fbpx

Start i et personligt onlineforløb i dag

Hejsa, jeg hedder Johnny…

Har du prøvet (næsten) alt – uden held? Vil du gerne lære at lykkes?

Så velkommen! – DU føler måske, du har prøvet ALT uden held, MEN vi to har ikke samarbejdet endnu, og jeg glæder mig allerede til at hjælpe dig godt videre.

I mere end 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med at omsætte deres gode intentioner til handling og holdbare resultater.

Som adfærdsekspert, vanecoach og motivator hjælper jeg, mennesker som dig, til at nå deres mål, skabe forandringer og få resultater – der holder i den virkelige verden!

Du får vejledning, viden og værktøjer til at designe optimale betingelser, så dine gode intentioner omsættes til handling og holdbare resultater!

Tag styringen i dit liv!

Vil du lykkes – én gang for alle? Så vælg en adfærdsbaseret tilgang, der beror på forskning, evidens og indsigt i, hvordan vi mennesker handler, træffer beslutninger og rent faktisk lykkes med varig forandring.

I dit onlineforløb, hos mig, får du INGEN strikse, uoverskuelige og opslidende planer, programmer eller ordrer – for den metodik giver sjældent holdbare resultater.

Se i stedet frem til et nærværende, motiverende og inspirerende forløb, hvor jeg vil vejlede dig, til at undgå overspringshandlinger, fastholde din motivation og omsætte dine gode intentioner til handling og resultater.

På den anden side af dit forløb, vil du ikke blot have opnået mærkbare resultater. Du vil også være udstyret med viden og værktøjer, der hjælper dig, til at fortsætte din personlige rejse og få succes på egen hånd.

Jeg guider dig til at skabe holdbare resultater, mens du NYDER rejsen!

Vi starter med en GRATIS og uforpligtende snak, som du nemt booker nedenfor… 

  Ronnie Nielsen.
  Ronnie Nielsen.
  20/02/2022
  Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
  Freja Bjørn Fechtenburg
  Freja Bjørn Fechtenburg
  06/02/2022
  🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
  Håndlæser Drømmefanger
  Håndlæser Drømmefanger
  03/02/2022
  Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
  Tilla
  Tilla
  22/12/2021
  Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
  Lone Hansen
  Lone Hansen
  11/11/2021
  Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
  Christian Schneevoigt
  Christian Schneevoigt
  17/10/2021
  Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
  Anette Weinhandler
  Anette Weinhandler
  29/09/2021
  Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
  Marianne
  Marianne
  12/09/2021
  Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
  Jette
  Jette
  26/08/2021
  Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

  KUN FÅ LEDIGE PLADSER

  Onlineforløb pr. måned

  FØR 1999,95 – 25% LIGE NU 1499,95

  Vi starter med en gratis og uforpligtende snak, som du nemt booker nedenfor… 

   Hvad er et onlineforløb?

   Dit onlineforløb tilpasses 100% til dig, dit liv og din hverdag. Dine mål og ønsker er styrende for dit personlige onlineforløb. 

   INGEN UHOLDBARE QUICK-FIXES

   Nej, i stedet tager vi udgangspunkt i din nuværende livssituation og justerer og optimerer herfra – et skridt ad gangen!

   OPNÅ RESULTATER DER HOLDER!

   Jeg gør din personlige rejse sjovere, mere overskuelig og meget nemmere!

   Vi starter med en gratis og uforpligtende snak, som du nemt booker nedenfor… 

    I forløbet får du:

    ✅ Indledende samtale

    ✅ Ugentlig opfølgningssamtale

    ✅ 100% Personlig kostvejledning

    ✅ Skræddersyet træningsvejledning

    ✅ 50+ Videoguides af træningsøvelser

    ✅ 400+ Nemme og lækre madopskrifter

    ✅ 1000+ Motiverende Peptalks & Guides

     FØR 1999,95 – 25% LIGE NU 1499,95

    Vi starter med en gratis og uforpligtende snak, som du nemt booker nedenfor… 

     Invester i mere glæde, selvværd & livskvalitet

     Translate page