Lær mig bedre at kende…

Johnny Christensen » Adfærdsdesigner, Vanecoach & Livsstilsmentor
Johnny Christensen Adfærdsekspert & Mentaltræner

Igennem 10 år har jeg hjulpet mennesker med at omsætte deres gode intentioner til handling og holdbare resultater.

Alt jeg skriver om, filmer og deler gør jeg for at hjælpe så mange som muligt, til at leve bedre og få mere ud af livet.

DU føler måske, du har prøvet ALT, MEN vi to har ikke samarbejdet endnu, og jeg glæder mig til at hjælpe.

 

Tag det første skridt nu…

» Abonnér på min YouTube-kanal og følg med på Facebook, Instagram og på LEVBEDRE.DK » Det er 100% GRATIS.

Du bliver klædt på med vejledning, viden og værktøjer til at omsætte dine gode intentioner til handling og holdbare resultater!

 

Hvad drømmer du om at forandre og forbedre?

Vi har alle drømme, håb og ønsker i livet. Mange har en god fornemmelse af, hvad der vil gøre deres liv bedre og give dem mere glæde og livskvalitet. Endnu flere ved med sikkerhed, hvad der i hvert fald ikke bidrager til det gode liv.

Til trods for denne bevidsthed ender mange med at sidde fast i livet og desværre ikke få skabt de forandringer og forbedringer, de ønsker i deres liv.

Er du ikke helt glad, træt af fiasko eller ønsker du bare mere af livet?

Vi skaber selv det gode liv, og min drøm er at hjælpe, inspirere og motivere dig til at forandre og forbedre dit liv – et skridt ad gangen!

– Alt held og lykke på din personlige rejse…

 

VI SKAL ALLE STARTE STED

Uanset hvem du er, hvordan din nuværende livssituation ser ud eller om du pt. har ondt i livet eller ej, så har vi altid mulighed for at tage styringen og forbedre vores liv.

Tag styring over dit eget liv og skab den krop og det liv, du ønsker! Det er i øvrigt værd at huske på at livet ikke behøver være dårligt, for at forbedre det 😉

Når vi oplever, at have ondt i livet eller vores glæde, velvære og livskvalitet ikke er så god, som vi ønsker, så skyldes det typisk en ubalance i en af otte følgende livsområder:

LEV BEDRE - Livshjulet

 

De fleste kan slippe afsted med at nedprioritere enkelte livsområder og opprioritere andre i perioder, men genfindes balancen ikke rettidigt, mærker vi typisk en dalende livskvalitet.

I min online coaching har jeg fornøjelsen af at hjælpe mennesker der er kørt fast, til at tage styringen i deres liv og genfinde glæde, velvære og balance i det gode liv.

 

Kom godt videre » Start dit Onlineforløb her

 

SÅDAN STARTEDE MIN PERSONLIGE REJSE

På en forårsdag tilbage i 2006 døde min kære bror meget pludseligt. En blodprop havde slukket min brors lys og efterladt mig og resten af familien i et følelsesmæssigt helvede.

Hvorfor skulle min bror pludseligt dø? Det gav ingen mening for mig. Det gik med tiden op for mig, at svaret ikke fandtes, men at jeg selv måtte give min brors død mening.

“Livet har ingen anden mening, end den vi giver det” 

– Thornton Wilder

Tabet af min kære bror lærte mig, hvor hurtigt vi kan gå fra at være i live med planer, drømme og mål til næste øjeblik at være døde og borte.

Siden hen omskrev jeg meningen med min brors død til en leveregel, som jeg lever efter hver dag…

 

At leve og være nærværende i nuet, nysgerrig på livet og løbende optimere hen imod mere glæde, velvære og livskvalitet. Og når livets balance udfordres, arbejder jeg målrettet på at genskabe den sunde balance i det gode liv.

Vi har et liv, en tid og vi bærer selv ansvaret for at leve det gode liv.

 

Kickstart et bedre liv » Start dit Onlineforløb her

 

Vores vaner og mindset afgør vores livskvalitet

De fleste ubalancer i livet forårsages af vores mindre gode vaner. Omdrejningspunktet for LEVBEDRE.DK er mad, motion og mindset. De tre områder, er ud fra mit livssyn de mest fundamentale områder at have styringen over, for at leve det gode liv i balance.

Gennem de sidste 15 år, har jeg investeret en masse tid, energi og penge i store mængder bøger, lydbøger, e-bøger, webinarer, seminarer og kurser for at nå hertil, hvor jeg er i dag.

Løbende har jeg omsat min nye viden til handling og konkrete værktøjer, som har hjulpet mig selv og tusindevis af andre mennesker med at bryde igennem livets modstand, tage styringen og skabe en krop og et liv, præget af mere glæde, velvære og livskvalitet.

Jeg tror ikke på det perfekte liv findes, men jeg ved, det gode liv findes. Jeg har fundet min store passion i livet, og elsker at gøre en positiv forskel i en masse skønne menneskers liv.

