Mundvandsprovokerende luksus-omelet
Prøv min nemme, lækre og lynhurtige opskrift på luksus-omelet med frisk spinat, tomatskiver og sprødstegt bacon » Den bedste omelet
Du kender det sikkert? Travle dage hvor tiden er knap, og maden helst skal på bordet i en rasende fart. Her kan det være let at lade sig friste af junkfood, take-away og færdigretter, for sulten skal klares, og gerne prompte, MEN…
Hvis du er begyndt at falde (lidt) for meget i de nemme madfælder, så gør dig selv og din familie tjenesten. Øv dig på at lave noget bedre mad flere af ugens dage. Start i det små og byg gradvist på. Afsæt fx blot 15 minutter til denne lækre luksus-omelet.
Ideel som både morgen-, middags- eller aftensmad
Pssst… Hånden på hjertet, hvor meget tid sparer du så egentligt ved at vælge junkfood?
Typisk ved vi jo godt på forhånd, hvilke dage det kommer til at knibe med tid og lyst til at lave mad, ikke sandt? Nemlig! Tag styringen og planlæg sundere madvaner.
Tænk fremad og klargør nemme og sunde retter på forhånd. Du kan fx snildt lave denne omelet klar på forhånd. Så det blot handler om at tage omeletten ud af køleskabet, og give den en varmer i mikroovnen eller nyde den kold.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 6 æg
- 100 gram bacon i tern eller strimler skåret i mindre stykker
- 1 tomat
- 2 håndfulde frisk spinat / 4 kugler optøet spinatblade fra frost
- 1 lille dusk frisk snittet estragon eller 1 tsk tørret estragon (kan udelades)
- 1 tsk salt
- ½ tsk Friskkværnet sort peber
- Grib en stor pande på 28 eller 30 centimeter, og steg baconen sprød.
- Mens baconen steges, slås æggene ud i en skål, og piskes sammen med salt, peber og estragon.
- Skyl den friske spinat, og ryst vandet af den friske spinat. Anvender du optøet frost spinat, presses vandet ud af spinatklumperne. Bland den drænede spinat (frisk eller frost) i æggemassen.
- Når baconen er stegt sprød, tages det forsigtig af panden og lægges til side på et stykke køkkenrulle.
- Hæld det meste af det overskydende baconfedt af panden (for færre kalorier), og hæld æggemassen på panden. Fordel spinaten jævnt i æggemassen på panden.
- Top din luksus-omelet af med tomatskiver, og giv panden lav til middel varme i 5-10 minutter under låg eller dækket af med stanniol.
- Når æggemassen har sat sig, tages omeletten af varmen og serveres med sprød bacon.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Kæmpe fan af opskriften! Jeg har brugt den virkelig mange gange 🙂
1000 tak Camilla, jeg er stolt, glad og taknemmelig for din positive kommentar.
Dejligt du følger med LEVBEDRE.DK og lader dig inspirere 😀
Skøn dag