Jeg hjælper dig til at skabe et liv du elsker!

Mit navn er Johnny Christensen…

Johnny Christensen
Johnny Christensen

Som Online Coach og Livsdesigner hos LEVBEDRE.DK hjælper, støtter og guider jeg helt almindelige mennesker til at tage styringen i deres liv – et skridt ad gangen!

Alt jeg skriver om, filmer og deler gør jeg for at hjælpe dig til at leve bedre og få mere ud af livet.

Vi skaber selv det gode liv. Min ambition er, at inspirere dig til at komme fra tanke til handling med dine drømme i livet.

🔔 Tag det første skridt allerede nu » Abonner på min YouTube-kanal og følg med på Facebook, Instagram og her på LEVBEDRE.DK » Det er 100% GRATIS.

Hvad drømmer du om at forandre og forbedre?

Vi har alle drømme, håb og ønsker i livet. Mange har en god fornemmelse af, hvad der vil gøre deres liv bedre og give dem mere glæde og livskvalitet. Endnu flere ved med sikkerhed, hvad der i hvert fald ikke bidrager til det gode liv.

Til trods for denne bevidsthed ender mange med at sidde fast i livet og desværre ikke få skabt de forandringer og forbedringer, de ønsker i deres liv.

Vi skaber selv det gode liv, og min drøm er at hjælpe, inspirere og motivere dig til at forandre og forbedre dit liv – et skridt ad gangen!

– Alt held og lykke på din personlige rejse…

Vi skal alle starte et sted…

Uanset hvordan din nuværende livssituation ser ud, har du mulighed for at forandre og forbedre den. Tillige er den person, du har været frem til i dag, ikke nødvendigvis dén du ønsker at være fremadrettet.

Tag styring over dit liv nu og skab det liv, du ønsker! Husk i øvrigt på at livet ikke behøver være dårligt, for at vi kan gøre det bedre 😉

Når vi oplever, at livet er kørt fast, eller at vores glæde, velvære og livskvalitet ikke er så god, som vi ønsker, den skal være, skyldes det ofte en ubalance på en af otte livsområder:

  1. Familie
  2. Kærlighed og sex
  3. Personlig udvikling 
  4. Arbejde 
  5. Venner og bekendte
  6. Økonomi
  7. Omgivelser (Bolig, levevilkår mm.)
  8. Helbred (Krop og sundhed)

De fleste kan slippe afsted med at nedprioritere enkelte livsområder og opprioritere andre i perioder, men genfindes balancen ikke rettidigt, mærker vi typisk, at livskvaliteten daler.

I min coaching hjælper jeg mine klienter til at acceptere deres nuværende livssituation, genvinde kontrollen over deres liv og genskabe glæde, velvære og balance i deres liv.

Få hjælp til at komme godt videre? » Start dit Onlineforløb her »

 

Min personlige rejse startede i dyb sorg…

På en forårsdag tilbage i 2006 døde min kære bror meget pludseligt. En blodprop havde slukket min brors lys og efterladt mig og resten af familien i et følelsesmæssigt helvede.

Hvorfor skulle min bror pludseligt dø? Det gav ingen mening for mig. Det gik med tiden op for mig, at svaret ikke fandtes, men at jeg selv måtte give min brors død mening.

“Livet har ingen anden mening, end den vi giver det” 

– Thornton Wilder

Tabet af min kære bror lærte mig, hvor hurtigt vi kan gå fra at være i live med planer, drømme og mål til næste øjeblik at være døde og borte.

Siden hen omskrev jeg lektien, jeg lærte, til en leveregel som jeg lever ud fra hver dag…

 

Jeg vil være nærværende i nuet, nysgerrig på livet og løbende optimere hen imod mere glæde, velvære og balance. Når jeg føler ubalance i livet, vil jeg gøre hvad der skal til for at genskabe den sunde balance og det gode liv.

Efter at have beskæftiget mig med selvudvikling i mere end 13 år, kan jeg nu med hånden på hjertet og ro i sindet sige at glæde, livskvalitet og balance handler mere om at søge svar i os selv og mindre om at søge svar udenfor os selv.

Vi bærer selv ansvaret for at skabe det gode liv.

Vil du kickstarte et bedre liv? » Start dit Onlineforløb her »

 

Vores vaner definerer i store træk vores liv…

De fleste ubalancer i livet forårsages af vores mindre gode vaner. Omdrejningspunktet for LEVBEDRE.DK er mad, fitness og livsstil, fordi de tre emner – ud fra min overbevisning – dækker de mest fundamentale områder i det gode liv.

I 2016 satte jeg mig for at begynde at opgradere mit liv. Jeg begyndte at udforske alt, jeg kunne finde om, hvordan vi skaber varige forandringer og lever det gode liv.

Stille og roligt har jeg omsat viden til handling, og gennem årene er jeg kommet i mit livs bedste form og lever i dag et liv i mere balance end nogensinde før.

