Lær mig bedre at kende…

Johnny Christensen » Adfærdsdesigner, Vanecoach & Livsstilsmentor
Johnny Christensen Adfærdsekspert & Livsstilscoach

Igennem 10 år har jeg hjulpet mennesker med at omsætte deres gode intentioner til handling og holdbare resultater.

Alt jeg skriver om, filmer og deler gør jeg for at hjælpe så mange som muligt, til at leve bedre og få mere ud af livet.

DU føler måske, du har prøvet ALT, MEN vi to har ikke samarbejdet endnu, og jeg glæder mig til at hjælpe.

🔔 Tag det første skridt nu…

» Abonnér på min YouTube-kanal og følg med på Facebook, Instagram og på LEVBEDRE.DK » Det er 100% GRATIS.

Du får viden og værktøjer til at designe optimale betingelser, så du kan omsætte dine gode intentioner til konkret handling og holdbare resultater!

Hvad drømmer du om at forandre og forbedre?

Vi har alle drømme, håb og ønsker i livet. Mange har en god fornemmelse af, hvad der vil gøre deres liv bedre og give dem mere glæde og livskvalitet. Endnu flere ved med sikkerhed, hvad der i hvert fald ikke bidrager til det gode liv.

Til trods for denne bevidsthed ender mange med at sidde fast i livet og desværre ikke få skabt de forandringer og forbedringer, de ønsker i deres liv.

Er du ikke helt glad, træt af fiasko eller ønsker du bare mere af livet?

Vi skaber selv det gode liv, og min drøm er at hjælpe, inspirere og motivere dig til at forandre og forbedre dit liv – et skridt ad gangen!

– Alt held og lykke på din personlige rejse…

Vi starter alle et sted

Uanset hvem du er, hvordan din nuværende livssituation ser ud eller om du pt. har ondt i livet eller ej, så har vi altid mulighed for at tage styringen og forbedre vores liv.

Tag styring over dit eget liv og skab den krop og det liv, du ønsker! Det er i øvrigt værd at huske på at livet ikke behøver være dårligt, for at forbedre det 😉

Når vi oplever, at have ondt i livet eller vores glæde, velvære og livskvalitet ikke er så god, som vi ønsker, så skyldes det typisk en ubalance i en af otte følgende livsområder:

LEV BEDRE - Livshjulet

 

De fleste kan slippe afsted med at nedprioritere enkelte livsområder og opprioritere andre i perioder, men genfindes balancen ikke rettidigt, mærker vi typisk en dalende livskvalitet.

I min online coaching har jeg fornøjelsen af at hjælpe mennesker der er kørt fast, til at tage styringen i deres liv og genfinde glæde, velvære og balance i det gode liv.

Kom godt videre » Start dit Onlineforløb her »

 

Min personlige rejse startede i dyb sorg…

På en forårsdag tilbage i 2006 døde min kære bror meget pludseligt. En blodprop havde slukket min brors lys og efterladt mig og resten af familien i et følelsesmæssigt helvede.

Hvorfor skulle min bror pludseligt dø? Det gav ingen mening for mig. Det gik med tiden op for mig, at svaret ikke fandtes, men at jeg selv måtte give min brors død mening.

“Livet har ingen anden mening, end den vi giver det” 

– Thornton Wilder

Tabet af min kære bror lærte mig, hvor hurtigt vi kan gå fra at være i live med planer, drømme og mål til næste øjeblik at være døde og borte.

Siden hen omskrev jeg meningen med min brors død til en leveregel, som jeg lever efter hver dag…

 

At leve og være nærværende i nuet, nysgerrig på livet og løbende optimere hen imod mere glæde, velvære og livskvalitet. Og når livets balance udfordres, arbejder jeg målrettet på at genskabe den sunde balance i det gode liv.

Vi har et liv, en tid og vi bærer selv ansvaret for at leve det gode liv.

Kickstart et bedre liv » Start dit Onlineforløb her »

 

Vores vaner og mindset afgør vores livskvalitet

De fleste ubalancer i livet forårsages af vores mindre gode vaner. Omdrejningspunktet for LEVBEDRE.DK er mad, motion og mindset. De tre områder, er ud fra mit livssyn de mest fundamentale områder at have styringen over, for at leve det gode liv i balance.

Gennem de sidste 15 år, har jeg investeret en masse tid, energi og penge i store mængder bøger, lydbøger, e-bøger, webinarer, seminarer og kurser for at nå hertil, hvor jeg er i dag.

Løbende har jeg omsat min nye viden til handling og konkrete værktøjer, som har hjulpet mig selv og tusindevis af andre mennesker med at bryde igennem livets modstand, tage styringen og skabe en krop og et liv, præget af mere glæde, velvære og livskvalitet.

Jeg tror ikke på det perfekte liv findes, men jeg ved, det gode liv findes. Jeg har fundet min store passion i livet, og elsker at gøre en positiv forskel i en masse skønne menneskers liv.

