PRØV EN MENTAL RESET, NÅR DU RAMMES AF TRÆTHED

ER DU TRÆT OG ENERGIFORLADT?

Hvis du oplever at føle dig træt, udbrændt og energiforladt ind i mellem, så snup en mental reset midt på dagen, men vær OBS på følgende…

Det er helt normalt at føle træthed, udbrændthed og manglende energi, men du skal være OBS på om følelserne opleves KONSTANT, OFTE ELLER BLOT AF OG TIL.

Hvorfor er det vigtigt? Det er vigtigt at differentiere mellem hyppigheden og omfanget herom, fordi det fortæller noget om, hvor alvorligt problemet er. Når vi oplever et ubehag som konstant, er det typisk et tegn på voldsom ubalance i livet.

SE OGSÅ: TØM HOVEDET OG FIND OVERSKUD TIL DE VIGTIGSTE TING

 

Din krop og dit sind skriger måske på hjælp, så lyt godt efter!

Vores følelser fungerer som vejskilte i livet. De giver dig anbefalinger om, hvilke veje du bør tage i livet. Men følelser behøver ikke diktere, hvilke veje du vælger!

En tryghedsnarkoman vil fx konstant bombaderes med ubehagelige følelser overfor alt udenfor komfortzonen. Udfordres disse ubehagelige følelser ikke med handling på trods, vil tryghedsnarkomanens verden og liv fastlåses i status quo.

En ekstremt stressramt person vil typisk gennem længere tid have undertrygt sine følelser (livets vejskilte), hvilket kan fungere periodevist. Men stressramte personer har er typisk blevet lidt for gode til at undertrykke de “wake up calls”, der er kommet undervejs.

En sund balance skal for de fleste menneskers vedkommende finde midt imellem, hvor vi udfordrer os selv på trods af ubehagelige følelser, mens vi på samme tid formår at lytte efter, når nok er nok.

SE OGSÅ: 6 KONKRETE TIPS TIL MINDRE STRESS OG MERE OVERSKUD

 

Føler du dig konstant (eller ofte) træt, udbrændt og energiforladt?

Du kan sandsynligvis mærke, om du har mindre glæde, velvære og trivsel i forhold til for 3, 6, 9 eller 12 måneder siden. Hvis du oplever en nedgang, føler dig stresset og mærker tegn på at føle dig træt, udbrændt og energiforladt konstant eller ofte, så søg hjælp nu!

Et indlæg og en video vil sandsynligvis hjælpe, men ikke nok i din situation!

Det rette værktøj bør vælges ud fra opgaven (problemet), og hvis du konstant eller ofte føler dig træt, udbrændt og energiforladt, skal der ofte mere effektivt værktøj til.

Vent ikke længere! Ræk ud efter hjælp hos din læge, din chef, familie, en stresscoach eller en anden professionel med ressourcer nok til at hjælpe dig ud af hamsterhjulet.

SE OGSÅ: 35 GODE RÅD TIL EN BEDRE NATTESØVN OG SØVNKVALITET

 

Føler du dig af og til træt, udbrændt og energiforladt?

Det er som sagt helt normalt, hvis du oplever at køre flad på energi og overskud af og til, selvom du kun er halvvejs på din dag. I videoen, deler jeg en effektiv metode til at få fornyet energi og overskud fx midtvejs eller efter mentalt krævende arbejdsdage.

Jeg bruger selv metoden, når jeg lytter efter og mærker behov for en mental reset. Metoden er super effektiv, og netop derfor valgte jeg at lave videoen her til dig, så du også kan få glæde af den.

SE OGSÅ: SÅDAN KAN ENERGIDRIKKE SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB

Rigtig god fornøjelse…

//JC

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her