 

Bliv inspireret til at skabe positive forandringer i dit liv…

Abonner på YouTube-kanalen og følg med på Facebook og Instagram, hvor jeg deler ud af mine tanker, tips og ideer til at leve bedre. Jeg giver dig en masse positive indspark til det gode liv, og omsætter viden til værktøjer, som du kan bruge til at leve bedre.

Måske du tænker: “Hvad spiser Johnny?”

Alt… er det korte svar 🙂 Et bedre spørgsmål er: “Hvordan spiser Johnny?

Jeg spiser efter principperne i fleksibel spisning og sigter mod en sund balance mellem velsammensatte måltider og slik, kage og junkfood osv.

I store træk betyder fleksibel spisning, at jeg cirka 80% af tiden spiser velsammensatte måltider centreret omkring mættende proteiner og grønsager. De sidste 20% af tiden forsøder jeg tilværelsen med nogle af de lækre fristelser det gode liv også byder på.

Vælg konsistens over intensitet og få succes

Vores hjerne og krop kan tilpasse sig til det meste, hvis blot forandringerne sker gradvist. Sker forandringerne for hurtigt, kan det nemt være årsagen til, at vi fejler. Vær ikke over-ambitiøs og vælg hellere små konsistente skridt end store inkonsistente skridt.

“lidt er bedre end ingenting”

Mens vi er motiverede, kan vi følge strikse madplaner, krævende træningsprogrammer og holde ved andre ambitiøse livsstilsændringer. Efter nogen tid udfordres vores ambitiøse forandringer af dalende motivation og utilstrækkelig viljestyrke.

Herefter ender mange livsstilsændringer, træningsprogrammer, bootcamps og slankeforløb desværre med ét og samme resultat: endnu et fejlslagent projekt og en følelse af skam og fiasko, som for mange leder til, at de resultater, som trods alt er opnået, saboteres.

 

Skab varige forandring i dit liv » Start dit Onlineforløb her

 

Ønsker du et slankere, stærkere og sundere liv?

Det er svært at finde op og ned i informationshelvedet, for det bugner med tillidsvækkende information i ugeblade, aviser og i særdeleshed på Internettet. Udfordringen som læser er, at sortere misinformationerne fra, og finde ro, tillid og tryghed i forandringsprocessen.

Et isoleret fokus på udelukkelse af fx fedt, kulhydrat eller hele fødevaregrupper er fx ingen garanti for et succesfuldt fedttab. Du vil finde mennesker, der har fået succes med den ene eller anden strategi, men derfor er det ikke sikkert, det er den bedste vej for dig.

Statistikkerne viser med alt tydeligt, at vi i dag lever i et fedmefremmende samfund, hvor  antallet af overvægtige mennesker er eksploderet over de seneste 50 år.

 

Hvordan er så mange blevet overvægtige ?

Vi ved, at overvægt skabes gennem et konsistent kalorieoverskud over tid. Overvægtige må derfor selvsagt gennem længere tid have indtaget mere energi, end de har forbrændt.

 

Hvorfor er så mange blevet overvægtige?

En af de primære årsager skal findes i vores fedmefremmende samfund. Vi kan købe mad alle vegne – især nem, hypervelsmagende og meget energitæt mad, og økonomisk har de fleste mulighed for frit at købe, hvad vi lyster.

På trods af at være en del til verdens lykkeligste folk, oplever mange svære følelser pga. mental, fysisk eller social ubalance. Svære følelser mange desværre vælger at dulme og drukne med kalorieindtag og stimulanser, fremfor at håndtere det reelle problem.

Vi kan ikke kontrollere vores fedmefremmende samfund, men vi kan begynde at tage styringen over vores indkøbsvaner, omgivelser og designe en effektiv slagsplan til at leve og lykkes bedre i livet.

Måske dit første skridt, handler om at række ud efter hjælp.

 

Har du brug for hjælp? » Start dit Onlineforløb her

 

Skrot myterne og tanken om en mirakelkur til fedttab

Nøglen til et effektivt og varigt fedttab handler mere om at finde en strategi, der gør det nemt for dig at bibeholde et kalorieunderskud på den lange bane.

Et andet fornuftigt aspekt at have fokus på er at mindske tab af muskelmasse i processen. Dette optimeres bedst ved at indtage tilstrækkeligt med protein og sørge for at stimulere muskelmassen med en tilstrækkelig mængde styrketræning.

Vær nysgerrig og find den strategi, der kan tippe energibalancen til din fordel. Jeg finder det effektivt at centrere de fleste af mine måltider omkring grøntsager og proteiner, fordi både grøntsager og proteiner giver en exceptionel god mæthed per kalorie indtaget.

 

Sammen finder vi din vej til succes » Start dit Onlineforløb her

 

[mailmunch-form id="617934"]