Jeg tror ikke på det perfekte liv findes, men jeg ved, det gode liv findes. Jeg har fundet min store passion i livet og fortsætter min udforskning af det gode liv.

 

Bliv inspireret til at skabe positive forandringer i dit liv…

Abonner på YouTube-kanalen og følg med på Facebook og Instagram, hvor jeg deler ud af min GAMEPLAN til det gode liv. Du får inspirerende tips, ideer og strategier til at styrke din motivation, skabe bedre vaner og designe livet du drømmer om!

Måske du tænker: “Hvad spiser han?”

Alt. Det er det korte svar 🙂 Et bedre spørgsmål at stille er: “Hvordan spiser han?

Jeg spiser efter principperne i fleksibel spisning og sigter mod den sunde balance mellem velsammensatte måltider og slik, kage og junkfood osv.

Det betyder, at jeg omkring 80% af tiden spiser fornuftigt, hvor jeg primært centrerer mine måltider omkring mættende proteiner og sunde grønsager. De sidste 20% af tiden forsøder jeg tilværelsen med nogle af de lækre fristelser, det gode liv også byder på.

En konsistent indsats giver dig succes over tid…

Vores hjerne og krop kan tilpasse sig til det meste, hvis blot forandringerne sker gradvist. Sker forandringerne for hurtigt, kan det nemt være årsagen til, at vi fejler. Vær ikke over-ambitiøs og vælg hellere små konsistente skridt end store inkonsistente skridt.

“lidt er bedre end ingenting”

Mens vi er motiverede, kan vi følge strikse madplaner, krævende træningsprogrammer og holde ved andre ambitiøse livsstilsændringer. Efter nogen tid udfordres vores ambitiøse forandringer af dalende motivation og utilstrækkelig viljestyrke.

Herefter ender mange livsstilsændringer, træningsprogrammer, bootcamps og slankeforløb desværre med ét og samme resultat: endnu et fejlslagent projekt og en følelse af skam og fiasko, som for mange leder til, at de resultater, som trods alt er opnået, saboteres.

Skab varige forandring i dit liv » Start dit Onlineforløb her »

 

Ønsker du et slankere, stærkere og sundere liv?

Hvis du er forvirret, så forstår jeg udmærket hvorfor…

Det er svært at finde op og ned i informationshelvedet, for det bugner med tillidsvækkende information i ugeblade, aviser og i særdeleshed på Internettet. Den største udfordring som læser af information er, at vi vælter i modsigende information, så hvad er reelt sandheden?

Et isoleret fokus på udelukkelse af fedt, kulhydrat eller hele fødevaregrupper er altså ikke nogen automatisk garanti for et succesfuldt fedttab. Du vil finde mennesker, der har fået succes med den ene eller anden strategi, men derfor er det ikke sikkert, den virker for dig.

Statistikkerne viser med alt tydeligt, at vi i dag lever i et fedmefremmende samfund, hvor  antallet af overvægtige mennesker er eksploderet over de seneste 50 år.

Hvordan er så mange blevet overvægtige ?

Vi ved, at overvægt skabes gennem et konsistent kalorieoverskud over tid. Overvægtige må derfor selvsagt gennem længere tid have indtaget mere energi, end de har forbrændt.

Hvorfor er så mange blevet overvægtige?

Det findes der formentligt ikke et entydigt svar på. En del af årsagen skal findes i vores fedmefremmende samfund. Vi kan købe mad alle vegne – især nem, hypervelsmagende og energitæt mad, og økonomisk har de fleste mulighed for frit at købe, hvad vi lyster.

En anden del af årsagen er, at til trods for vi i Danmark kåres til verdens lykkeligste folk, har mange desværre af forskellige årsager ondt i livet. Mange vælger desværre et kvikfix, som fx det at spise mad på andre følelser end sult fremfor at håndtere den reelle årsag.

Har du brug for hjælp? » Start dit Onlineforløb her »

 

Der findes desværre ingen mirakelkur til fedttab…

Nøglen til et effektivt og varigt fedttab handler mere om at finde en strategi, der gør det nemt for dig at bibeholde et kalorieunderskud på den lange bane.

Et andet fornuftigt aspekt at have fokus på er at mindske tab af muskelmasse i processen. Dette optimeres bedst ved at indtage tilstrækkeligt med protein og sørge for at stimulere muskelmassen med en tilstrækkelig mængde styrketræning.

Vær nysgerrig og find den strategi, der kan tippe energibalancen til din fordel. Jeg finder det effektivt at centrere de fleste af mine måltider omkring grøntsager og proteiner, fordi både grøntsager og proteiner giver en exceptionel god mæthed per kalorie indtaget.

Mangler du strategien til succes? » Start dit Onlineforløb her »

Du ved hvor jeg er, hvis jeg kan hjælpe dig med noget…

Rigtig god fornøjelse 😀