Frisk spinat-spidskålssalat med smilende æg

Frisk spinat-spidskålssalat med smilende æg | Super sund og simpel livret
Frisk spinat-spidskålssalat med smilende æg | Super sund og simpel livret

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Sund og simpel livret…

Når morgenmaden, frokosten eller aftensmaden skal klares i en fart, så er denne opskrift en velsammensat personlig favorit.

Du kan naturligvis udskifte, hakke og mikse dine grøntsager ligesom det passer dig og indholdet i dit køleskab. Genistregen i retten, er at bruge de smilende æg som dressing til de grønne herligheder.

Tip! Vidste du at? Æg er naturens tætpakkede superfood (fancy ord for velsammensat), som udover at indeholde godt med protein også indeholder alle de mineraler og vitaminer, vi har brug for lige på nær C-vitamin.

Tip! Ender du ofte i mindre sunde “Hovsa”-løsninger, når sulten melder sig? I så fald kan det at have æg klar i køleskabet, og gøre mere brug af sundhedsfremmende foodprepping, være en vaneændring til et sundere, slankere og bedre liv.

Tip! Ifbm. tippet ovenfor – Planlæg dine måltider lidt mere end du gør i dag. Du skal ikke nødvendigvis lave en forkromet madplan, men det at beslutte aftensmaden i Netto’s kø klokken 17:55 er typisk en ret dårlig ide.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Frisk spinat-spidskålssalat med smilende æg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3-4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld skyllet og fintsnittet spidskål
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld 1 centimeter vand i en kasserolle. Læg æggene i, og bring vandet i kog.
  2. Når vandet koger, sættes timeren til 7 minutter.
  3. Skyl de friske spinatblade, og anret dem på en tallerken. Tilføj den fintsnittede spidskål.
  4. Når æggene er færdige, skylles æggene under koldt vand, pilles og lægges ovenpå spinat og spidskål.
  5. Flæk hver af æggene med et hurtigt snit, og nyd den lækre salat med "blommedressing", salt og friskkværnet sort peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here