Har du prøvet cremet kokos-chiagrød?
Start dagen med en lækker morgenmadsopskrift på cremet kokos-chiagrød med vanilje og grofthakkede mandler
Det er helt op til dig, om du anvender denne opskrift til at få en god start på dagen, eller som en smagfuld dessertopskrift efter et lækkert måltid mad.
Opskriften kræver kun et minimum af ingredienser, og du kan variere herligheden med et vælg af forskellige smagsgivere. Prøv med lakridspulver, forskellige nødder, frø, kerner, bær og meget andet.
Måske synes du at chiagrødens konsistens er lidt anderledes, ny og spændende. Den minder muligvis ikke om noget du kender, men sådan er det jo ofte med alt nyt 😀
Tip! Chiagrøden behøver ikke blive spist dagen efter den forberedes. Grøden kan nemlig fint holde sig en lille uge i køleskabet, hvilket gør det ideelt at forberede en dobbelt portion, så du har til chiagrød til flere morgen- eller dessertanretninger i ugens løb.
Pssst… Vidste du at chiafrø har et naturligt højt indhold af både fibre, protein og omega-3 fedtsyrer? Dette gør bl.a chiafrø til en skøn ingrediens at drage ind i din madlavning.
PRØV OGSÅ: Cremet Kokos-Chiagrød med mandler, hørfrø og blåbær
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 dåse kokosmælk (spring over light udgaven)
- 3 spsk chiafrø
- 1 lille håndfuld grofthakkede mandler
- 2 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
- Dagen inden du ønsker at nyde chiagrøden, blander du 1 dåse kokosmælk med chiafrø og vaniljepulver i en skål.
- Stil grødblandingen i køleskabet til dagen efter.
- Dagen efter røres chiagrøden godt igennem, inden den fordeles i to serveringsskåle, og toppes af med grofthakkede mandler.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]