FRYGT IKKE HALLOWEEN-SLIK SPÆNDER BEN FOR VÆGTEN

Er du bange for at HALLOWEEN slikket spænder ben for vægten
Er du bange for at HALLOWEEN slikket spænder ben for vægten

FRYGT IKKE HALLOWEEN-SLIKKET?

Uanset om det er Halloween, Jul eller Påske vil kalorieoverskud over tid påvirke din vægt og din vægtbalance – ligesom resten af året.

Men “balladen”, “skaden” og vægtøgningen sker ALDRIG på et øjeblik. Alligevel tænker alt for mange mennesker, at selv ganske små mængder “syndigt” slik, “forkert” mad eller “usunde” snacks ødelægger alt – på bare et øjeblik.

Ofte er det følelsen af kontroltab afledt af “forbudt-spisning”, der hos mange mennesker spænder mest ben for vægtbalancen. Oplevelsen af at spise noget “forkert”, starter nemt en negativ spiral af flere dårlige madvalg og en dominoeffekt af merspisning.

Hvorvidt noget spænder ben eller ej handler ALTID om mængden – også når du spiser “usunde”, “syndige”, “forkerte” osv. madvalg.

 

Spis HALLOWEEN-slik, mens du opnår vægttab

Du kan også sagtens nyde Halloweenslik og fristelser i sunde mængder, mens du holder styr på vægten, opnår vægttab og lykkes! …også selvom det er børnenes slik.

Ja, lad os bare tage den. Du har måske også cravet efter noget sødt enten til Halloween eller på et andet tidspunkt, hvor du til sidst “er kommet til” at spise af børnenes slik?

Hvem har ikke det… ups! Pointen er, at selvom der kan være noget moralsk forkert i at spise lidt af børnenes Halloweenslik, så vil lidt sandsynligvis ALDRIG ødelægge noget i forhold til din vægt og vægtbalance.

Små (sunde) mængder er OK! Det er typisk ikke din indledende spisning, der spænder (mest) ben for dig, din vægtbalance og evt. vægttab. Det er den negative spiral og dominoeffekt, der kickstartes af din dårlige samvittighed, skyld og skam.

Mind dig selv om det dagligt, og ræk ud efter hjælp, hvis du “sidder fast” i knap så gode, sunde og støttende handlingsmønstre, så du kan komme godt videre!

 

“FUCK det, nu kan jeg ligeså godt gå ALL-IN”

Kender du “WHAT THE HELL”-EFFEKTEN? Ofte er det din tænkning, om at alt er ødelagt, samt dit bekræftende indre eller ydre dialalog om at: “FUCK, nu har jeg fejlet, så kan jeg ligeså godt gå ALL-IN”, der vælter læsset og spænder ben!

Sjældent er benspænderen den oprindelige (lille og sandsynligvis også sunde) mængde “syndige” slik, det “usunde” kagestykke eller den “forkerte” mad, du spiste.

Læsset(skaden, fejlen, vægten, balancen osv.) vælter eller består ikke på et øjeblik, men gradvist fra hvert eneste valg du træffer nu og nu og nu osv…

Når du oplever, at du har truffet et madvalg, som du kan mærke ikke stemmer overens med det, du ønsker, kan du lære at stoppe op og skifte kurs. Ja, du har måske spist lidt for meget eller noget “usundt”, men skift kurs nu og træf flere bedre valg herfra.

Slap af og nyd gerne lidt af dit (eller børnenes) halloweenslik uden dårlig samvittighed.

Hvis artiklen hjælper dig, så del den gerne…

 

FÅ STYR PÅ DIT HALLOWEEN MINDSET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her