Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost, tomatsovs, spinat & asparges

Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost, tomatsovs, spinat & asparges
Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost, tomatsovs, spinat & asparges

Smagfuld blomkåls-calzone der flår i mundvandet

Forkæl dine smagsløg med denne blomkåls-calzone med skinke, ost, tomatsovs, spinat og asparges

Den her opskrift må du bare prøve! Det er den mest præcise og anbefalelsesværdige måde, hvor med jeg kan indlede dagens skønne opskrift.

Når du første gang kaster et blik på opskriften, virker den måske en smule overvældende, men det lad dig ikke skræmme. Jeg har opdelt opskriften, således den er nem at gå til, og lige til at følge trin for trin.

Jeg har op til flere gange serveret blomkåls-calzone som gæstemad, og jeg vil sige det er en helt fantastisk ide som gæstemad. Ikke nok med blomkåls-calzone smager fantastisk, du kan også forberede hele molevitten i god tid, inden gæster ankommer.

Voila… Så har du en opskrift på nem og utrolig lækker gæstemad!

Tip! Når du har prøvet opskriften her, kan du med fordel kaste dig ud i at lave dine egne personlige favoritter, og fylde dine blomkåls-calzoner med alt hvad dit hjerte begærer.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost, tomatsovs, spinat & asparges
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Blomkåls-calzone
 • 1 blomkål a' cirka 500-600 gram
 • 4 æg
 • 75 gram revet mozzarellaost
 • 2-3 tsk tørret oregano
 • 1½ tsk hav- eller stensalt
 • ½ tsk friskkværnet sort peber
Tomatsovsen
 • 1 dl tomatpasata eller flåede tomater
 • 1 tsk paprika
 • 1 dusk frisk basilikum eller 2-3 tsk tørret basilikum
 • ½ tsk hav- eller stensalt
Fyld til din blomkåls-calzone
 • 50 gram revet mozzarellaost
 • 300 gram skinkestrimler eller andet valgfrit kødfyld
 • 1-2 håndfulde skyllet frisk spinat
 • 4-5 grønne asparges
 • 1 snack-peber
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
 2. Skyl blomkålen, og kør det igennem foodprocessorens mellemste rivejern, så du får lavet blomkålen til blomkålsris.
 3. Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir. Fordel blomkålsrisene på bagepladen, sæt bagepladen i ovnen, og tilbered blomkålsrisene i 10 minutter. Vend jævnligt rundt i blomkålsrisene.
 4. Bland de varme blomkålsris med resten af calzone-ingredienserne, og spred blomkåls-oste-blandingen på bagepapiret i cirka 30 cm x 30 cm og i cirka 1 cm tykkelse.
 5. Sæt bradepanden tilbage i ovnen, og tilbered blomkåls-oste-blandingen yderligere 10 minutter.
 6. Mens blomkåls-oste-dejen tilberedes, knækkes bunden af de grønne asparges, hvorefter de blancheres med kogende vand. Snit efterfølgende de grønne asparges i små 2-3 centimeters stykker.
 7. Purer/bland ingredienserne til tomatsovsen i en skål med en stavblender.
 8. Tag bradepanden med den forbagte blomkåls-oste-blanding ud af ovnen. Fordel så tomatsovs, skinke, spinat, halvdelen af de snittede asparges, samt halvdelen af mozzarellaosten.
 9. Fold siderne af calzonen(blomkåls-oste-blandingen) ind over fyldet i midten. Dette gøres lettest ved at løfte i bagepapiret.
 10. Fordel så resten af mozzarellaosten, snittet snack-peber, de sidste snittede asparges, samt en drys oregano på calzonens top. Giv calzonen en sidste tur i ovnen i 10-12 minutter ved 200 grader varmluft.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

6 KOMMENTARER

 1. Synes da bestemt IKKE det lyder kompliceret,,,,ihvertfald ikke hvis man er vant til at lave “alm.” pizza fra bunden

  • Hej Ina

   Jeg har ikke beregnet kaloriemængden i hele opskriften.

   Det kan du nemt selv gøre i fx MyFitnessPal hvis du ønsker det.

   – Glæd dig til et velsammensat, smagfuld og behageligt mættende måltid.

   Ha’ en skøn dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here