3 TIPS TIL AT SPARE MANGE PENGE PÅ GADGETS OG GAVER

SPAR PENGE PÅ GADGETS OG GAVER

Få mine 3 bedste tips til at købe gadgets, gaver og gode varer til den allerbedste pris, så du kan spare mange penge på dine indkøb

I videoen kan du bl.a. se frem til at få et snedigt, genialt og ganske GRATIS værktøj, som vil hjælpe dig til at se om “tilbudsvarer” reelt er på tilbud.

Både onlinebutikker og dem i gågaderne ved at de fleste mennesker elsker tilbud, men det er altså ikke altid at “tilbudsvare” reelt er på tilbud til en god pris. Bliv bedre til at finde ud af om butikspriserne er FUP eller FAKTA.

Få også en god fornemmelse af om en given vare kan forventes at komme på tilbud i nærmeste fremtid, ved at bruge salgsprishistorikken som dit pejlemærke. Ingen kan naturligvis spå om fremtiden, men jeg lære dig at få en god fornemmelse af den.

 

HAR DU SHOPAHOLIC-MENTALITET?

Nu skal det hele ikke handle om forbrug, forbrug, forbrug… for behovet for hele tiden at købe nye dimser, gadgets, nyt tøj, tasker, kosmetik, kjoler osv. kan være en dulmende adfærd, der dækker over reelle uopfyldte behov eller vigtige uløste problemer.

Har du trang til shopping flere gange om ugen i ting og sager, som du reelt ikke mangler mere af?

Shopping og forbrug frigiver hos mange et dopamin-kick i hjernen, og er derfor øjeblikkelig belønnende – det føles rart lige nu og her. Glæden er kortvarig, og vi vil snart jagte det næste fix, hvis vores shopping er en dulmende håndteringsstrategi til “problemer”.

Dulmende symptombehandling giver dig ingen holdbar livsglæde, lykke og trivsel. Derfor kan din shopaholic-mentalitet nemt blive et uhensigtsmæssigt handlemønster, hvor det ene køb med kortvarig glæde, afløses af det næste og det næste.

Bryder du dig ikke om at læse ovenstående, er det sandsynligvis dig der har mest brug for at arbejde med din shoppingadfærd.

 

FÅ STYR PÅ DINE SHOPPINGVANER

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her