp, jeg havde brug for til at navigere, justere og være nysgerrig på min egen sundhed, glæde og livskvalitet. Allerede efter nogle måneder i coachingforløbet, havde mine forbedrede mad-, motions- og livsstilsvaner, hjulpet mig til at tabe de overflødige kilo, fjernet mine smerter i skulderen og givet mig mere energi og overskud til at nyde livet igen. Efter 6-7 måneder oplevede jeg yderligere fremgang på alle fronter. Mit blodtrykket var normaliseret, og jeg havde (og har det fortsat fantastisk) - alt er faldet på plads. I skrivende stund er jeg 74 år, og alle de gode livsstilstiltag lever fortsat i bedste velgående hos mig. Jeg har energi og overskud og nyder hver dag i livet. Jeg havde aldrig troet og turde håbe på, at jeg som buttet pensionist med skuldersmerter og forhøjet blodtryk, kunne opnå så meget mere kropslig og mental velvære. Jeg ved, jeg selv har ydet indsatsen og skabt forandringerne, men uden din fantastiske støtte, dine gode råd og din altid tillidsfulde vejledning, havde jeg stadig været prøvekanin! Jeg vil anbefale alle der ønsker et bedre liv og mere livskvalitet, at give sig selv et coachingforløb hos Johnny fra LEVBEDRE.DK
  Sarah
  Sarah
  05/12/2020
  Jeg er startet et forløb op hos Levbedre.dk, og er den bedste julegave jeg kunne give mig selv. Efter en lang ledighedsperiode, kampen med vægten, madstress og negative tanker var livet kørt i ring for mig. Johnny har på kort tid givet mig de rette redskaber og fået vendt mit mindset. Johnny er god til at lytte, er meget forstående og god til at arbejde med ens tanker og få en til at fokusere på de ting som man stadig formår trods ens udfordringer. Jeg har under mit forløb fået mere ro i hovedet og lært at være mere tilstede i nuet. Når kroppen slapper mere af og der kommer ro på tankerne så samarbejder krop og sind bedre sammen. Efter 3 uger under mit forløb var der minus på vægten, og jeg er nu kommet i arbejde. Jeg er ikke i mål endnu, men føler jeg er på rette vej og det er takket være min dygtige coach Johnny. Er du gået i stå og har brug for en god coach vil jeg varmt anbefale Levbedre.dk🙏 Mange tak for din hjælp og støtte🙏
  Mette
  Mette
  10/09/2020
  Jeg har kæmpet en kamp mod overvægt, træthed og ingen livsglæde, med kronisk sygdom fik jeg ondt af mig selv, og orkede hverken træning eller kost, hverdagen blev den lette usunde vej frem for den sunde hverdag! Efter jeg fandt LEVBEDRE på Instagram, Facebook og YouTube har jeg kæmpet en kamp, jeg taber mig det jeg skal og må, træner hver dag og får en sund nærende kost, og sygdommen har nu ikke taget i mig, men mig i den! Alt dette takket været denne fantastiske side, og manden bag. En kæmpe inspiration, hjælp, støtte og nogle fantastiske idéer til sund varieret kost! Hvis jeg kunne give en million stjerner så fik Johnny det! Han har en speciel stjerne hos mig! Få ALT I én pakke gennem Johnny hos LEVBEDRE!
  Christina
  Christina
  06/09/2020
  I started one-on-one coaching with Johnny to help me achieve a professional goal of mine. I have wanted to become a licensed accountant in the United States (a CPA). In Denmark, the equivalent is a statsautoriseret revisor. I needed to pass 4 nationally administered technical accounting exams. I was struggling with goal-setting, motivation, but most of all, self-doubt. In October 2019, I had started to question everything. Why I was doing it. Why it was so important to me. It was horrible. I had lost my grounding. That month, I started researching coaches and I discovered Johnny on Instagram. I started coaching with him in November 2019. Johnny helped me get out of my funk one step at a time by using a wide array of techniques. He is really talented. The hardest part of trying to achieve a big goal is that life happens in the meantime which gets in your way! Things both inside and outside of your control. Sometimes a session would focus on one of these areas because life can really derail your success. If you are wondering if you should spend the money on one-on-one coaching with Johnny, my advice to you is: Just try it! This is your life and future we are talking about. You don’t know what you will discover about yourself and how those things can help you move forward with your life if you have never experienced those things before. So you won’t know how he can help you until you give it a try. With Johnny’s support, I passed the two most difficult CPA exams. I purchased 21 sessions and spoke to him on a weekly basis with a break during the Coronavirus lockdown because the testing centers were closed and I wasn’t allowed to take any exams during that time. I recommend weekly sessions because it helps you build momentum and see results or progress quicker. I realize that I struggle with big, distant, multi-year goals and I would like to use coaching with him again next time I set a big goal for myself. As Johnny says, “Gør noget frem for ingenting!” Thank you for all your help, Johnny!
  Brian Bendtsen
  Brian Bendtsen
  06/09/2020
  Det har været en stor fornøjelse for mig at følge Johnny og LevBedre på Facebook, Instagram og Youtube. Jeg har lært rigtig meget omkring sund kost og motion her, endda helt gratis! Jeg har selv gjort rigtig gode fremskridt på egen hånd, men min motivation var meget ustabil. Derfor investerede jeg i coaching af Johnny og det har været en kæmpe hjælp, både ved at få direkte coaching til lige netop min krop, min personlighed og min livsstil og især også for at holde min motivation oppe når jeg ellers havde lyst til at give op. Johnny har hjulpet mig til en bedre og sundere livsstil og han har også inspireret mig til at forbedre min forretning samt økonomi. Han er super positiv, altid smilende, altid venlig og imødekommende. Og så har han altid givet mig gode råd uanset hvilke ting jeg tumler med. Jeg vil anbefale LevBedre og Johnny Christensen til alle!

   

  Hvad er et onlineforløb?

  Dit onlineforløb tilpasses 100% til dig, dit liv og din hverdag. Dine mål og ønsker er styrende for dit personlige onlineforløb. 

  INGEN UHOLDBARE QUICK-FIXES

  Nej, i stedet tager vi udgangspunkt i din nuværende livssituation og justerer og optimerer herfra – et skridt ad gangen!

  OPNÅ RESULTATER DER HOLDER!

  Jeg gør din personlige rejse nemmere, sjovere og meget mere overskuelig!

   

  Som klient får du

  ✅ Indledende coachsession
  ✅ Ugentlig opfølgningssession
  ✅ 24/7 tilgængelig Coach Chat
  ✅ 100% Personlig kostvejledning
  ✅ Skræddersyet træningsvejledning
  ✅ 50+ Videoguides af træningsøvelser
  ✅ 400+ Nemme og lækre madopskrifter
  ✅ 1000+ Motiverende Peptalks & Guides

   FØR 1999,95 – 25%
  LIGE NU 1499,95

  Invester i mere glæde, selvværd & livskvalitet

   

  Translate page