BARBELL HIP THRUST » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du BARBELL HIP THRUST

Barbell hip thrusters er en effektiv balleøvelse, der træner din numse (ballerne) og dine quadriceps (forlår) » Sådan får du baller af stål

Barbell hip thrust er en variation af hip thrust øvelsen, hvor du bruger en stang med vægte i stedet for bare at benytte dig af din kropsvægt for at øge intensiteten i øvelsen.

PRØV OGSÅ: HIP THRUST (kun med kropsvægt)» Sådan træner du øvelsen!

Husk at varme godt op inden træningen, for eksempel ved at gøre nogle lette squats eller lunges, for at forberede dine ballemuskler til træningen.

Progressiv overbelastning er den mest effektive fremgangsmåde i styrketræning, men lad være med at overdrive dine overbelastning fra gang til gang, da det øger din skadesrisiko.

Hold fokus på at øge vægtbelastningen gradvist i takt med du bliver stærkere.

 

Sådan udfører du barbell hip thrust øvelsen korrekt:

  1. Start med at placere en stang på gulvet, og placere et eller flere vægte på stangen. Sæt dig ned på gulvet med ryggen mod en bank, og læg stangen på dit bækken.
  2. Læg dine fødder skulderbredt fra hinanden med tæerne peget fremad, og læg dine hænder på gulvet ved siden af din krop.
  3. Træk stangen mod dit bækken, og brug dine ballemuskler til at hæve dit bækken og løfte stangen op. Sørg for, at din ryg er flad mod banken, og lad ikke din ryg bue sig under øvelsen.
  4. Når dit bækken er i den øverste position, skal du holde et øjeblik for at øge intensiteten, derefter langsomt lavere tilbage til startpositionen.
  5. Sørg for at trække vejret korrekt, og udånd kraftigt, når du presser dit bækken opad.

Som ved andre vægteøvelser, start med et lavt antal repetitioner og sæt, og øg gradvist, når du føler dig komfortabel med øvelsen. det er vigtigt at sørge for god teknik, da det kan reducere risikoen for skader.

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her