10+ GULDKORN TIL ET SUNDERE, SLANKERE OG BEDRE LIV

FÅ MINDST 10 GULDKORN

Tag med på en lille berigende dagsrejse gennem en dag i mit liv, og få mindst 10 geniale guldkorn til et sundere, slankere og bedre liv

Videoen har nogle år på bagen, og er fra min tid som “YouTube-Vlogger”, men de mange guldkorn, jeg deler er stadigvæk sin vægt værd i guld. Læn dig tilbage med en kop kaffe, og se, lyt og lad dig inspirere af de mere end 10 geniale guldkorn, jeg deler.

Jeg fortæller bl.a. om en af de vigtigste nøgler til at få succes med forandringer, afslører min super mættende favoritgrød, og så får du nogle saftige kødtips med på vejen.

God fornøjelse…

 

Snup videoens guldkorn og få endnu flere her

Som supplement til videoen mindst 10 geniale guldkorn, får du her endnu flere guldkorn, der kan hjælpe dig med at leve et sundere, slankere og bedre liv:

Spis en varieret kost: Prøv at spise en bred vifte af friske frugter og grøntsager, fuldkorn, magert protein og sunde fedtstoffer. Dette vil give dig en bred vifte af næringsstoffer og hjælpe med at opretholde en sund vægt.

Drik mere vand: Drik mindst otte glas vand om dagen for at holde dig hydreret. Prøv også at skære ned på sukkerholdige drikkevarer som sodavand og juice.

Motioner regelmæssigt: Stræb efter mindst 30 minutters moderat motion om dagen, som at gå, løbe, cykle eller svømme. Motion kan hjælpe med at opretholde en sund vægt og reducere risikoen for sygdom.

Sov nok: Prøv at få mindst syv timers søvn om natten for at hjælpe med at opretholde en sund kropsvægt og reducere stressniveauet.

Reducer til sunde mængder: Forbyd ikke alt det, du godt ved du skal spise mindre af, men reducer mængderne til sunde mængder. Det kan fx være din slik- og snackingvane, som du godt ved er stukket lidt af med negative konsekvenser på vægten.

Øg dit fiberindtag: Spis flere fødevarer med højt fiberindhold, som fuldkornsbrød, bønner og linser. Fiber kan hjælpe med at at opnå mere mæthed pr. kalorie, opretholde en sund tarmfunktion og reducere risikoen for hjertesygdom.

Spis nok protein: For at opnå vægttab eller holde en sund vægtbalance, er det typisk hjælpsomt at få mest muligt mæthed pr. kalorie, og her er protein ofte en vigtig nøgle. Fokuser derfor gerne på mere magert protein fx kylling, kalkun, svin og fisk.

Vær OBS på og håndter din stresskilder: Hvad lader dig op, og hvad dræner dig? Vær nysgerrig på din sunde balance. Prøv fx meditation, refleksion, yoga eller andre teknikker til at reducere stress, ryde mentalt op og forbedre din glæde, velvære og livskvalitet.

Slip fri af dine afhængigheder: Du ved sikker at rygning øger risikoen for en række sundhedsproblemer, men uanset om du er afhængig af rygning, alkohol, gamling eller porno, så vil det typisk være stærkt nedbrydende for det gode liv. Søg hjælp nu!

Fokuser på positive relationer: Forskning viser, at sociale relationer kan hjælpe med at reducere stress og øge sundheden og lykkefølelsen. Søg de gode og støttende relationer, og udvis sårbarhed og bed gerne om støtte og hjælp, når du har brug for det.

 

SKAB DET GODE LIV, DU ØNSKER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her