Flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat, pesto-tomater og chili-aioli

Flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat, pesto-tomater og chili-aioli
Flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat, pesto-tomater og chili-aioli

Prøv flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat

Trænger du til rigtig lækker mad, så prøv opskriften på flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat, pesto-tomater og chili-aioli

Jeg vil indlede med at understrege, at denne opskrift ikke er så kompliceret, som den måske ser ud, ved første øjekast nedenfor. Jeg har opdelt opskriften i fire nemme dele, så den er både nem og lige til at følge, lave noget af og vælge ud fra, hvis du ønsker det.

Favoritopskriften tager cirka en halv times tid at lave, og må siges at være perfekt weekend-, gæste- og hyggemad, hvis du spørger mig.

Med denne opskrift i hånden, har du en yderst velsmagende madopskrift i ærmet, som dine gæster vil elske dig for at servere. Byd dig selv, din bedre halvdel eller dine skønne gæster på dejlig mad i weekenden, ferien eller på en hverdagsaften med god tid til hygge.

Pssst! Til kvinderne derude, hvis du gerne imponere din mand, så server flammegrillede rib-eye steaks. Og til mændene derude, hvis du gerne vil imponere gutterne eller din bedre halvdel, så er denne madopskrift typisk et sikkert hit.

OBS! Opskriften her indeholder selvsagt nogle ret energitætte elementer, som hurtigt kan løbe op i kalorieregnskabet. Og har du et ønske om at reducere kalorierne med vægttab for øje, så kan du med fordel moderere din indtagelse af aioli, pesto, flødeost og fetaost.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillede kalve rib-eye steaks med salat, pesto-tomater og chili-aioli
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Kalve rib-eye steaks med marinade af hvidløgssmør
 • 2 stk Kalve rib-eye steaks
 • 1 fed hvidløg
 • 1 spsk smør
 • 2 tsk flødeost til ovenpå rib-eye steaks - kan udelades
 • ½ tsk salt
 • ½ tsk peber
Blandet salat
 • 1 håndfuld rucolasalat
 • 1 håndfuld babyspinat
 • 1 lille rødløg
 • 1 lille gulerod
 • 1 glas oliven med mandler
 • 50 gram fetaost i tern (Puk ost er min favorit)
 • 10 cm agurk
Pestotomater
 • 6 cocktail tomater
 • 2 god håndfuld frisk persille
 • 1 fed hvidløg
 • 1 dl ekstra jomfru olivenolie
 • 5 macadamianødder
 • 2 tsk parmesanost
 • 1 knivspidser salt
 • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Hjemmelavet Chili aioli
 • 1 æggeblomme (pasteuriseret om du vil)
 • 2-3 knivspidser chilipulver eller tilsvarende frisk chili - prøv dig frem 😉
 • 1 knivspids salt
 • ¼ tsk dijonsennep
 • 1 dl ekstra jomfru olivenolie
Sådan gør du:
Kalve rib-eye steaks med marinade af hvidløgssmør
 1. Skræl, knus og bland hvidløget med med smørret.
 2. Mariner de to kalve rib-eye steaks i hvidløgssmørret, og krydder dem med salt og peber.
 3. Ti til femten minutter inden spisetid, tænder du op i gasgrillen(eller grillpande, hvis ikke du har en gasgrill)
 4. Når grill eller pande er godt varm, grilles de to kalve rib-eye steaks i ca 3-4 min per side.
Blandet salat
 1. Skyl grøntsagerne. Skræl og snit rødløget og skræl og strimmel guleroden. Bland babyspinat og rucolasalat med rødløg og gulerod og tilføj fetatern og mandelfyldte oliven.
 2. Skyl agurken og snit den til stave eller i stykker så den kan blandes i salaten.
Pestotomater
 1. Skyl den friske persillen. Stop persille og resten af ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Start med ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
 2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det. Bland pestoen med friske cocktail tomater og anret pesto-tomaterne på tallerkenerne.
Hjemmelavet Chili aioli
 1. Hæld æggeblomme, salt, dijonsennep og chili i et høj glas(evt. det tilhørende stavblenderglas).
 2. Sæt stavblenderen i glasset og hæld olivenolien i efterfølgende.
 3. Hold stavblenderen mod bunden og begynd af blende. Efter kort tid vil chili aiolien begynde at blive tyk og mayonnaiseagtig. Kør blenderen lidt op og ned, til hele mængden er blev tyk.
 4. Nu hvor du har lavet verdens hurtigste chili aioli, mangler du blot at smage på herligheden og evt. efterjustere smagen en smule.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor.

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here