HADER du (også) at smøre madpakker? » Sådan får du det bedste ud det!

HADER du (også) at smøre MADPAKKER?

Føler du dig også dagligt frustreret, når der skal smøres madpakker? Lær hvordan du slipper dit had og får det bedste ud af madpakkerne

Madpakkerne kan være en af hverdagens hadeopgaver. Sådan havde jeg det selv for nogle år siden. I dag er jeg blevet gode venner med madpakkerne, og jeg nyder ind i mellem den daglige madpakkeopgave i hverdagen så meget, at jeg faktisk hygger mig med det.
 
Bliv klogere på hvad jeg har gjort i videoen, og lær hvordan du selv slipper dit had til madpakkerne, så du får det bedste ud af opgaven.

Ser du madpakkerne som sur pligt eller som en god mulighed

Madpakkerne er jo typisk en tilbagevendende udfordring i en årrække. De (SKAL) klares de fleste af ugens dage, når vi er under uddannelse, går på arbejde eller vores børn går i institution, skole, dus osv.
Der er altså, for de fleste menneskers vedkommende, en lang årrække, hvor madpakkerne skal smøres, og i det perspektiv, giver det jo fantastisk god mening, at blive bedre venner med madpakkerne, ikke sandt?

Hvis du oplever bare en smule af den samme frustration, som jeg tidligere oplevede omkring madpakkerne, så vil videoen sandsynligvis gøre en kæmpe forskel for dig.

Jeg deler mine bedste tips til at slippe hadet, frustrationen og irritationen over madpakkeopgaven, så du kan få det bedste ud af madpakkesituationen.

Jeg har virkeligt oplevet en STOR forskel fra tidligere, MEN det kræver naturligvis en villighed til at arbejde med din udfordring, er du klar til det?

😘 Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…
 
// JC fra LEVBEDRE.DK

✊ FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

😄 TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…

✅ DIT ‘Synes du godt’ BETYDER ALT » TUSINDE TAK

✅ ABONNÉR på min YouTube for flere TIPS, TRICKS & LIFEHACKS

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here