Lækre proteinboller med hytteost og græskarkerner (Glutenfri brød)

Nemme proteinboller med hytteost, hørfrø og græskarkerner - Glutenfri opskrift
Nemme proteinboller med hytteost, hørfrø og græskarkerner - Glutenfri opskrift

5 Proteinboller

Hands-on tid: 15min – Total tid: 25min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Lækre og mættende…

Skønne, fiberrige og proteinfyldte græskarkerneboller der er gode som frokost-, sandwich- og burgerboller.

Proteinbollerne adskiller sig fra almindelige burger- og sandwichboller lavet på hvedemel, ved typisk at mætte bedre og så er krummen mere ‘mushy'(våd) i det, hvilket jeg elsker at bruge til min burger- og sandwichopskrifter.

 

Hvorfor er mætter proteinbollerne bedre?

Bollerne indeholder en hel del protein og fibre per bolle, hvilket giver en god og langvarig mæthed. Du finder et cirka indhold af kalorier, protein og fibre i bollerne nedenfor. Husk beregningen er vejledende.

 • Den samlede portion indeholder 625 kalorier, 70 gram protein, og 36 gram fibre.
 • Per bolle giver omkring 125 kalorier, 14 gram protein og 7,2 gram fibre .

Tip! Vil du gerne selv lære at beregne kalorieindhold i din mad, livretter og opskrifter, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på MyFitnessPal appen eller deres hjemmeside. Værktøjet er gratis og nemt at komme i gang med. Alternativt kan Lifesum anvendes.

Pssst… Kaloriebevidsthed er guld værd, mens kaloriebesættelse er usundt

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fiberrige proteinboller med hytteost, hørfrø græskarkerner og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 5
 
Ingredienser:
 • 4 æg
 • 3 dl hytteost
 • 3 dl pofiber
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • 1-2 spsk græskarkerner
 • 1-2 spsk hørfrø
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. I en skål blandes eller blendes hytteosten med æg, pofiber, hørfrø, bagepulver og salt.
 3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form de fiberrige proteinboller med en ske. Drys toppen af bollerne med græskarkerner og flagesalt, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
 4. Tilbered proteinbollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

22 KOMMENTARER

 1. I live in Canada but I read Danish recipes and I love this website. This one sounds good but I need help. What is “pofiber?
  Thanks

  • Hej Mona, jeg antager du er ny i LCHF/KETO/Low-Carb siden “du skal” undgå kulhydrater?

   Alle de opskrifter du inder under ovenstående kostretninger ligger indenfor de gængse guidelines, og dem kan du anvende. Jeg deler som udgangspunkt ikke beregninger på mine opskrifter, og lader den del være op til den enkelte.

   PS. glem ikke at hvis målet er fedttab, så skal der fokus på kalorieunderskud – ikke kulhydrater 😉

   Hiv fat i mig, hvis du ønsker en hjælpende hånd til at få styr på tankerne, vægten og det gode liv. Jeg har pt. 2 ledige plader i min online coaching

   Mvh Din Coach Johnny

 2. Kan det passe at der skal lidt over 2 hele pakker pofiber (á 125 g) i en portion på 5 boller? Det virker lidt voldsomt umiddelbart, og dyrt, hmmmm…

  • Den samlede portion indeholder 625 kalorier, 70 gram protein, og 36 gram fibre.
   Per bolle giver omkring 125 kalorier, 14 gram protein og 7,2 gram fibre .

   Så deler du blot den samlede mængde kalorier med antallet af boller du laver 😉

 3. Serveringsforslag: som du skriver se ovenfor. Men billedet viser kun bollerne. Så hvad spiser du til feks morgenmad. Feks 1-2 skiver ost til 1 bolle?

 4. Jeg har lige opdaget din side og prøvet dine proteinboller. Mine er lavet på husk i stedet for pofibre (fordi jeg ikke havde pofibre).

  Hvilke tanker gør du dig om at erstatte pofibre med husk?

  • Velkommen flowfather, hvis du synes resultatet blev godt, så tænker jeg – SUPER!

   Jeg er selv meget nysgerrig på muligheder for at erstatte, udskifte og afprøve nye ingredienser i min madlavning 😉

   Tak fordi du følger LEVBEDRE.DK og synes godt om mine opskrifter.

   //JC

   • Hej Johnny.

    Jeg synes resultatet var glimrende. Men de skulle en tur på Panini maskinen på arbejdet inden de blev rigtig gode.

    Jeg tester dine grøntsagsboller med rødbede i juiceren i aften. Den er jeg spændt på.

    Jeg er vild med dig og din side!

 5. 1. Bagte proteinbollerne i går og de smagte rigtig godt. Kan man erstatte noget pofiber med grøn Husk og i givet fald hvor meget?
  2. Jeg har købt havrefibermel i Norge. Har du nogen opskrifter / erfaringer med det?
  Mvh Julie

  • Hej Julie,

   Dejligt at høre – tak 😉

   Når vi erstatter fx pofiber med husk eller havrefibermel, så er den bedste måde at prøve sig frem.

   Ingrediensernes fællesnævner er, at de binder dejen sammen – nu kender du omtrent den ønskede konsistens, og kan bruge den som vejleder ift. erstatningsprodukter.

   Husk dog på at fx husk kan tage nogle minutter om at opsuge væsken i dejen, så vær IKKE alt for hurtig med at tilføje mere, når konsistensen er ved at være der 😉

   Rigtig god fornøjelse

   //JC

  • Hej Maja, jeg har ikke prøvet havregryn som erstatning i denne sammenhæng, men kan forestille mig at blendede havregryn sagtens kan erstatte pofiber, da det suger og binder godt.

   God fornøjelse – lad mig høre om det virker for dig 😉 Tak

Please enter your comment!
Please enter your name here