KALORIEFORSKELLEN PÅ ALMINDELIG OG LIGHT SODAVAND

KALORIEFORSKELLEN PÅ ALMINDELIG OG LIGHT SODAVAND
KALORIEFORSKELLEN PÅ ALMINDELIG OG LIGHT SODAVAND

ALMINDELIG VS LIGHT SODAVAND

Der er stor kalorieforskel mellem almindelige sodavand med sukker og light sodavand uden sukker, så vær OBS på dine drikkevaner!

Drikkekalorier er en af de største benspændere for vægttab og vægtbalance. Der finde naturligvis flere benspændere for at lykkes bl.a. vores mad – specielt den energitætte slags.

Artiklen og billedet sætter forhåbentligt to fede streger under, hvorfor drikkekalorier nemt kan være en stor benspænder for vægttab og vægtbalance, ikke sandt?

Hvis du drømmer om at få bedre styr på vægten, og pt. dirkker mange kalorier op, så en lille ændring af dine drikkevaner udrette “mirakler”.

Kast lige et ekstra blik på artiklen illustration ovenfor. Bare tre almindelige sodavand med sukker i, svarer til kaloriemængden i et almindeligt frokostmåltid.

Dropper du en god frokost, hver gang du drikker tre sodavand med sukker i, så går kalorie-regnestykket op. Men du dropper jo ikke frokosten, vel?

 

Drikkekalorierne æder af dit daglige energibudget

Ja, hvis tre almindelige sodavand med sukker gav os samme mætheds- og næringsværdi som en frokost, ville artiklen ingen berettigelse have. Sådan hænger verden ikke sammen, og du spiser naturligvis din frokost oveni.

Nu har sikkert allerede spottet den potentielle udfordring? Korrekt, drikkekalorierne ender nemlig uhyrligt nemt som et kalorieoverskud, vis afledte effekt typisk er vægtøgning og stilstand i dit ønske vægttab – gud forbyde det!

Hvis du ønsker at komme i form, opnå vægttab og få styr på vægten, er drikkekalorier som sodavand, juice, mælk, alkohol, øl, smoothie osv. et effektivt sted at øge dit fokus.

Men du kan naturligvis fortsætte din stædighed, og fastholde dine kalorierige drikkevalg, “fordi det vil du altså bare…”.

Bare husk: At du i så fald prioriterer din stædighed over et nemmere vægttab.

For resten er dette en ofte forekomne værdikonflikt hos mennesker, der i årevis har drømt om at lykkes med et holdbart vægttab – uden at lykkes!

Nej, du behøver ikke droppe dine drikkevaner helt, men begynd fx at reducere i de mængder, du indtager, og udskift de mere kalorierige drikke med mere kalorielette og light varianter.

Tag styringen over dine drikkevaner

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her