Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg

Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg
Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg

Elsker du også blødkogte æg?

Prøv min nemme og sunde opskrift på Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg » Lækker morgen, middag og aften

Opskriften tager udgangspunkt i, at du allerede har bagt en portion af mine knasende sprøde knækbrød. Hvis ikke, så finder du opskriften her: Knasende sprøde knækbrød 

Salaten i opskriften kan snittes, mens æggene koges. Det kan fint være en rest af salat fra den før eller en blandet salat sammensat af, hvad du lige har hjemme hos dig selv. Salaten i opskriften nedenfor er blot et bud på ingredienserne til en nem, hurtig blandet salat.

 

“Jamen, jeg mangler nogle ingredienser”-fælden

Hvis du ofte kigger på lækre anretninger, opskrifter og madinspiration og tænker, det vil jeg prøve at lave, men aldrig får det gjort, er der to typiske årsager.

Den første typiske årsag, er at opskrifterne er for overvældende, uoverskuelige og besværlige ift. dig, dit overskud og/eller dine madlavningskunstner.

Den anden typiske årsag, er at du, når du lader dig inspirere af opskrifter (selvfølgelig her fra LEVBEDRE.DK), falder i “Jamen, jeg mangler nogle ingredienser”-fælden.

Opskrifter indeholder naturligvis nogle afgørende ingredienser, men ofte kommer du ret langt og får lavet lækker mad, selvom du ikke har alle ingredienserne.

Derfor vil jeg invitere dig til, at du kaster dig ud i flere opskrifter, selvom du ikke har alle ingredienserne. Vurder om ingrediensen eller ingredienserne, du mangler, godt kan undværes. Det er ikke altid nemt, men gør et forsøg alligevel.

Fx skal en enkelt salatingrediens ikke spænde ben for dine gode intentioner.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3 æg M/L
  • Salt
Blandet salat
  • 5 cm agurk
  • 1 peberfrugt
  • 1 håndfuld snittet iceberg, spidskål eller andet salat
  • 1 tsk solsikkekerner
  • 2-3 valnødder og evt. lidt gulerod (kan udelades)
Tilbehør til knækbrødene
  • 1-2 spsk flødeost til knækbrødene
  • 1 skive serranoskinke eller andet valgfrit pålæg
  • 1 skive rullepølse eller andet valgfrit pålæg
Sådan gør du:
  1. Grib en gryde, og fyld den med 1-2 cm vand.
  2. Læg æggende i gryden og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes timeren til 6 min, hvorefter æggene er blødkogte. Afkøl de blødkogte æg under rindende vand.
Blandet salat
  1. Skyl og snit ingredienserne til salaten og put det i en skål.
  2. Top salaten af med valnødder og solsikkekerner
Knækbrødene
  1. Smør flødeosten på knækbrødene og læg pålægget på.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her