Prøver du (også) at fixe din træthed med energidrikke?

PRØVER DU (OGSÅ) AT FIXE DIN TRÆTHED MED ENERGIDRIKKE?
PRØVER DU (OGSÅ) AT FIXE DIN TRÆTHED MED ENERGIDRIKKE?

Fixer du trætheden med energidrikke?

Virker energidrikke til at fixe trætheden eller er dit indtag af energidrik blot med til at ødelægge dit ønske om holdbart vægttab?

Er du træt? Så drik en energidrik! Det lyder jo rasende smart, kvikt og effektivt, men virker det? Snupper du energidrikke og mere kaffe, når du er træt? Eller bliver du nysgerrig på om din træthed og manglende energi fx skyldes dårlige søvnvaner eller andet?

Pointen med opslaget her, er mest at rette fokus mod energidrikke med sukker i. Hvis du ønsker et vægttab, så vær opmærksom på, at energidrikke med sukker typisk smager godt, men mætter virkeligt dårligt per kalorie.

 

Årsagen til din overvægt, kan nemt være drikkekalorier

Vil du gerne have bedre styr på vægten, så vær opmærksom på dine drikkekalorier, for det er typisk et nemt og effektiv sted at reducere mængden af kalorier, du indtager. Mange drikker dagligt, hvad der svarer til et større måltid op i kalorierige drikkevare.

Du jagter måske energien, når du drikker energidrikke. Det er i for sig helt fint og uden betydning for din vægt, så længe energidrikkene er sukkerfrie og dine tænder og din tegnebog kan holde til det.

Virker energidrikke i det hele taget? Se min video her, og få endnu flere tips. Vægttab med energidrik » Få styr på vægten, mens du nyder energidrikke!

Gå efter energidrikke uden sukker. De indeholder stort set ingen kalorier, hvilket gør dem til et væsentligt bedre valg – set ift. at få og holde styr på vægten.

 

Alternative “energi-boostere” (der også er billigere)

  • 3 x 30ml espresso indeholder cirka 192mg koffein.
  • 250ml filterkaffe indeholder cirka 132mg koffein
  • Søvn… Seriøst! Prioriter din søvn højere, hvis du ofte er træt.

Pssst… husk også kalorierne, du måske tilføjer til kaffen – også tæller med.

 

Drik ikke dine kalorier op – SPIS DEM!

Ha’ den skønneste dag 

Tak fordi du følger @levbedre.dk, og er en del af fællesskabet for det gode liv! 

 

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here