Det siger mine klienter…

Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻
Luca
Luca
13/04/2021
Motiverende coach Jeg har haft online kontakt til Johnny, hvor vi en gang om måneden skrev sammen, hvordan det var gået. Og jeg har med hans små justeringer formået at tabe mig. Mangler stadig at tabe mig det sidste, som jeg håber kommer i hus snart.
irene eriksen
irene eriksen
03/03/2021
Jeg har haft et forløb hos Johnny. Igennem mange år har jeg haft en enten eller mentalitet. Johnny har formået, at ændre den kultur hos mig, så jeg nu har balance i stedet for alt eller intet, som på ingen måde har gavnet mig. Jeg har som sagt fået balance i mine valg af mad, jeg kan spise det jeg vil, men med måde. Han har formået at give mig troen på det gode liv også imens jeg er i gang med en forandring af mig selv. Jeg syntes Johnny har rigtig mange gode værktøjer han giver en med, noget brugbart som jeg vil kunne bruge fremover. Jeg har tabt mig over 10 kg i mit 2 måneders forløb og har fået nyt job. Begge dele havde jeg opgivet, men med troen på, at det nytter at gøre noget godt for mig selv, er det lykkedes. Det er jeg taknemmelig over.
Majken
Majken
14/02/2021
Så fed en feedback, peptalks og i det hele taget oplysning. Der er noget man kan bruge hver gang. Hurtig respons når man skriver og man blir bare så meget bedre til at kende en selv når man hører alle de gode peptalks.
tina vingaard
tina vingaard
10/02/2021
Jeg har spist lev bedre mad opskrifter i ca et halv år de sidste 3 mdr har jeg smidt 8 kg 💪🏻❤️. Elsker hans opskrifter. Kan kun anbefale dem.
Majbrit
Majbrit
21/01/2021
Et liv i balance - lev bedre Jeg blev inspireret af nogle af de mange peptalks, som Johnny deler på LEVBEDRE og tog kontakt til ham mhp et forløb, idet jeg synes mine resultater udeblev på trods af fokus på kost og motion. Jeg har en stresssygemelding bag mig og en af følgerne deraf er et sløvt stofskifte. Johnny var hurtig til at pege på, at succes ikke skulle måles i badevægtens display, men derimod i det billede man møder, når man kigger sig selv i spejlet. Hurtigt kunne jeg konstatere, at min træning faktisk virkede, idet mit spejlbillede har forandret sig positivt gennem det seneste år. Johnny stilede herefter en lang række spørgsmål og vi kunne hurtig konstatere, at jeg var i en kaloriemæssig ligevægt og dermed skulle der egentlig ikke så meget til for at opnå et kalorieunderskud og dermed et vægttab. Johnny gik vanerne efter i sømmene og fandt nogle steder, hvor jeg kunne forbedre mig. Et vægttab er sjældent en linær proces på vej mod målet og her synes jeg virkelig Johnny har fat i noget essentielt, idet hans fokus ikke udelukkende er på kost, motion og kalorieunderskud. Hans fokus stikker langt dybere, idet han søger efter det gode liv. Et liv i balance, hvor der træffes gode valg, men der samtidig er plads til at leve. Han inspirerer til at få mere bevægelse ind i hverdagen på sjove måder. Jeg har trænet med kettlebells, MTB og løb i flere år, men Johnny åbnede øjnene for eksempelvis sjipping også var et sjovt og kalorieforbrændende element, som alternativ til træningsrutinen og som samtidig var noget jeg kunne gøre sammen med min datter. Han er klar over, at ens overskud kan variere og i stedet for at ægre sig over man ikke har energi til den lange løbetur, så er Johnnys mantra "at få noget gjort fremfor ingenting" og alternativet kunne således være en gåtur i stedet den pågældende dag, hvor overskudet manglede. Det gør faktisk en stor forskel på de trængte dage. Han leder en til det rette mindsæt og fokus er muligheder fremfor begrænsninger jævnfør ovenstående eksempel. Det gode liv omhandler i den grad også den mentale sundhed, hvilket Johnny har stor fokus på og man når ikke i mål, hvis ikke man har det godt med sig selv. Johnny ser således det hele menneske og støtter og vejleder med sine refleksive spørgsmål, der sætter tingene i perspektiv og dermed opnår man større handkekraft. Jeg mærkede især Johnnys nærvær, da jeg midt i mit forløb kom i en familiemæssig krise, idet vi oplevede kritisk sygdom og dødsfald i den nærmeste familie. En krise, der krævede så meget af mit mentale overskud, at jeg har måttet sætte egne behov på pause, for at varetage mere kritiske behov. Her stod Johnny parat med den støtte og opbakning jeg havde brug for og selvom jeg måtte sætte mit forløb i bero, så holdte han mig i hånden i den svære tid. Jeg har netop genoptaget mit forløb med Johnny og allerede efter første samtale, så føler jeg mig bedre klædt på til at arbejde videre. Han er god til at pege i retning af de ting man kan gøre noget ved og holde fokus der fremfor at fokusere på de ting, der er vilkår i livet. Johnny har bidraget til at udfordre livssynet og i den forbindelse at få åbnet øjnene for nye muligheder. Jeg kan ud fra egen erfaring med mit forløb hos Johnny kun give ham mine varmeste anbefalinger
