Frokostplatte – Blødkogte æg, knækbrødshapsere og en sprød salat

Frokostplatte - Blødkogte æg, knækbrødshapsere og en sprød salat
Frokostplatte - Blødkogte æg, knækbrødshapsere og en sprød salat

1 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Sprød frokostide…

Opskriften tager udgangspunkt i, at du har bagt en portion sprøde af mine knasende sprøde Low-Carb knækbrød, som du finder opskriften på her: Knasende sprøde Low-Carb knækbrød » 

Salaten i opskriften kan snittes mens æggene koges. Det kan også sagtens være en rest fra dagen før. Nedenfor giver jeg et bud på ingredienserne til en nem, hurtig blandet salat.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Frokostplatte - Blødkogte æg, knækbrødshapsere og en sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 3 æg
  • Salt
Blandet salat
  • 5 cm agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 håndfuld snittet iceberg eller andet salat
  • 1 tsk solsikkekerner
  • En smule valnødder og evt. lidt gulerod
Tilbehør til knækbrødene
  • Flødeost til knækbrødene
  • Serranoskine og rullepølse
Tilberedning
  1. Grib en gryde og fyld den med 1-2 cm vand.
  2. Læg æggende i gryden og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes timeren til 6 min, hvorefter æggene vil være blødkogte.
Blandet salat
  1. Skyl og snit ingredienserne til salaten og put det i en skål.
  2. Top salaten af med valnødder, solsikkekerner og olivenolie.
Knækbrødene
  1. Smør et godt lag flødeost eller smør på knækbrødene og læg pålæg på.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here