Opskrift på salat med skinke og ost
Nem, sund og lækker opskrift på salat med skinke, ost, champignon, mandler og soltørrede tomater
Når frokosten skal på bordet i en fart, så er godt og blandet ofte vejen frem for mig. Jeg kaster et blik i køleskabet, fryseren og tørvarelageret (blot et fancy navn for mit helt almindelige køkkenskab ved siden af køleskabet).
Pointen med opskriften, er egentlig ikke, at du skal følge den til punkt og prikke. Tvært i mod ønsker jeg, at inspirere dig til at slippe din egen kreativitet løs.
Al madlavning, alle opskrifter og alle måltider behøver ikke stå snorlige. Ofte er en sådan forventning med til at skabe mere stress end gavn omkring madlavning og måltider. Ja, jeg har mange flotte billeder af anretninger, men sådan ser de ikke altid ud – indrømmet!
Gode opskrifter til travle hverdage
Den nemme salat med skinke og ost, champignons, mandler, skinke og ost, er et godt bud på et sundt, velsammensat og hurtig måltid. Hver ting til sin tid, som man siger. Det er der helt sikkert noget om.
Nyd at lave forkromede madopskrifter og flotte anretninger, når du har god tid, men nyd også at lave velsammensatte, men mere afslappede anretninger.
På travle dage kan det være skønt at have nogle hurtige madløsninger i ærmet. Retten her egner sig fint som både frokost eller aftensmad på rekordtid. Du kan også fint tilberede opskriften aftenen før, og tage den med i madpakken til frokost dagen efter.
SE OGSÅ: FLERE OPSKRIFTER PÅ MAX 15 MINUTTER – KLIK HER
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 4 skiver skinke- eller kyllingpålæg
- 1-2 skiver valgfri ost
- 100 gram ærter (fra frost)
- 2-3 stk champignoner eller tilsvarende hurtige fra glas
- 2-3 stk små snack tomater
- 5 cm agurk i skiver
- 1 håndfuld blandet bladsalat
- 1 spsk soltørrede tomater (smager himmelsk)
- 4-5 mandler (groft hak dem evt. til mandelsplinter)
- 1 tsk græskarkerner
- evt. valgfri dressing (vælg light dressing for færre kalorier)
- Rens bladsalaten, tomaterne, agurken, champignonerne og anret det hele på en tallerken.
- Tag skinkepålæg og osteskiverne, og anret begge dele på tallerkenen.
- Blancher de frosne ærter ad to, tre omgange med kogende vand. Anret også ærterne på tallerkenen og top anretningen med soltørrede tomater, mandler og græskarkerner.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]