DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB

DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB
DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB

DRIKKEKALORIER LØBER HURTIGT OP

Alle Cocio-elskere kender det. Cocioflasken når kun lige at røre læberne, og så er flasken tom? Vi kan hurtigt drikke kalorier op!

Jeg ved godt, flasken her er på 0,6 liter, men den smagfulde kakaomælk er ligesom mange andre slags friske, lækre og velsmagende drikke, ofte borte rekordtid.

Drikkekalorier er ikke nødvendigvis et problem, men ønsker du at få styr på vægten, komme i form og opnå et holdbart vægttab, så vær OBS på her.

Drikkekalorier smager typisk godt og mætter dårligt. Begynd at arbejde med din drikkevaner, og skru gradvist ned for dine drikkekalorier.

Det er væsentligt bedre at spise kalorierne op i mættende mad som fx måltidet til højre på illustrationen ovenfor, end at drikke mange kalorier op dagligt. Specielt hvis du ønsker at komme i bedre form og få styr på vægten – én gang for alle.

SE OGSÅ: DRIKKEKALORIER LØBER NEMT FRA DIG PÅ BADEVÆGTEN

 

Er light og sukkerfrie drikkevarer egentlig sunde nok at indtage?

Få bedre styr på vægten, ved at reducere eller eliminere drikkekalorier. Light og sukkerfrie produkter kan være ganske fine alternativer, så du stadig kan nyde tilnærmelsesvist de drikke, du plejer at drikke.

…for drikkekalorier løber frygteligt hurtigt op, belaster dit daglige energibudget og stikker (meget nemt) en kæp i hjulet for at komme i bedre form og opnå holdbart vægttab.

SE OGSÅ: DRIKKER DU LIGHT OG SUKKERFRI (aspartam)? SÅ RISIKERER DU…

 

ER COCIO ONE SUNDERE END ALM. COCIO?

Der findes rigtigt nok en Cocio One udgave, som indeholder færre kalorier, men den er stadig rig på kalorier. Mens den almindelige Cocio ovenfor på 0,6 Liter har 438 kalorier, så indeholder den “sundere” Cocio One stadigvæk hele 288 kalorier for 0,6 Liter.

Færre kalorier, men stadigvæk mange drikkekalorier, der mætter dårligt og nemt kan spænde ben for vægttab og vægtbalance.

SE OGSÅ: KALORIERNE I COCIO MM. KAN SPÆNDE BEN FOR VÆGTEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her