DUMBBELL BICEP PREACHER HAMMER CURL » Sådan træner du øvelsen!

DUMBBELL BICEP PREACHER HAMMER CURL

Dumbbell bicep preacher hammer curl er en øvelse, der isolerer biceps (musklerne på forsiden af ​​overarmen) ved hjælp af bænken

I videoen, gennemgår jeg trin for trin, hvordan du træner øvelsen korrekt, og som supplement her til, kan du læse trinene for at udføre øvelsen herunder:

  1. Start ved at indstille bænken, som vist i videoen eller ved at sætte dig på en special træningsbænk til preacher curls.
  2. Hvil albuen på bænken, og hold en dumbbell i hånden med håndfladen vendt sidevers, så din dumbbell holdes i hammergrip.
  3. Løft din dumbbell ved at bøje armene og trække vægten op mod skulderen.
  4. Paus i et øjeblik ved toppen af ​​bevægelsen for at maksimere spændingen i biceps.
  5. Lad derefter langsomt håndvægten bevæge sig tilbage til startpositionen.

Det er vigtigt at du kun bøjer albuerne, og ikke skuldrene, mens du udfører øvelsen for at isolere biceps. Du skal også sørge for, at du har en god form, og at du bruger en vægt, du kan kontrollere, for at undgå skader.

En variation af øvelsen kan være at bruge en ez-bar i stedet for en dumbbell for at ændre belastningen på musklerne.

 

Hvorfor træne Dumbbell bicep preacher hammer curl?

Preacher hammer curl er en variation af bicep curl, som primært fokuserer på at isolere dine biceps muskler, hvilket målretter din træning mere koncentreret mod biceps. Nogle af de største fordele ved øvelsen fremgår herunder:

  1. Isolering: Ved hjælp af en bænken kan man isolere biceps musklerne bedre, ved at reducere muligheden for at andre muskler som skuldre og ryg assistere i bevægelsen.
  2. Øget kontraktion: Preacher hammer curl kan gøre det muligt for dig at få en øget kontraktion i biceps, da den skrånende vinkel af bænken gør det sværere at bruge andre muskler for at hjælpe med at løfte vægten.
  3. Hammer grip: Hammer grip giver dig mulighed for at træne biceps på en anden måde end den traditionelle curls. Hammer grip kan træne biceps fra en anden vinkel og hjælpe med at øge styrken og definitionen i biceps.
  4. Forebyggelse af skader: Preacher hammer curl kan også hjælpe med at forebygge skader ved at tage pres fra albuer og skuldre og i stedet fokusere på biceps musklerne.
  5. Varietet: Preacher hammer curl kan være en god måde at variere din træning på, og give biceps en anden form for træning, end de normalt får.

 

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her