HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR?

HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR
HVOR MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE HAR DU PÅ ET ÅR

HAR DU MANGE FEDENDE BIOGRAFTURE PÅ ET ÅR?

Ønsker du at komme i form, få styr på vægten og opnå et holdbart vægttab? Så vær OBS på dine biografture og hyggevaner!

Står du foran en snarlig biograftur … så husk der er mange måder at gå i biffen på.

I sin rene form er biografture typisk sunde. Biografture giver os et afbræk fra hverdagen, vi underholdes og måske fletter vi fingre med kæresten i mørket. Alt sammen sundt!

Hvornår er biografture så usunde for os? De færreste kan gå i biffen for at se en film, og helt udlade at spise og/eller drikke noget. Det er sandsynligvis “normalt” for dig, i hvert fald mig, og sådan er det for de fleste mennesker.

Du behøver ikke forbyde biografhygge, for det vil sandsynligvis ikke være holdbart. Kunsten ligger i, at juster på vores fortolkning af, hvordan biografturen “pakkes ind”.

VÅGN OP: For ofte gør vi bare, som vi plejer at gøre…

Hvis du ønsker at komme i form, få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab, så giver det mening, at du giver din “biografindpakning” et servicetjek.

Vil du stædigt holde fast i dine vaner og mængderne af alt det “du plejer” at spise i biografens mørke, så er det helt fint med mig. Dit liv, dine prioriteter. Men er vægttab, sundhed, mere kropslig velvære osv. et mål for dig, så skal der justeringer til.

Ligesom med julegaver findes der flere forskellige måder at “pakke gaverne ind” på, og det gør der også i forhold til dine biografture. Store mængder biografthygge og hyppige biografture er noget de fleste badevægte anstrenges af – før eller siden.

 

Sådan går du i biografen og hyggespiser, mens du taber dig…

Et godt eksempel, ser du på illustrationen ovenfor, men det er ikke nødvendigvis en model, der passer til dig og dit biografmønster. Du skal tage udgangspunkt i dig selv og dine egne biografhyggevaner, og reducerer, justerer og optimerer fra dit udgangspunkt.

  • Udskift sukker- og kalorierige drikkevarer med light
  • Køb mindre mængder popcorn, slik og fristelser med ind biografens mørke.
  • Udvælg hvad du allerhelst vil have, fremfor at købe en helt masse forskelligt.

 

Når vores bevidsthed er beskæftiget, tager autopiloten over…

Når lyset slukkes i biografsalen, og din bevidsthed er fuld beskæftiget med F14 flyvning fra en cool Tom Cruise i Top gun, pløjer du ubevidst popcorn, chokolade, slik og sodavan ind.

Hvem kender du, der går ALL-IN med “tunge” biograf-, TV- og Netflix-vaner?

Del gerne denne artikel med dem, så de bliver mere bevidste om, hvad de afledte effekter betyde, når året er omme!

Vi kan stadig nyde biografturer, TV og Netflix, mens vi holder styr på vægten. Øv dig i at nyde uden at forbyde. Find frem til hvad sunde mængder er for dig, så du kan nyde biografture, mens du opnår det vægttab, du så brændende ønsker dig.

 

~ Ha’ den mest fantastiske biograftur 🤗

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her