HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR?

HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR
HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR

HAR DU MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE PÅ ET ÅR?

Ønsker du at komme i form, få styr på vægten og opnå et holdbart vægttab? Så vær OBS på dine biografture og hyggevaner!

Står du foran en snarlig biograftur … så husk der er mange måder at gå i biffen på.

I sin rene form er biografture typisk sunde. Biografture giver os et afbræk fra hverdagen, vi underholdes og måske fletter vi fingre med kæresten i mørket. Alt sammen sundt!

Hvornår er biografture så usunde for os? De færreste kan gå i biffen for at se en film, og helt udlade at spise og/eller drikke noget. Det er sandsynligvis “normalt” for dig, i hvert fald mig, og sådan er det for de fleste mennesker.

Du behøver ikke forbyde biografhygge, for det vil sandsynligvis ikke være holdbart. Kunsten ligger i, at juster på vores fortolkning af, hvordan biografturen “pakkes ind”.

VÅGN OP: For ofte gør vi bare, som vi plejer at gøre…

Hvis du ønsker at komme i form, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab, så giver det mening, at du giver din “biografindpakning” et servicetjek.

Vil du stædigt holde fast i dine vaner og mængderne af alt det “du plejer” at spise i biografens mørke, så er det helt fint med mig. Dit liv, dine prioriteter. Men er vægttab, sundhed, mere kropslig velvære osv. et mål for dig, så skal der justeringer til.

Ligesom med julegaver findes der flere forskellige måder at “pakke gaverne ind” på, og det gør der også i forhold til dine biografture. Store mængder biografthygge og hyppige biografture er noget de fleste badevægte anstrenges af – før eller siden.

 

Sådan går du i biografen og hyggespiser, mens du taber dig…

Et godt eksempel, ser du på illustrationen ovenfor, men det er ikke nødvendigvis en model, der passer til dig og dit biografmønster. Du skal tage udgangspunkt i dig selv og dine egne biografhyggevaner, og reducerer, justerer og optimerer fra dit udgangspunkt.

  • Udskift sukker- og kalorierige drikkevarer med light
  • Køb mindre mængder popcorn, slik og fristelser med ind biografens mørke.
  • Udvælg hvad du allerhelst vil have, fremfor at købe en helt masse forskelligt.

 

Når vores bevidsthed er beskæftiget, tager autopiloten over…

Når lyset slukkes i biografsalen, og din bevidsthed er fuld beskæftiget med F14 flyvning fra en cool Tom Cruise i Top gun, pløjer du ubevidst popcorn, chokolade, slik og sodavan ind.

Hvem kender du, der går ALL-IN med “tunge” biograf-, TV- og Netflix-vaner?

Del gerne denne artikel med dem, så de bliver mere bevidste om, hvad de afledte effekter betyde, når året er omme!

Vi kan stadig nyde biografturer, TV og Netflix, mens vi holder styr på vægten. Øv dig i at nyde uden at forbyde. Find frem til hvad sunde mængder er for dig, så du kan nyde biografture, mens du opnår det vægttab, du så brændende ønsker dig.

 

~ Ha’ den mest fantastiske biograftur 🤗

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here