Spinat-spidskålssalat med smilende æg » Sund mad på rekordtid

Spinat-spidskålssalat med smilende æg » Sund mad på rekordtid
Spinat-spidskålssalat med smilende æg » Sund mad på rekordtid

Spinat-spidskålssalat med smilende æg

Prøv en sund og simpel opskrift på spinat-spidskålssalat med smilende æg, og lav en portion sund mad på rekordtid » Nyd sundere fastfood!

Når morgenmaden, frokosten eller aftensmaden skal klares i en fart, så er denne opskrift en velsammensat personlig favorit. Måske du som morgenmad, synes jeg udfordrer dig for meget, men lad os så bare holde os til frokost og aftensmad 😉

Du kan naturligvis udskifte, hakke og mikse dine grøntsager ligesom det passer dig og indholdet i dit køleskab. Genistregen i retten, er at bruge de smilende ægs blomme som “dressing” til den grønne spinat og sprøde spidskål.

Det her er værd at vide om æg…

Æg er naturens tætpakkede superfood (fancy ord for velsammensat). Udover at indeholde godt med protein, indeholder æg også alle de mineraler og vitaminer, vi har brug for lige på nær C-vitamin.

Ender du ofte i mindre sunde “Hovsa”-løsninger, når sulten melder sig? Så sørg for altid at have æg klar i køleskabet. Tænk gerne fremad og lav mere sundhedsfremmende foodprepping, og lad det blive din gode vane til et sundere, slankere og bedre liv.

Start fx med at planlægge dine måltider lidt mere end du gør i dag. Du skal ikke nødvendigvis lave en omfattende madplan, det gør jeg heller ikke selv. Omvendt er det ofte en dårlig ide først at beslutte dagens aftensmad i Netto klokken 17:55.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Frisk spinat-spidskålssalat med smilende æg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3-4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld skyllet og fintsnittet spidskål
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld 1 centimeter vand i en kasserolle. Læg æggene i, og bring vandet i kog.
  2. Når vandet koger, sættes timeren til 7 minutter.
  3. Skyl de friske spinatblade, og anret dem på en tallerken. Tilføj den fintsnittede spidskål.
  4. Når æggene er færdige, skylles æggene under koldt vand, pilles og lægges ovenpå spinat og spidskål.
  5. Flæk hver af æggene med et hurtigt snit, og nyd den lækre salat med "blommedressing", salt og friskkværnet sort peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her