EZ-BAR BICEP CURL » Sådan træner du øvelsen!

EZ-BAR BICEP CURL

EZ-bar bicep curl er en styrketræningsøvelse, der isolerer biceps (musklerne på forsiden af ​​overarmen) ved hjælp af en EZ-bar

I videoen, viser jeg dig præcis, hvordan du udfører EZ-bar bicep curl øvelsen trin for trin, men som supplement kan du læse dig til trinene for øvelsen herunder:

  1. Stå oprejst med fødderne skulderbredde fra hinanden og EZ-baren foran dig.
  2. Tag fat i EZ-baren med en underhåndsgreb, med hænderne placeret omkring de midterste greb.
  3. Løft EZ-baren ved at bøje armene og trække vægten op mod skuldrene.
  4. Paus i et øjeblik ved toppen af ​​bevægelsen for at maksimere spændingen i biceps.
  5. Bevæg derefter langsomt EZ-baren tilbage til startpositionen.

Det er vigtigt at du kun bøjer albuerne, og ikke bruger skuldrene eller svinger i din bevægelse, mens du udfører øvelsen for at isolere biceps.

 

Hvorfor er EZ-BAR BICEP CURL en god øvelse?

Der er mange fordele ved at træne EZ-bar bicep curl, og herunder kan du læse nogle af fordelene der gør øvelsen god at implementere i din bicepstræning:

  1. Isolerer biceps: EZ-bar bicep curl er en øvelse, der specifikt fokuserer på biceps, ved hjælp af en EZ-bar kan man isolere biceps musklerne bedre, ved at reducere muligheden for at andre muskler som skuldre og ryg assistere i bevægelsen.
  2. Varierer træningen: EZ-bar bicep curl kan give variation i forhold til træning med en almindelig lige stang eller håndvægte, da formen på EZ-bar giver mere modstand på ydersiden af hånden og på denne måde kan træne musklerne fra en anden vinkel.
  3. Beskyttelse mod skader: EZ-bar har en ergonomisk form som kan give mere komfort og beskyttelse i håndleddet og albuerne, i forhold til en stang eller håndvægte, og kan dermed være en god mulighed for personer med skader eller smerter i disse områder.

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her