
1 Personer
Hands-on: 5min – Total tid: 10min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
Let, lækker og mættende måltid…
Hvis du allerede har bagt en omgang sprøde LCHF knækbrød, er denne ret klar på små 10 min, ellers skal du tillægge ekstra tid. Har du ikke prøvet at bage knækbrød endnu, så skynd dig at få købt ind til opskriften.
Læs opskriften på knasende sprøde LCHF knækbrød her
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
Blødkogte æg med LCHF knækbrød
Forfatter: Johnny Christensen
Hands-on tid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal portioner: 1
Ingredienser
- 2 mellem store æg
- 2 ca. 10x10 cm knasende sprøde LCHF knækbrød
- Vælg selv pålæg (Husk her på UPGRADED madprincipperne - ingen pålægschokolade:)
Tilberedning
- Fyld en passende gryde eller kasserolle med ca. 1cm vand i bunden, læg æggene i vandet og tænd kogepladen på maks, læg låget på og afvent vandet koger.
- Når vandet starter med at koge, skruer du kogepladen ned til lige under middel og sætter 6 minutter af på en timer.
- Mens æggene koger, tilbereder du dine knækbrødshapsere. Brug gerne flødeost eller smør (ja, rigtigt smør - ikke kærgården osv.) til at få pålægget til at sidde fast 🙂
- Når tiden er gået, skylles æggene kortvarigt under koldt vand, inden de serveres med knækbrødet.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
