Proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri opskrift

Proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri opskrift
Proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri opskrift

Opskrift på proteinboller med hytteost

Nem og lækker brødopskrift på proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri og LCHF-venlig opskrift

Proteinbollerne her, adskiller sig fra almindelige burger- og sandwichboller lavet på hvedemel, ved typisk at mætte bedre og så er krummen mere ‘mushy'(våd) i det, hvilket jeg elsker at bruge til min burger- og sandwichopskrifter.

Nyd fx de skønne, fiberrige og proteinfyldte græskarkerneboller som frokost-, sandwich- og burgerboller, hvilket de fungerer fantastisk til.

PRØV OGSÅ: Proteinrige burgerboller og sandwichbrød med græskarkerner

 

Hvorfor er mætter proteinbollerne bedre?

Bollerne indeholder en hel del protein og fibre per bolle, hvilket giver en god og langvarig mæthed. Du finder et cirka indhold af kalorier, protein og fibre i bollerne nedenfor. Husk beregningen er vejledende.

  • Den samlede portion indeholder 625 kalorier, 70 gram protein, og 36 gram fibre.
  • Pr. bolle giver omkring 125 kalorier, 14 gram protein, 7,2 gram fibre og 2-3 gram kulhydrat

Tip! Vil du gerne selv lære at beregne kalorieindhold i din mad, livretter og opskrifter, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på MyFitnessPal appen eller deres hjemmeside. Værktøjet er gratis og nemt at komme i gang med. Alternativt kan Lifesum anvendes.

Pssst… Kaloriebevidsthed er guld værd, mens kaloriebesættelse er usundt

Holdbarhed: Proteinbollerne holder sig fint månedsvis i fryseren, 5-6 dage i køleskabet og max 2 dage ved stuetemperatur.

LÆS OGSÅ: Spis dig mæt og glad i lækker mad, mens du opnår varigt vægttab

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 5
 
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost (Kan erstattes med skyr, creme fraiche eller yoghurt)
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1-2 spsk græskarkerner
  • 1-2 spsk hørfrø
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. I en skål blandes eller blendes hytteosten med æg, pofiber, hørfrø, bagepulver og salt.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form de fiberrige proteinboller med en ske. Drys toppen af bollerne med græskarkerner og flagesalt, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
  4. Tilbered proteinbollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her