Om LEVBEDRE.DK og Johnny Christensen

Hej, mit navn er Johnny Christensen…

Johnny Christensen » Din Coach
Johnny Christensen » Din Coach

I 2006 mistede jeg pludseligt og helt uden forvarsel, min kære bror. Oplevelsen var smertefuld for mit unge hjerte.

Livet viste mig dets ubarmhjertige side, og det ændrede på mit perspektiv for altid. Bl.a. er det blevet klart at…

» Livet er hvad vi gør det til, så gør det til noget særligt.
» Tid er vores mest kostbare ressource.
» Energi, mod og handlekraft er nøgler til personlig succes

Livet kan slutte på et øjeblik, det ved jeg, for det står mejslet i stenen på min bros grav. Når det bliver klart, giver det mening at finde ud af, hvad der virkeligt betyder noget i livet?

Spørgsmålet plantede frøet til min spirende passion for personlig udvikling, optimering, effektivitet, og overordnet set at forbedre livet og få så meget ud af det som muligt.

Nu er tiden kommet til at inspirere andre til at få mere ud af livet, og skabe det liv, de drømmer om! Det sker bl.a. her på LEVBEDRE.DK, hvor jeg deler mine bedste strategier til at spise bedre, komme i form og leve et sundere, gladere og mere energifyldt liv.

 

Student af de mest anerkendte læremestre…

Gennem de sidste godt 10 år, har jeg intensivt studeret verdens mest anerkendte coaches, ledere, high-performance eksperter, og trænere indenfor personlig udvikling, coaching, performance psykologi, kommunikation, effektivitet, forhandling og utallige andre emner.

For at nævne nogle af dem, som jeg har lært enormt meget af: Tony Robbins, Brendon Burchard, T Harv Eker, John Assaraf, Brian Tracy, Jack CanfieldRichard BandlerDeepak ChopraStephen Covey, David Allen, Jim Rohn mf.

Jeg har de sidste 15 år investeret massive mængder tid, energi og penge i hundredevis af bøger, lydbøger, e-bøger, webinarer, kurser, seminarer for at nå dertil, hvor jeg er i dag. Det har og er fortsat en fantastisk rejse – livets rejse. Vi skaber selv det gode liv!

 

Bedre mad-, motions- og levevaner + Tid = Resultater

I starten af 2016 forbedrede jeg gradvist mine madvaner, og tog mere bevidst kontrol over hvad, hvornår og hvordan jeg spiste. Jeg testede alverdens motions- og træningsformer af, og afprøvede hver af de mest gængse kostretninger i 2-3 måneder.

Mange ønsker at skabe forandring – og der findes også en vej for dig. Vi skal alle finde vores egen strategi, slagplan og fremgangsmåde til succes, og så krydre den med tålmodighed. I min coaching, hjælper jeg dig til at finde din vej til succes. 

På LEVBEDRE.DK deler jeg de tips, strategier og erfaringer, som jeg gennem de sidste godt 10 år har lært, afprøvet og mærket effekten af. Mit håb er at inspirere så mange mennesker som muligt til et sundere, gladere og mere energifyldt liv!

“Er vi ikke i udvikling, så er vi i afvikling”.

Når livet giver os indsigt på den hårde måde…

Vi skal 10 år tilbage til året, hvor jeg mistede min bedste ven – min bror Jan Christensen. I 2006 blev min bror taget fra mig, pludseligt og uden forvarsel. En blodprop slukkede min brors lys og gjorde hans liv forbi. Han blev kun 39 år – Det er alt for tidligt.

Døden knuste mit 20 årige sind, og satte et eksplosivt bølge af tanker i gang i mit sind. I tiden, efter min brors død, forsøgte jeg flere gange at rejse mig – nemt, var det ikke. Min brors død, var et bevis på, hvor skrøbeligt livet er, samt at vi ikke skal tage livet for givet.

Efter måneder i “offerrollen”, det sorte hul efter min brors død, genvandt jeg styrke til at indtage “krigerrollen”. Jeg gjorde min smertefulde indsigt i livet, til min drivkraft, og jeg oplevede, hvordan lyset på ny begyndte at strømme ind i mit sind.R.I.P.Storebror

Oplevelsen har været med at skabe min store drivkraft, for at optimere og forbedre livet, samt finde strategier til at leve livet smartere, sundere og bedre! Drivkraften modvirker naturligt stilstand, passivitet og stagnation, hvilket jeg ser som en enorm personlig styrke.

Hensigten med LEVBEDRE.DK

Den 1. Januar 2016 startede jeg UPGRADED – nu LEVBEDRE, for at inspirere, motivere og hjælpe andre til at spise bedre, komme i form og leve et sundere, gladere og mere energifyldt liv.

Da jeg indledte min research, blev jeg overrasket. Jeg fandt ud af, at meget af det, jeg troede jeg vidste om sundhed, motion og ernæring, var fordrejet eller disideret usandt.

Man behøver ikke en lang uddannelse, for at konstatere, at den generelle sundhedstilstand, er virkelig dårlig. Alene antallet af overvægtige, er steget med 75% siden 1987(kilde).

Vi har altså skabt en omfangsrig udfordring for os selv, og jeg vil gøre mit bedste, for at påvirke, forandre og forbedre vores ringe sundhedsmæssige situationen.

Som barn var jeg den “buttede” knægt…

Jeg tonsede igennem til fodbold, i skolegården og til karate. Jeg synes selv, jeg gav den lige så meget gas, som mine slanke klassekammerater – jeg forblev bare buttet.

Årene gik og jeg forsøgte mig med alskens slankekurer, massive mængder motion og intet af det syntes at give mig det varrige resultat jeg ønskede – frustrerende, kender du det?

 

I WALK MY TALK – Min livsstil og mine resultater

Over alt bliver vi præsenteret for slankekurer, fitnessabonnementer og meget andet bras. “Snup en magisk slankepille”, “spis mindre” og “træn mere”, så får resultater – NOT.

Vi har alle mødt læger, undervisere og såkaldte eksperter, som fremfører påstande om, hvordan vi skal spise, træne og leve bedst muligt. Det kan dog være svært at tro på “vægt-eksperterne”, når de ofte selv er overvægtige, utrænede og ikke selv følger deres egne råd.

Jeg lægger handling bag mine ord, lever det lærte, og lader dig bedømme mine resultater. Selv har jeg mest tillid, tiltro og respekt for mennesker, der lader handling og det gode eksempel tale, jeg formoder du har det på samme måde.

God læselyst…