CHIPS OG POPCORNS KALORIEFORSKEL IFT. VÆGTTAB

CHIPS OG POPCORNS KALORIEFORSKEL IFT. VÆGTTAB
CHIPS OG POPCORNS KALORIEFORSKEL IFT. VÆGTTAB

KALORIEFORSKEL PÅ CHIPS VS POPCORN

Når det er tid til hygge (med lidt snacking), og du ønsker vægttab, så er der stor kalorieforskel på chips ift. samme mængde popcorn

Der er mange måder at snacke på, og du skal selv afgøre hvad der virker for dig, men ønsker du at få styr på vægten, så ret på læsebriller og linser nu, for her får du et genialt kalorietip til at opnå holdbart vægttab.

Popcorn indeholder, ligesom chips, en “pæn” mængde kalorier pr. 100 gram, men popcorn fylder meget mere, hvilket gør popcorn som snackingvalg til en voluminøs genistreg

Chips er meget mere kompakte, hvor popcorn er mere voluminøse, og det kan du bruge til din fordel, når du ønsker at snacke.

Psssst… Kan du ikke lide fedtreducerede popcorn, så vil almindelige mikroovnspopcorn stadigvæk kun indeholde omkring 1/4 af kalorierne ift. samme mængde chips.

SE OGSÅ: Popcorn er ikke “bare” popcorn, men (måske) det bedre snackvalg

 

VISUELT FÅR DU SAMME MÆNGDE

Visuelt får du en skålfuld af begge dele, men blot en brøkdel af kalorierne, når du vælger samme volumen popcorn fremfor fx chips. det samme gælder også for nødder, tørret frugt osv., som også er en meget energitæt form for snacks ligesom chips.

Det du køber med hjem (og tager med ind foran fjernsynet), bliver spist.

Hjælp nu dig selv til at undgå alle de samme kaloriefælder, hvis du ønsker at komme i bedre form, få styr på vægten og opnå holdbart vægttab.

Hjælp dig selv til at indtage færre kalorier, mens du stadigvæk nyder at hyggesnacking i sunde mængder. Det kræver naturligvis øvelse at nyde snacks mm. i sunde mængder, men dine slankende indsatser vil være holdbare og det samme vil dit vægttab blive.

SE OGSÅ: VANDMELON: Sådan snitter du en vandmelon i perfekte snackstykker!

 

OM VÆGTTAB OG KALORIEUNDERSKUD

Når man forsøger at tabe sig, spiller kalorieindtag en afgørende rolle. Dit valg af snacks kan være afgørende for at opnå et kalorieunderskud, der fremmer vægttab.

Den positive kalorieforskel mellem chips og popcorn betyder, at du kan nyde en tilsvarende mængde popcorn, som du ville have nydt i chips, men for langt færre kalorier.

Popcorn fylder mere i volumen, hvilket kan give en fornemmelse af at spise mere, selvom man indtager færre kalorier. Dette kan bidrage til at kontrollere portionerne og reducere trangen til at overspise.

Tippet virker også ift. andre madvalg fx vandmelon, der fylder godt i din mave for få kalorier, og dermed kan blive en sød (og slankende) snacking.

Hvis du er en stor fan af chips og ønsker at reducere kalorieindtaget yderligere, kan du overveje fedtreducerede chips alternativer, men de smager sjældent fantastisk. Men vær vågen, for du få fx ikke færre kalorier af at spise rodfrugtschips…

SE HER: ER RODFRUGTCHIPS ET BEDRE CHIPSVALG IFT. VÆGTTAB?

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

FÅ STYR PÅ DINE CHIPS- OG SNACKINGVANER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her