vivi sørensen
vivi sørensen
20/01/2021
Der er sikkert mange der gerne vil tabe sig, og det kan lade sig gøre! Jeg er personen der ikke tror meget på mig selv og at jeg vil kunne klare et vægttab alene. Jeg begyndte at følge Levbedre på Instagram, for et stykke tid siden, og efter jeg er begyndt på mit vægttab er han virkelig blevet guld værd for mig. Hans små videoer han ligger op på hans side, hjælper mig meget, han har fået flyttet mig så meget mentalt og bare fordi man få gange falder i de dårlige vaner, er det hele ikke spildt. Jeg er også begyndt og tænke meget over den mad jeg spiser, og det er noget jeg er begyndt at gå op i, efter jeg er begyndt at følge Levbedre, fordi han er god til at få det lagt op, så alle har en chance for at forstå hvad det er det handler om. 🙂 Så vil du også i gang med et vægttab og også er lidt usikker så følg ham det virkelig det værd 🙂
Kaj
Kaj
30/12/2020
Jeg har fået et bedre liv og mere livskvalitet... Jeg har egentligt været i god form størstedelen af mit liv, men som 70 årig måtte jeg sande at formen og mit helbred var skredet en smule fra mig. Jeg vejede 8-10 kg for meget, havde forhøjet blodtryk, daglige smerter i min skulder, og savnede energi og overskud i livet. I forbindelse med mit forhøjede blodtryk og mine skulderskavanker, besøgte jeg flere af lægerne i mit lægehus. Jeg fik forskellige diagnoser og nye recepter med derfra hver gang, hvilket gjorde, at jeg følge mig som deres prøvekanin. Frustrationsfølelsen over at være prøvekanin, fik mig til at søge andre veje, og jeg startede op i coaching hos Johnny. Her blev jeg stille og roligt guidet til at forbedre mine mad-, motions- og livstilsvaner, og min tid som lægernes prøvekanin var slut. Jeg fik gennem forløbet hos Johnny, den hjælp, jeg havde brug for til at navigere, justere og være nysgerrig på min egen sundhed, glæde og livskvalitet. Allerede efter nogle måneder i coachingforløbet, havde mine forbedrede mad-, motions- og livsstilsvaner, hjulpet mig til at tabe de overflødige kilo, fjernet mine smerter i skulderen og givet mig mere energi og overskud til at nyde livet igen. Efter 6-7 måneder oplevede jeg yderligere fremgang på alle fronter. Mit blodtrykket var normaliseret, og jeg havde (og har det fortsat fantastisk) - alt er faldet på plads. I skrivende stund er jeg 74 år, og alle de gode livsstilstiltag lever fortsat i bedste velgående hos mig. Jeg har energi og overskud og nyder hver dag i livet. Jeg havde aldrig troet og turde håbe på, at jeg som buttet pensionist med skuldersmerter og forhøjet blodtryk, kunne opnå så meget mere kropslig og mental velvære. Jeg ved, jeg selv har ydet indsatsen og skabt forandringerne, men uden din fantastiske støtte, dine gode råd og din altid tillidsfulde vejledning, havde jeg stadig været prøvekanin! Jeg vil anbefale alle der ønsker et bedre liv og mere livskvalitet, at give sig selv et coachingforløb hos Johnny fra LEVBEDRE.DK
Sarah
Sarah
05/12/2020
Den bedste coach Jeg er startet et forløb op hos Levbedre.dk, og er den bedste julegave jeg kunne give mig selv. Efter en lang ledighedsperiode, kampen med vægten, madstress og negative tanker var livet kørt i ring for mig. Johnny har på kort tid givet mig de rette redskaber og fået vendt mit mindset. Johnny er god til at lytte, er meget forstående og god til at arbejde med ens tanker og få en til at fokusere på de ting som man stadig formår trods ens udfordringer. Jeg har under mit forløb fået mere ro i hovedet og lært at være mere tilstede i nuet. Når kroppen slapper mere af og der kommer ro på tankerne så samarbejder krop og sind bedre sammen. Efter 3 uger under mit forløb var der minus på vægten, og jeg er nu kommet i arbejde. Jeg er ikke i mål endnu, men føler jeg er på rette vej og det er takket være min dygtige coach Johnny. Er du gået i stå og har brug for en god coach vil jeg varmt anbefale Levbedre.dk🙏 Mange tak for din hjælp og støtte🙏

Jeg har fået det så godt med mig selv. Min krop har det godt og mit mentale overskud er kæmpe stort

Jeg føler glæde, velvære og balance, og jeg nyder forløbet så meget!

