4 enkle, men geniale spisetips til at få styr på vægten til jul og resten af året

4 ENKLE, MEN GENIALE SPISETIPS

Få bedre styr på vægten, undgå kvalme, mavepine og vægtøgning, ved at bruge videoens 4 enkle, men geniale spisetips.

Er du en af de mange der (igen og igen) spiser “for meget” julemad, juleslik og andet juleknas – for ikke at gå glip af noget i den begrænsede juletid?

👍🏼 Giv videoen dit ❤️ LIKE, og bliv klogere på hvorfor du IKKE går glip af noget!

I dag får du nogle super enkle, men geniale tips til at holde bedre styr på vægten og undgå kvalme, mavepine og overspisninger både i en fristende juletid, men også resten af året.

Har du ofte tendens til at spise for meget?

I filmende stund er det December, og det er typisk en måned, hvor mange af os spiser “lidt” for meget. Dels fordi vi fristes allevegne, men også fordi vi typisk ikke har tænk over en fornuftig måde at håndtere de udfordrede situationer på, og dermed vil vi ofte gøre som vi plejer, med samme resultat til følge, kvalme, mavepine og overspisninger.

Nej, det er bestemt ikke rart at (over)spise sig til kvalme og mavepine – da slet ikke juleaften.

  1. Portionsanret i køkkenet, når det er muligt, fremfor at lade kødgryderne friste på spisebordet.
  2. Udforsk spisebordets eller madbuffetten fristelser og portionsanret en enkelt tallerken med det du allerhelst vil spise. Den enkle og effektive tommefingeregel er – hold dig til en enkelt tallerken.
  3. Har andre portionsanrettet for dig, så brug tommelfingerreglen. Hellere levne end at revne. Nej, vejret bliver ikke bedre i morgen af at vi spiser op, og hvis du inderst inde ønsker at få bedre styr på vægten, så hjælper, det at spise op, dig heller ikke godt på vej.
  4. SE BONUS-TIPPET længere nede…

Tag styringen fra i dag af! – Brug ikke dig selv som skraldespand.

Alt nyt kræver øvelse, og når du sidder i de madsituationer som udfordrer dig, så øv dig på ovenstående tommelfingerregler og…

Mind dig selv om, at du også må få mad i morgen. og i overmorgen. Det gælder også julemaden som ofte sættes i et fiktivt magisk skær. Lad os blive enige om at julen er magisk, julemaden er ikke.

Husk på at Julen er tidsbegrænset til en del af året, mens julemaden kan nydes året rundt.

Vi kan købe og/eller lave and, flæskesteg, sovs, brunede kartofler, risalamande, pebernødder og konfekt året rundt – og nyde det lige når vi har lyst – også om sommeren. Det bestemmer vi selv.

Et bonus tip er, at en ekstra portion garanteret smager bedre, når vi igen er sulte fx dagen efter, end en ekstra portion vil gøre, når du allerede er mæt – gem en ekstra portion til dagen efter. 😉

Hellere levne fremfor at revne

Julemad, juleslik og knas er ikke tidsbegrænset. Vi sagtens kan få and, flæskesteg, sovs, brunede kartofler, risalamande, pebernødder, marcipan og konfekt året rundt – lige når vi har lyst. …Også til sommer 😉

👍🏼 Vil du gerne holde styr på vægten julen igennem? Så mind dig selv om, at julemaden også er tilgængelig i morgen, dagen efter – og resten af året.

✊ Lad os holde fast i, at julen er magisk, forunderlig og fantastisk, MEN giv IKKE julemaden, juleslikket og juleknaset en falsk tidsbegrænset magi.

❤️ Jeg håber du og familien får en magisk, forunderlig og fantastisk jul!

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here