Baconsvøbt svinerulle med tomat, ost og skinke, dertil en sprød spinatsalat

Baconsvøbt svinerulle med tomat, ost og skinke, dertil en sprød spinatsalat
Baconsvøbt svinerulle med tomat, ost og skinke, dertil en sprød spinatsalat

4 Personer

Hands-on tid: 5min – Total tid: 35min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Ren guf for ganen…

Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvor fantastisk din klassiske frikadelleopskrift er, men min erfaring siger mig, at de færreste frikadeller, flår så meget i mundvandet, som en svinerulle i baconsvøbt.

Pointen er, at hvis du ligger inde med en pakke flæskefars, og endnu en gang påtænker at hive din klassiske frikadelleopskrift frem, så giv opskriften her en chance i stedet for.

Tip! Med denne opskrift, er du udrustet til at lave et skønt weekend eller gæstemåltid. Hvis du påtænker at anvende opskriften som gæstemad, har du mulighed for at forberede både spinatsalaten og klargøre svinerullen til stegning inden gæsterne ankommer.

På den måde kræves der blot, at du påbegynder stegningen af din baconsvøbte svinerulle 20-30 minutter inden spisetid.

Voila! God forberedelse gør det let, at være en nærværende vært for dine søde gæster.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Baconsvøbt svinerulle med tomat, ost og skinke, dertil en sprød spinatsalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Baconsvøbt svinerulle
  • 500 gram hakket flæskekød eller kalv- og flæskekød
  • 100-150 gram bacon i skiver
  • 100 gram skinke i strimler, skiver eller tern
  • 75 gram revet mozzarellaost
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød spinatsalat
  • 200 gram frisk spinat
  • 100 gram snittet spidskål
  • 1 peberfrugt
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 god håndfuld skiveskårne champignoner fra dåse eller friske
Tilberedning
Sådan laver du den baconsvøbte svinerulle
  1. Bland flæskekødet med finsnittet løg, salt, peber og paprika.
  2. Hiv et cirka 30 centimeter langt stykke stanniol af rullen, og placer stanniolen på bordet. Fordel flæskefarsen på stanniolen, så det formes til et fladt rektangel i cirka 1 centimeters tykkelse.
  3. Smør flæskefarsen med tomatpure, og fordel herefter skinken og mozzarellaosten.
  4. Rul flæskefars-rektanglet til en kødrulle. Det gøres nemmest ved at trække stanniolen ind over, mens flæskefarsen gradvist rulles.
  5. Afslut rulningen med at klemme flæskefarsen en smule med fast hånd. Svøb herefter svinerullen i 6-8 skiver bacon.
  6. Grib en stor pande, og steg kødrullen sprød hele vejen rundt gennem cirka 20-25 minutter. Benytter du stegetermometer, skal kødrullens centertemperatur være cirka 70 grader.
Sådan laver du den sprøde spinatsalat
  1. Steg de skiveskårne champignoner i pandefedtet fra svinerullen til de er gyldne.
  2. Skyl spinatbladende og bland dem med snittet spidskål, peberfrugt og tomat.
  3. Top spinatsalaten af med de sauterede champignoner og græskarkerner.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

 

2 KOMMENTARER

  1. Bare et kort spørgsmål
    Kan man undlade baconen???

    De her skal klart afprøves og i fryseren – hvis de altså kan fryses???

    Skal nemlig til at opereres og være stillesiddende og liggende i laaang tid…. Det har jeg nu jeg osse være h er le efteråret og kan ikke de fleste dage stå ret længe i køkkenet. Så skal ha nemt I fryseren blot til at tage op. Og hader færdigretter. Så Mine “egne” færdigretter er meget bedre.

    Lækre retter og billeder du ligger op….. God mandag…

Please enter your comment!
Please enter your name here