Spidskålssalat med spinat og smilende æg » Nem og sund opskrift

Spidskålssalat med spinat og smilende æg » Nem og sund opskrift
Spidskålssalat med spinat og smilende æg » Nem og sund opskrift

Spidskålssalat på rekordtid

Nyd en nem, sund og lækker opskrift på spidskålssalat med smilende æg » Sund fastfood på rekordtid!

Når morgenmaden, frokosten eller aftensmaden skal klares i en fart, så er denne opskrift en velsammensat personlig favorit.

Måske du som morgenmad, synes jeg udfordrer dig for meget, men lad os så bare holde os til frokost og aftensmad.

Du kan naturligvis udskifte, hakke og mikse dine grøntsager ligesom det passer dig og indholdet i dit køleskab. Genistregen i retten, er at bruge de smilende ægs blomme som “dressing” til den grønne spinat og sprøde spidskål.

 

Alt du skal vide om æg

Æg er naturens tætpakkede superfood (fancy ord for velsammensat). Udover at indeholde godt med protein, indeholder æg også alle de mineraler og vitaminer, vi har brug for lige på nær C-vitamin.

Ender du ofte i mindre sunde “Hovsa”-løsninger, når sulten melder sig?

Så sørg for altid at have æg klar i køleskabet. Tænk gerne fremad og lav mere sundhedsfremmende foodprepping, og lad det blive din gode vane til et sundere, slankere og bedre liv.

Start fx med at planlægge dine måltider lidt mere end du gør i dag.

Du skal ikke nødvendigvis lave en omfattende madplan, det gør jeg heller ikke selv. Omvendt er det ofte en dårlig ide først at beslutte dagens aftensmad i Netto klokken 17:55.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Spidskålssalat med spinat og smilende æg » Nem og sund opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3-4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld skyllet og fintsnittet spidskål
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld 1 centimeter vand i en kasserolle. Læg æggene i, og bring vandet i kog.
  2. Når vandet koger, sættes timeren til 7 minutter.
  3. Skyl de friske spinatblade, og anret dem på en tallerken. Tilføj den fintsnittede spidskål.
  4. Når æggene er færdige, skylles æggene under koldt vand, pilles og lægges ovenpå spinat og spidskål.
  5. Flæk hver af æggene med et hurtigt snit, og nyd den lækre salat med "blommedressing", salt og friskkværnet sort peber.
Næringsindhold
Pr.: 100 gram Kalorier: 155 Fedt: 11 Kulhydrater: 1 Protein: 13

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!



 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her