Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler

Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler
Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler

Cremet græsk yoghurt med friske jordbær

Prøv en lækker morgenmad eller dessert, og lav cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler » Mums…

Når årstiden byder på friske bær i alskens varianter, bør vi tage imod dem med kyshånd.

Personligt elsker jeg jordbær og den lækre opskrift her, er en af mine store favoritter, når det gælder morgenmads- og dessertforslag. Alt i alt et virkeligt frisk og lækkert måltid, der mætter både godt og længe.

Ønsker du vægttab, så vær OBS på kalorierne

Husk at både græsk yoghurt og nødder indeholder en del kalorier, som du naturligvis skal have plads til i dit samlede energibudget. Du kan fx vælge en lettere yoghurt, minimere nødderne og skrue op for mængden af jordbær for at reducere måltidets kalorier.

Er morgenmad dagens vigtigste måltid?

Ikke alle følersult om morgenen, men hvad så med “dagens vigtigste måltid”?

Det er individuelt, hvornår sulten melder sig. Du bør selv mærke efter og spise, når du er sulten, og stoppe når du er mæt. Er du ikke sulten om morgenen, så vent endelig med at spise til sulten melder sig, for morgenmad er IKKE dagens vigtigste måltid.

Vær dog opmærksom på denne kaloriefælde

Hvis du ved, at du skal på farten, og du på forhånd ved, at du er forhindret at spise et fornuftigt måltid i et givent tidsrum, hvor sulten plejer at melde sig, så giver det typisk mening at spise morgenmad i fraværet af sult.

Ved at spise et velsammensat (morgen)måltid, på trods af manglende sult, kan hjælpe os til at undgå energitætte mad- og snackfælder på tankstationer mm., samt imødekomme at du bliver ubehagelig sulten og måske kortluntet og irritabel overfor dine omgivelser.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet græsk yoghurt med friske jordbær, valnødder og mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 2 dl 10% fuldfed græsk yoghurt (eller let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 håndfuld friske jordbær
  • 1 spsk malede hørfrø (kan udelades)
  • 1 lille håndfuld blandede nødder fx mandler og valnødder
  • 1 scoop / 25-30 g. proteinpulver kan tilføjes af valgfri smag
Sådan gør du:
  1. Grib en skål og bland yoghurten med malede hørfrø og evt. proteinpulver(valgfrit).
  2. Skyld, rens og skær dine jordbær i halve eller kvarte, og bland dem i yoghurten.
  3. Top din yoghurt af med ekstra jordbær, samt valnødder og mandler.
  4. Så er der serveret.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here