Blødkogte æg og knasende sprøde knækbrød
Når jeg ønsker en ekstra blød start på dagen med et sprødt twist, så laver jeg blødkogte æg og knasende sprøde knækbrød med pålæg
Når først du har lavet mine knasende sprøde knækbrød, så er denne livret klar på rekordtid. Hvis ikke du endnu har prøvet min opskrift på knasende sprøde knækbrød, så tager denne opskrift ekstra tid. Du kan også snuppe en anden slags knækbrød dertil.
En anden fantastisk måde at starte dagen på, er ved at følge mine 7 Tips til en bedre morgenrutine, som du finder via linket her…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
Blødkogte æg og knasende sprøde knækbrød med dit favoritpålæg
Forfatter: Johnny Christensen
Hands-on tid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
- 2 mellemstore æg (så passer det med kogetiden nedenfor)
- 2 ca. 10x10 cm af mine knasende sprøde kerneknækbrød
- 1 strejf flødeost pikant på hvert knækbrød
- 1 peberfrugt
- Vælg selv pålæg (jo mere fedtholdigt pålæg des flere kalorier)
- Salt til æggene
Sådan gør du:
- Fyld en passende gryde eller kasserolle med ca. 1cm vand i bunden og læg æggene i vandet.
- Giv kogepladen høj varme, læg låget på og afvent vandet koger.
- Fra vandet koger, skruer du kogepladen ned til middel varme og giver æggene 6 minutter.
- Mens æggene koger, tilbereder du dine knækbrødshapsere med flødeost, pålæg og peberfrugt
- Når tiden er gået, skylles æggene kortvarigt under koldt vand, inden de serveres med knækbrødet.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]