 

Bliv inspireret til at skabe positive forandringer i dit liv…

Abonner på YouTube-kanalen og følg med på Facebook og Instagram, hvor jeg deler ud af mine tanker, tips og ideer til at leve bedre. Jeg giver dig en masse positive indspark til det gode liv, og omsætter viden til værktøjer, som du kan bruge til at leve bedre.

Måske du tænker: “Hvad spiser Johnny?”

Alt… er det korte svar 🙂 Et bedre spørgsmål er: “Hvordan spiser Johnny?

Jeg spiser efter principperne i fleksibel spisning og sigter mod en sund balance mellem velsammensatte måltider og slik, kage og junkfood osv.

I store træk betyder fleksibel spisning, at jeg cirka 80% af tiden spiser velsammensatte måltider centreret omkring mættende proteiner og grønsager. De sidste 20% af tiden forsøder jeg tilværelsen med nogle af de lækre fristelser det gode liv også byder på.

Vælg konsistens over intensitet og få succes

Vores hjerne og krop kan tilpasse sig til det meste, hvis blot forandringerne sker gradvist. Sker forandringerne for hurtigt, kan det nemt være årsagen til, at vi fejler. Vær ikke over-ambitiøs og vælg hellere små konsistente skridt end store inkonsistente skridt.

“lidt er bedre end ingenting”

Mens vi er motiverede, kan vi følge strikse madplaner, krævende træningsprogrammer og holde ved andre ambitiøse livsstilsændringer. Efter nogen tid udfordres vores ambitiøse forandringer af dalende motivation og utilstrækkelig viljestyrke.

Herefter ender mange livsstilsændringer, træningsprogrammer, bootcamps og slankeforløb desværre med ét og samme resultat: endnu et fejlslagent projekt og en følelse af skam og fiasko, som for mange leder til, at de resultater, som trods alt er opnået, saboteres.

Skab varige forandring i dit liv » Start dit Onlineforløb her »

 

Ønsker du et slankere, stærkere og sundere liv?

Det er svært at finde op og ned i informationshelvedet, for det bugner med tillidsvækkende information i ugeblade, aviser og i særdeleshed på Internettet. Udfordringen som læser er, at sortere misinformationerne fra, og finde ro, tillid og tryghed i forandringsprocessen.

Et isoleret fokus på udelukkelse af fx fedt, kulhydrat eller hele fødevaregrupper er fx ingen garanti for et succesfuldt fedttab. Du vil finde mennesker, der har fået succes med den ene eller anden strategi, men derfor er det ikke sikkert, det er den bedste vej for dig.

Statistikkerne viser med alt tydeligt, at vi i dag lever i et fedmefremmende samfund, hvor  antallet af overvægtige mennesker er eksploderet over de seneste 50 år.

Hvordan er så mange blevet overvægtige ?

Vi ved, at overvægt skabes gennem et konsistent kalorieoverskud over tid. Overvægtige må derfor selvsagt gennem længere tid have indtaget mere energi, end de har forbrændt.

Hvorfor er så mange blevet overvægtige?

En af de primære årsager skal findes i vores fedmefremmende samfund. Vi kan købe mad alle vegne – især nem, hypervelsmagende og meget energitæt mad, og økonomisk har de fleste mulighed for frit at købe, hvad vi lyster.

På trods af at være en del til verdens lykkeligste folk, oplever mange svære følelser pga. mental, fysisk eller social ubalance. Svære følelser mange desværre vælger at dulme og drukne med kalorieindtag og stimulanser, fremfor at håndtere det reelle problem.

Vi kan ikke kontrollere vores fedmefremmende samfund, men vi kan begynde at tage styringen over vores indkøbsvaner, omgivelser og designe en effektiv slagsplan til at leve og lykkes bedre i livet.

Måske dit første skridt, handler om at række ud efter hjælp.

Har du brug for hjælp? » Start dit Onlineforløb her »

 

Skrot myterne og tanken om en mirakelkur til fedttab…

Nøglen til et effektivt og varigt fedttab handler mere om at finde en strategi, der gør det nemt for dig at bibeholde et kalorieunderskud på den lange bane.

Et andet fornuftigt aspekt at have fokus på er at mindske tab af muskelmasse i processen. Dette optimeres bedst ved at indtage tilstrækkeligt med protein og sørge for at stimulere muskelmassen med en tilstrækkelig mængde styrketræning.

Vær nysgerrig og find den strategi, der kan tippe energibalancen til din fordel. Jeg finder det effektivt at centrere de fleste af mine måltider omkring grøntsager og proteiner, fordi både grøntsager og proteiner giver en exceptionel god mæthed per kalorie indtaget.

Sammen finder vi din vej til succes » Start dit Onlineforløb her »

 Invester i din glæde, velvære og livskvalitet.

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.