HAR DU STYR PÅ DIT VÆGTTABSMINDSET?

HAR DU STYR PÅ DIT FEDT- OG VÆGTTABS MINDSET?
HAR DU STYR PÅ DIT FEDT- OG VÆGTTABS MINDSET?

Få styr på dit fedt- og vægttabsmindset

Hvis ikke du har styr på dit mindset i forbindelse med fedt- og vægttabsforløb, har du større risiko for at ende med fiasko

Vi er omgivet af en masse urealistiske, mytebasserede og ødelæggende veje til at opnå enorme fedttab på rekordtid. For det sælger ugeblade, aviser, slankekure, kostplaner, kosttilskud, muskelstødere og tusindevis af andre profitskabende varer.

Derfor er det slet ikke så mærkeligt, at vi tror på og køber ind på at fedt- og vægttab skal gå stærkt for at være interessant. Vi er blevet vant til at mad, varer og meget andet leveres indenfor kort tid – der er snart sagt øjeblikkelig belønning ved det meste.

 

Drop fedt- og vægttabs quick-fixes og gør noget holdbart

MEN… I forhold til at få succes med fedt- og vægttab, så er de hurtige løsninger sjældent dem der giver langvarigt fedt- og vægttab, fordi de er uholdbare.

Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det, det, som regel. Gør dig selv en tjeneste. Lad dig IKKE forføre af flere “magiske” kosttilskud, lynkurer, stødførende Six-Pack muskeltrænere og andet gøjl der lyder for godt til at være sandt.

 

Spar dig selv for ærgrelser, fiaskoer og dyre lærepenge

Giv slip på tanken om lynhurtige resultater. Vælg en realistisk vej der hjælper dig til at få styr på vægten og opnå et fedttab, som du kan holde resten af livet.

Et sundt fedt- og vægttabsmindset hjælper dig til at have accept for vægtrejsens op og nedture – uden selvkritisk og selvsaboterende adfærd overfor dig selv.

Ro på! Hvis du gør dine daglige indsatser, træffer bedre valg og formår at komme tilbage på sporet, når du af og til ikke holder din ønskede kurs i livet, så arbejder tiden for dig…

Fortsæt!

Men har du ikke styr på dit fedt- og vægttabsmindset i dit vægttabsforløb, så er der stor risiko for, du ender med endnu en fiasko i bagagen…

 

Forventningsfældens afledte effekter og konsekvenser

Når vores forventninger ikke indfries, så dukker skuffelse, frustration, afmagt og mange andre svære følelser op – det er naturligt. Kan du så godt se, hvad der sker, når vi gang på gang skaber urealistiske forventninger pga. ugebladenes lynkure osv.?

Vi sætter os selv mere op til fiasko end succes. Nej, det er ikke nødvendigvis nemt, at skabe et sundt fedt- og vægttabsmindset, når vi årevis har trænet det modsatte. Men det er muligt at forbedre dit fedt- og vægttabsmindset og hjælpe dig selv til at få succes.

At bede om hjælp er ikke en svaghed, men en styrke! Du har ikke givet op – tvært imod. Du beder om en hjælpende hånd for at forsætte rejsen mod at lykkes.

Får du brug for hjælp til at komme i gang eller komme videre, så invester i en professionel hjælpende hånd, der kan inspirere, motivere og hjælpe dig gennem et realistisk, holdbart og ikke mindst sundt og sjovt fedt- og vægttabsforløb.

Du er den vigtigste person i dit liv, og når du har det bedre, kan du være bedre overfor og med andre mennesker! Beslut dig for at indse det, og tag styringen i dit eget liv.

Vægt- og fedttabsrejsen er IKKE lineær, og vi skal forvente udsving. Accepten af dette faktum, starter mellem ørerne – husk det!

~ Ha’ den skønneste dag

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her