Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt

Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt
Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt

4-6 Proteinboller

Hands-on tid: 15min – Total tid: 25min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Lune, lækre og ligetil…

Her får du nogle virkelig skønne, fiberrige og proteinfyldte græskarkerneboller, som fungerer fantastisk som frokostboller, sandwichboller og burgerboller.

Krummen i bollen adskiller sig fra fx burger- og sandwichboller lavet på hvedemel, ved at være en anelse mere våd i krummen, men dette medfører blot en endnu mere ‘moist’ og ‘mushy’ madoplevelse, hvilket jeg personligt synes godt om.

 

Oplev en helt fantastisk mæthed…

Bollerne indeholder en hel del protein og fibre per styk, hvilket giver dig oplevelsen af virkelig god og langvarrig mæthed. Er du interesseret i det cirka indhold af kalorier, protein og fibre i bollerne, har jeg beregnet tallene nedenfor.

  • Den samlede portion indeholder 571 kalorier, 68 gram protein, og 34 gram fibre.
  • Per bolle giver omkring 143 kalorier, 17 gram protein og 8,5 gram fibre .

Tip! Hvis ikke du er klar over, hvordan du selv kan beregne ovenstående i din mad og livretter, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på MyFitnessPal appen. Den er gratis, rigtig god og nem at komme igang med. Alternativt kan Lifesum anvendes.

Husk kaloriebesættelse er usundt, mens kaloriebevidsthed er guld værd 😉

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fiberrige proteinboller med hytteost, græskarkerner og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl pofiber
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1-2 spsk græskarkerner
  • 1 drys hav- eller flagesalt
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. I en skål blandes eller blendes hytteosten med æg, pofiber, bagepulver og salt.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form de fiberrige proteinboller med en ske. Drys toppen af bollerne med græskarkerner og flagesalt, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
  4. Tilbered proteinbollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

6 KOMMENTARER

  1. Hej.
    Jeg har netop forsøgt at bage de lækre boller som billeder viser..
    Men det er virkelig ikke tilnærmelsesvis det jeg får når jeg bager dem.
    Jeg lavede så godt nok 6 boller og ikke 4, men de er helt kompakte og de bagte i 40 minutter og er stadig ikke bagt i midten..

    Har fulgt opskriften slavisk selvom der er meget få trin.

    • Hej Fie,

      Det lyder meget underligt – specielt når du har lavet bollerne mindre – 6 stk , fremfor 4.

      Jeg har rigtig mange følgere der allerede har lavet bollerne med stor succes, så jeg kan ikke pege ud hvad dælen der har givet dig udfordringer… desværre.

      Brugte du varmluft ovn?

Please enter your comment!
Please enter your name here