FRUGT FEDER MERE EFTER KL 20 » SKYND DIG AT SPISE OP!

FRUGT FEDER MERE EFTER KL 20 » SKYND DIG AT SPISE OP!
FRUGT FEDER MERE EFTER KL 20 » SKYND DIG AT SPISE OP!

FEDER FRUGT MERE EFTER KL 20?

At din frugt og mad i øvrigt skulle fede ekstra meget efter klokken 20, er en de mest sejlivede madmyter derude!

Nej, hverken frugt, kulhydrater og øvrigt mad kender klokken, og feder derfor heller ikke mere efter klokken 20:00. Hvorvidt mad feder eller ej, handler ikke om et klokkeslæt, men om dit hvorvidt dit madindtag overordnet set leder til kalorieoverskud over tid eller ej.

Skrot dine styrende madmyter, strikse madregler og saboterende madstress, og nyd din mad med god samvittighed.

Du skal altså ikke skynde dig at spise, for at lykkes med vægttab. Zoom ud fra enkelte måltider og fødevarers påståede “fedende” evne og fokuser i stedet på kalorieunderskud over tid, samt dine personlige præferencer for madvalg, måltider og spisevaner.

SE OGSÅ: SLANKETIPS » OPNÅ VÆGTTAB MED BEDRE SPISEVANER

 

DIT VÆGTTAB AFGØRES IKKE AF KLOKKEN

Når snakken omhandler vægttab, zoomer mange for meget ind og fokuserer på enkelte måltider eller endda enkelte fødevarer. Men virkeligheden er, at vægttab handler om at opretholde et kalorieunderskud over tid.

Det betyder, at du skal forbrænde flere kalorier, end du indtager – resten handler primært om dine personlige præferencer.

SE OGSÅ: SPISEVANER TIL AT OPNÅ MADRO OG NATURLIGT VÆGTTAB

 

FOKUSÉR PÅ DIT AFGØRENDE FOR VÆGTTAB

Her er nogle grunde til, hvorfor det er vigtigt at zoome ud og se “det store billede” i stedet for at blive fanget i bestemt mad, måltider, kulhydrater eller enkeltstående fødevarer:

  1. Kaloriebalance over tid: Vægttab afgøres ikke af enkeltstående måltider, men om at opretholde et kalorieunderskud over en længere periode. Selvom du ind i mellem spiser mere eller andet end dine gode intentioner, så kan du sagtens lykkes med vægttab.
  2. Fokus på helheden: Zoom ud og se på dit samlede kalorieindtag over tid, så du har fleksibilitet til at nyde dine yndlingsfødevarer i sunde mængder, mens du lykkes med dit vægttabsmål. Slip madmyterne og madreglerne og fokuser på det afgørende.
  3. Langsigtet bæredygtighed: At fokusere på kalorieunderskud over tid frem for at bekymre sig om enkelte måltider eller fødevarer gør det lettere at holde dine spisevaner på lang sigt. Kun gennem holdbare vaneændringer, opnår du holdbare resultater.

Så næste gang du tænker på at spise, husk at det handler om mere end bare det enkelte måltid eller fødevare.

Zoome ud, fokusere på kalorieunderskuddet over tid, og find en balance, der fungerer for dig og dine vægttabsmål. Med den rette tilgang kan du opnå succes med at tabe dig og opretholde en sund vægt på lang sigt.

SE OGSÅ: NEM GUIDE TIL BEDRE SPISEVANER OG VARIGT VÆGTTAB

 

BEGYND AT SLIPPE FRI AF MADMYTERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her