EFTERAB DIG TIL FLERE SUCCESER (OG FÆRRE FIASKOER)

FÅ FLERE SUCCESER (OG FÆRRE FIASKOER)

I barndommen har de fleste lært, at vi ikke må efterabe, men det er faktisk sådan, vi lærer mange færdigheder livet igennem

Babyer der oplever smil fra mor og far, har tendens til at efterabe smilet. I skolen efteraber vi, adfærden hos dem, vis gruppe vi gerne vil være en del af. På arbejdspladsen får vi sidemandsoplæring, og efteraber der igennem vores dygtigere kollegaer færdigheder osv.

At efterabe (og lade sig inspirere) af andre, er altså flittigt brugt til at lære nyt, skabe forandring og opnå resultater i alle perioder af livet.

 

Derfor skal du efterabe og spejle dig til flere succeser

Når vi ønsker at slippe de dårlige vaner, opbygge gode vaner, skabe forandringer og opnå bedre resultater, så kan det, at efterabe og spejle andresadfærd være vildt effektivt.

De fleste mennesker oplever en grad af handlingslammelse, når vi står i tilspidsede og stressende situationer i livet – det er helt normal. Når vores kæmp, flugt frys respons system aktiveres, så dæmpe samtidigt evnen til at tænke roligt og rationelt.

Nu tænker du sandsynligvis: “Ja, det er lige præcis det, jeg oplever…”. Det kræver øvelse, træning og selvkontrol at handle roligt og rationelt, når livet spidser til og stress, pres og deadlines blæser os bagover!

Det er ikke kun stenhårde jægersoldater, der kan lære at tage beslutninger og handle på trods af tvivl, stres, pres, træthed, manglende lyst osv.

 

Hvordan kan jeg få tingene gjort, selvom jeg ikke har lyst?

Næste gang du står i en udfordrende, svær eller stressende situation, så prøv at hjælpe dig selv til at handle roligt, rationelt og løsningsorienteret.

Stil dig selv spørgsmålet: “HVAD VILLE (indsæt selv en person, der ville kunne håndtere situationen) GØRE LIGE NU?”…

Nu aktiverer du rationel tænkning hos dig selv, og tvinger din hjerne, til at finde svar på spørgsmålet, samt at trække på din persons karaktertræk.

Når du står med svaret, og ved hvad “personen” ville gøre lige nu, så gør du præcis dette øjeblikket efter – ét skridt ad gangen!

 

STÅR DU STADIGVÆK STILLE UDEN AT GØRE NOGET? 

Så tæl ned (gerne højt): “3, 2, 1 – GO!” …og så handler du – ét skridt ad gangen!

Nedtælling aktivere den rationelle tænkning, som kan være svær at få adgang til, når vi er pressede, stressede og handlingslammede.

Lær dig selv at skabe identitetsbaserede vaner og handlekraft, ved at efterabe og spejle dig til succes! Det gør det ofte nemmere at lykkes!

I dagens video, giver udfolder jeg det stærke værktøj til at lykkes…

Den stærkeste form for vaner, er identitetsbaserede vaner, og når du over tid har handlet, gjort og aggeret, som din udvalgte person eller personer, så vil du helt automatisk være mere tilbøjelig til at gøre det selv fremover.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her