ER DET EN GOD ELLER DÅRLIG IDE AT TRÆNE, MENS DU ER SYG?

Træning, motion og aktivitet under sygdom

Er det en god eller dårlig ide at træne, motionere og være aktiv, mens du er syg, sløj, snottet osv. eller er det bedre at lade være?

I en tid hvor mange rammes af snot, ondt i halsen, forkølelse og i visse tilfælde Corona-virus, synes jeg, dagens video er SPOT ON!
 
🤬 Måske du kender situationen: Det føles så godt! Din træning, motion eller aktive livsstil kører på skinner, men så fornemmer du, at din næse begynder at løbe, dit hoved dunker og din hals kradser.
 
Du tager måske dig selv i at tænke: “Sådan en smule forkølelse skal ikke stoppe mig?” For det irriterer dig helt vildt, at sygdom, sløjhed og snot kommer i vejen for dine aktiviteter, planer og det gode liv.
 
💪 Du overvejer at kæmpe med næb og klør for at fastholde din træning, motion og aktive livsstil, selvom du ikke er på toppen.
 
🙁 Måske du føler, du er nødt til det. Måske du vil vise dig selv og andre, at du har selvkontrol og styrke til at holde fast, når livet giver dig modstand – vise omverdenen, at du er en hård negl!
 
MEN… er det egentlig en god ide at bulldoze sig gennem ex styrketræning nede i fitnesscenteret eller hård træning nede i klubben, mens vi er syge eller er det bedst at afholde sig helt fra aktivitet? 🤩 Det tager vi en snak om i dagens video…
 
😄 TAG STYRINGEN I DIT LIV » START I DAG…
 
✅ DIT ‘Synes du godt’ BETYDER ALT » TUSINDE TAK
 
✅ ABONNÉR på min YouTube for flere TIPS, TRICKS & LIFEHACKS
 
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here