DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB
DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Drikkekalorier fra fx Cocio løber hurtigt op

Alle Cocio-elskere kender det. Cocioflasken når kun lige at røre læberne, og så er flasken tom? Vi kan hurtigt drikke kalorier op!

Jeg ved godt, flasken her er på 0,6 liter, men den smagfulde kakaomælk er ligesom mange andre slags friske, lækre og velsmagende drikke, ofte borte rekordtid.

Drikkekalorier er ikke nødvendigvis et problem, MEN…

Ønsker du at få styr på vægten, komme i form og opnå et holdbart vægttab? Så vær opmærksom på, at drikkekalorier typisk smager godt og mætter dårligt. Begynd at arbejde med din drikkevaner, og skru gradvist ned for dine drikkekalorier.

Det er væsentligt bedre at spise kalorierne op i mættende mad som fx måltidet til højre på illustrationen ovenfor, end at drikke mange kalorier op dagligt. Specielt hvis du ønsker at komme i bedre form og få styr på vægten – én gang for alle.

 

Er light og sukkerfrie drikkevarer egentlig sunde nok at indtage?

Få bedre styr på vægten, ved at reducere eller eliminere drikkekalorier. Light og sukkerfrie produkter kan være ganske fine alternativer, så du stadig kan nyde tilnærmelsesvist de drikke, du plejer at drikke.

…for drikkekalorier løber frygteligt hurtigt op, belaster dit daglige energibudget og stikker (meget nemt) en kæp i hjulet for at komme i bedre form og opnå holdbart vægttab.

Her kan jeg anbefale dig at læse følgende indlæg, samt se min video herom. Klik på linket: DRIKKER DU LIGHT OG SUKKERFRI (aspartam)? SÅ RISIKERER DU…

 

Jamen, Cocio har også lavet en “sundere” udgave – Cocio One

Ja, der findes en Cocio One udgave, som ganske rigtigt indeholder færre kalorier, men den er stadig rig på kalorier. Til sammenligning med ovenstående 0,6 Liter Cocio på 438 kalorier, indeholder den “sundere” udgave stadigvæk hele 288 kalorier for 0,6 Liter.

~ Ha’ en fantastisk dag

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here