Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt

Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt
Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt

4-6 Proteinboller

Hands-on tid: 15min – Total tid: 25min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Lune, lækre og ligetil…

Her får du nogle virkelig skønne, fiberrige og proteinfyldte græskarkerneboller, som fungerer fantastisk som frokostboller, sandwichboller og burgerboller.

Krummen i bollen adskiller sig fra fx burger- og sandwichboller lavet på hvedemel, ved at være en anelse mere våd i krummen, men dette medfører blot en endnu mere ‘moist’ og ‘mushy’ madoplevelse, hvilket jeg personligt synes godt om.

 

Oplev en helt fantastisk mæthed…

Bollerne indeholder en hel del protein og fibre per styk, hvilket giver dig oplevelsen af virkelig god og langvarig mæthed. Er du interesseret i det cirka indhold af kalorier, protein og fibre i bollerne, har jeg beregnet tallene nedenfor.

 • Den samlede portion indeholder 571 kalorier, 68 gram protein, og 34 gram fibre.
 • Per bolle giver omkring 143 kalorier, 17 gram protein og 8,5 gram fibre .

Tip! Hvis ikke du er klar over, hvordan du selv kan beregne ovenstående i din mad og livretter, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på MyFitnessPal appen. Den er gratis, rigtig god og nem at komme igang med. Alternativt kan Lifesum anvendes.

Husk kaloriebesættelse er usundt, mens kaloriebevidsthed er guld værd 😉

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser:
 • 4 æg
 • 3 dl hytteost
 • 3 dl pofiber
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • 1-2 spsk græskarkerner
 • 1 drys hav- eller flagesalt
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. I en skål blandes eller blendes hytteosten med æg, pofiber, bagepulver og salt.
 3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form de fiberrige proteinboller med en ske. Drys toppen af bollerne med græskarkerner og flagesalt, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
 4. Tilbered proteinbollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

18 KOMMENTARER

 1. Hej.
  Jeg har netop forsøgt at bage de lækre boller som billeder viser..
  Men det er virkelig ikke tilnærmelsesvis det jeg får når jeg bager dem.
  Jeg lavede så godt nok 6 boller og ikke 4, men de er helt kompakte og de bagte i 40 minutter og er stadig ikke bagt i midten..

  Har fulgt opskriften slavisk selvom der er meget få trin.

  • Hej Fie,

   Det lyder meget underligt – specielt når du har lavet bollerne mindre – 6 stk , fremfor 4.

   Jeg har rigtig mange følgere der allerede har lavet bollerne med stor succes, så jeg kan ikke pege ud hvad dælen der har givet dig udfordringer… desværre.

   Brugte du varmluft ovn?

 2. Jeg har d problem,at bollerne hurtigt mugner for mig,trods d jeg lader dem afkøle helt inden de ryger i én frysepose
  Nogle gode fif?
  De smager fantastisk og mætter skønt
  Mvh Charlotte

  • Hej Charlotte,

   Dejligt at høre du synes de smager fantastisk.

   Bollerne er ikke som almindeligt brød der fint kan holde sig udenfor køleskabet, og jeg tænker det er måske er din udfordring?

   I køleskabet holder bollerne sig fint 3-5 dage. Prøv det 😉

   vh Johnny

 3. Vil prøve at lave de lækre boller, kan jeg bruge Psyllium istedet for profiler og hvordan vil målet så være..det samme 3 del ??

  • Hej Dorthe,

   Du kan sagtens bruge psyllium i stedet for – og mængden er cirka den samme… måske en 0,5-1 dl mindre.
   Fornem det i processen. Husk det er ok, at dejen er våd i det (det er meningen)

   God fornøjelse

 4. Hej- jeg tænker jeg vil forsøge mig med bollerne- ved man hvor meget kulhydrat et bolle indeholder?

Please enter your comment!
Please enter your name here