Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for coaching, produkter osv.

Onlineforløb, sessioner, digitale produkter, serviceydelser mm. drives af virksomheden LEVBEDRE.DK, og IKKE den familiedrevne blog LEVBEDRE.DK.

 

Bindende tilmelding og betaling

Du tilmelder dig mine onlineforløb via LEVBEDRE.DK, eller ved skriftlig eller mundtlig aftale pr. mail eller telefon. Betaling for serviceydelser skal ske i handelsøjeblikket, eller senest inden onlineforløbets første session påbegyndes.

Når vi har indgået en aftale om booking, accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for aftalen.

Skriftlige som mundlige aftaler er bindende og det betyder, at købte klip, klippekort og coachingsessioner ikke refunderes.

Alle klippekort, klip og forløb udløber efter 12 måneder fra købsdatoen.

Hvis en faktura ikke betales rettidigt tillægges et rykkergebyr på kr. 100 jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, vil to yderligere rykkere pålægges din faktura, hvorefter sagen overdrages til inkasso.

 

Aflysning af bookede sessioner

Aflysning af en booket coaching-session skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser en aftalt session for sent, faktureres du for sessionen eller trækkes tilsvarende i klip. Dette gælder også selvom du ikke har kunne modtage sessionen på det aftalte tidspunkt.

Virksomheden LEVBEDRE.DK har ret til at aflyse aftalte sessioner og forløb som følge af sygdom og andre uforudsete hændelser.

 

Fortrolighed

Når du modtager coaching, sparring og rådgivning via LEVBEDRE.DK, kan du forvente at vores sessioner foregår i fuld fortrolighed. Jo mere åben og ærlig du er, des bedre kan jeg hjælpe dig til at opnå de resultater, du ønsker at opnå.

 

Mine forpligtelser i dit onlineforløb

I weekender, helligdage, ferieuger og mellem vores forløbssessioner, samt evt. sygdomsperioder er jeg ikke forpligtet til at tjekke mails, coach-chat mm.

 

Ophavsret for digitalt materiale på LEVBEDRE.DK

Johnny Christensen og undertegnets familie ejer alle rettigheder over alle tekster, billeder, videoer og andet digitalt materiale, du får stillet til rådighed på bloggen og alle bloggens sociale medier drevet af familiebloggen LEVBEDRE.DK.

Ønsker du at benytte materiale i professionelle sammenhænge, vil jeg bede dig spørge om tilladelse til at bruge eventuelle tekster, billeder og andet materiale.

Digitale produkter må ikke videregives, kopieres eller sælges, og er udelukkede til privat og personligt brug.

Tak fordi du læste med…

//Johnny Christensen