Coachingen er en ren Fornøjelse. Jeg er så glad for at du poppede op på min Instagram

Jeg har prøvet masser af hurtige løsninger. Endelig en vej der fungerer. Jeg er glad og min krop har det så godt!

Jeg føler mig så tryg i vores samarbejde og dine input er guld værd

Du har fået mig på ret kurs og jeg er så taknemmelig

Jeg er glad og jeg ser hvordan min krop ændrer sig. Det her er helt sikkert den helt rigtige måde at gøre tingene på

Det “vilde” i det her er, at jeg spiser alt det jeg nyder. Jeg mærker ingen sult eller andre afsavn

Jeg er så motiveret og er virkelig glad for din sparring – tak

Din støtte og positive tilgang til “projektet” er uvurderligt. Trods din travle hverdag med peptalks, træning, familien og øvrige gøremål, så formår du at være 100% tilstede, og det siger så meget om din dedikation

Nu er Jeg igen fuld af optimisme!

Jeg lærer virkelig meget. Johnny gør det nemt at navigere i min mad og min spisning, jeg tæller ikke kalorier, og jeg vejer ikke maden. Jeg har fået det forhold til mad som jeg drømmer om

Alt det du skriver er spot-on. Du giver mig nogle håndgribelige værktøjer, og dine input er virkelig konstruktive

Jeg er virkelig glad for det her projekt på alle tænkelige måder. Og din feedback er guld værd

Tak for din store rolle i det her

Coachingen føles fantastisk. Endelig en tilgang som virker, og som jeg nyder

Min krop har det godt, mentalt er jeg ovenpå, jeg har overskud, min mad er varietet og jeg oplever et vægttab

Vægttabet et sekundært, alt det mentale kommer først. Men tallet på vægten giver mig et bevis for at jeg rykker mig

Jeg er helt vildt glad for dig som coach og jeg er så glad for at vi startede op

Tak for dit positive og konstruktive input, du gør det nemt for mig – tak

Det bliver så godt det her. Alle de gode fif, de er guld værd. Endnu engang tusind tak!

Tak for den flotte opbakning og roserne. Denne her uge har været meget lærerig

Du sætter det op på en super god måde og det er lige præcis det jeg har manglet i min tilgang til mad. Det her er nemt at forholde sig til. Tusind tak

Jeg vil understrege at dine input, din støtte og din meget positive tilgang er guld værd og jeg er her på grund af dig, tusinde tak!

Hvor er det trygt og skønt, at jeg har dig med på sidelinjen til at komme fri af de dårlige mønstre – en gang for alle

Dialogen med dig og dine peptalks giver mig en ro

Jeg nyder det her forløb så meget, og det vilde er, at det føles ganske naturligt og let. Jeg taber mig uden madplaner og restriktioner. Det er endda blevet kommenteret af min kæreste – han mærker en større glæde hos mig

Tak for støtte, opbakning og din fantastiske evne til at ramme problematikker spot on

Forløbet hos dig er en vild rejse og jeg nyder hvert minut af den

Jeg forventede ingenting da jeg stillede mig på vægten for processen er så naturlig. Den er ukompliceret og ligetil. Alt hvad vi talte om inden forløbet gik i gang bliver indfriet

Jeg er fuld af håb og jeg glæder mig til at komme i gang. Vores snak gav mig så meget ro i maven og det bliver et godt projekt

Jeg er kommet 100% igennem på den mad som jeg nyder allermest. Dine justeringer sidder lige i skabet, tusind tak

Det er lang tid siden jeg har nydt kage med virkelig god samvittighed. Det hele går op i en højere enhed nu og det føles så godt!

Selv på “falderebet” viser du din kæmpe støtte og jeg er så taknemmelig for det du har givet mig de sidste 12 uger

Du er virkelig helt fantastisk, tusind tak

De sidste 12 uger har været fantastiske

Du og din coaching gør en kæmpe forskel i mit liv, jeg er så taknemmelig 🙏

Tak for dine fantastiske input, jeg lærer så meget 🤩

Jeg elsker du får mig til at tænke over tingene og jeg slipper min sort/hvide-tilgang til tingene. Tak 🤩🤩🤩

Alt hvad du skriver giver så meget mening. Det skal ikke være alt eller intet. Balance er endnu et af dine guldkorn som jeg hiver til mig.

Jeg nyder så meget dine svar. Din fantastiske måde at vende udfordringerne til noget konstruktivt og den altid positive tilgang til mine tilbagemeldinger.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig…

 

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER