
Start dagen med en cremet Kokos-Chiagrød
Prøv min opskrift på cremet kokos-chiagrød med mandler, hørfrø og blåbær fx som et nemt, lækkert og proteinrigt morgenmadsalternativ
Godmorgen. Jeg håber, du har sovet skønt, er super frisk, og har mod på at udfordre dine smagsløg på en ny og spændende måde? Det trængte jeg selv til, da jeg udviklede opskriften her. Jeg er nysgerrig på mad, og deler gladeligt med dig.
Hvis ikke du har prøvet kokos-chiagrød før, så få prøvet denne super nemme opskrift af. Med et minimum af ingredienser, kan du lave to cremede portioner chiagrød, som vil mætte dig behageligt i mange timer.
Brug chiagrøden til variation i dit morgenmadsudvalg
Ind imellem trænger vi alle til variation i de måltider, vi spiser. Mit mål med denne opskrift, er at udfordre, inspirere og invitere dig til at prøve noget nyt. Jeg håber, du kan lide opskriften ellers kan du tjekke resten af morgenmadsopskrifterne ud her.
Tip! Dit valg af topping til chiagrøden kan varieres på utroligt mange måder. Jeg kan anbefale at du prøver med forskellige friske bær, nødder og knust knækbrødstopping.
Klik her » Prøv en knækbrødsopskrift, du helt sikkert vil elske!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 2 dl kokosmælk (light udgaven kan vælges for færre kalorier)
- 3 spsk chiafrø
- 2 tsk hørfrø
- 1 lille håndfuld mandler
- 1 lille håndfuld blåbær
- 1 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
- Dagen før du ønsker at nyde din cremede kokos-chiagrød, blandes kokosmælk, chiafrø og vaniljepulver i en skål og stilles i køleskabet til dagen efter.
- På dagen hvor kokos-chiagrøden skal nydes, røres grøden godt igennem, inden den hældes i serveringsskåle, og toppes af med blåbær, mandler og hørfrø.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO | VEGETAR
– Bon appétit –